God kvalitet, hurtig o venlig service. Bestilte på en søndag en sovemaske og den ankom tirsdag. Den e-mail jeg skrev samme dag for at spørge efter silke dynebetræk blev besvaret mandag tideligt-f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lækker vare og lækker indpakning Ren luksus at modtage Kunne måske godt have tænkt mig, at der var vedhæftet vaskeanvisning, for jeg kan google mig frem til, at silke skal behandles ganske anderlede... Voir plus
Jeg har brugt mine elastikker fra daniasilk.com i et par uger efterhånden og jeg er meget begejstret for dem. De er af virkelig høj kvalitet - de er meget bløde og glatte på overfladen, og elastikken... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestilte OG betalte for 3 masker. Jeg fik kun leveret 2 og har ikke kunnet komme i kontakt med jer. Jeg har heller ikke fået de resterende penge tilbage! Det er totalt dårlig stil
Hos Dania-silk laver vi scrunchies, sovemasker og pudebetræk, som er lavet af den bedste og fineste silkekvalitet, der findes, Mulberry silke. På dansk kaldes det morbærsilke. Det er et eksklusivt og luksuriøst materiale helt uden brug af kemikalier og er kendetegnet ved at være glat, let, blødt, blankt og meget holdbar.
Danemark
Lækker vare og lækker indpakning
Ren luksus at modtage
Kunne måske godt have tænkt mig, at der var vedhæftet vaskeanvisning, for jeg kan google mig frem til, at silke skal behandles ganske anderledes end andre tekstiler.

Réponse : Dania-silk
Varene har været lige lovlig længe undervejs, men til gengæld er de virkelig lækre!

For lan leverings tid
Det var ventetiden værd. Jeg er så tilfredshed "hårelastikkerne" Jeg har foræret en til en veninde.
De er nemme at anvende - håret hverken filter eller knækket.

Réponse : Dania-silk
Fine produkter, men måtte vente 20 dage fra bestilling til levering (skulle bruges til fødselsdagsgave)
Har dog fået en lille refusion som et plaster på såret og ventetiden.
Rigtig fine produkter😊

Réponse : Dania-silk
Super fine pudevår! Dejlige at sove med. Lidt langsom levering/ventetid på en måneds tid. Men fik en fin silke hårelastik med som kompensation. Det var et smukt træk! Kan anbefale firmaet!

Réponse : Dania-silk
Jeg har købt hår elastikker. De føles gode for håret, som produktet lover. Jeg er godt tilfreds

Réponse : Dania-silk
De skønneste hovedpude betræk af silke. Glæder mig til at bruge dem

Réponse : Dania-silk
Super lækre pudebetræk i flot kvalitet, fine hårelastikker der passer på mit hår.

Réponse : Dania-silk
Hurtig levering. Ved henvendelse på mail fik jeg tilbagemelding på tlf samme dag.

Réponse : Dania-silk
Utroligt - fantastisk - blød silkeagtig på din hud. Jeg skal klart have et par stykker mere.
Håret filter ikke ...

Réponse : Dania-silk
Den anden dag gav jeg 1 stjerne . Da min pakke var fejlafleveret. Det var GLS fandt jeg ud af . Har talt med Oliver efterfølgende, han sendte nye silke hår elastikker og en lille gave . Så alt godt . Han ringede også og fulgte op på, at alt er blevet godt 💪

Réponse : Dania-silk
Jeg købte en sovemaske i december 2024. Jeg bruger den næsten dagligt og er behagelig at sove med. Dog oplever jeg at sovemasken falder af flere gange om natten, hvilket jeg vågner af. Det har ikke været et problem med andre slags sovemasker jeg har brugt.
Derudover oplever jeg at sovemasken ikke lukker til for lys, især omkring ved næsen. Så hvis jeg sover i et rum der er lyst. Så er der ikke så mørkt som man kunne tænke sig med en sovemaske