Professionel tilgang og behandling - super - men behandlingen mod trykken i hovedet virkede ikke, men spændingerne i mine skuldre forsvandt. Måske var diagnosen fra Neurologen ikke præcis nok. Dan... Voir plus
Jeg har fået behandlinger hos Dannakupunktur efter en stress-sygemelding. Der har været fokus på at reducere min migræne (med aura), tinnitus og generel ubalance i kroppen. Der har været stor fremg... Voir plus
Kom til Danna efter anbefaling fra min neurolog. Jeg led af svimmelhed bl.a. Efter kun én behandling er svimmelheden forsvundet. Jeg vil helt sikkert komme igen for forebyggende behandling. Giver mine... Voir plus
Jeg har fået behandling for flere ting som bl.a. svimmelhed, vand i mine ben, balanceproblemer, smerter i ryg og skulder og er blevet mødt med en professionalisme og dygtighed. Hun lytter, har empati... Voir plus
Écrit par l'entreprise
☯️København TCM akupunktør tilbyder traditionel akupunktur, smertebehandling, hormonbalancebehandling, ansigtsforyngelse akupunktur, cupping, skrabning (Gua sha), og meridian akupressur.
26, st. tv Amaliegade, 1256, København K, Danemark
- info@dannakupunktur.dk
- dannakupunktur.dk
Godt forløb hos DannAkupuntkur
Jeg har været i behandling hos DannAkupunktur for spændinger i hoved og nakke, og det har været en rigtig god oplevelse. Først og fremmest har jeg det markant bedre efter et forløb hos Danna, og generelt har det bare været en positiv og behagelig oplevelse at komme i klinikken. Danna er enormt professionel og tager sig god tid til sine patienter, og afprøver forskellige metoder og teknikker for at finde den optimale behandling til den enkelte patient. Jeg kan altså varmt anbefale et besøg hos Danna!
Super god behandling og service
Super god behandling og service. Det hjalp virkelig på mine smerter i ryggen. Kan klart anbefales.
Professionel tilgang og behandling
men spændingerne i mine skuldre forsvandt.
Måske var diagnosen fra Neurologen ikke præcis nok.
Danna gjorde et stort stykke prof. Arbejde i forsøget på at afhjælpe mine gener, så jeg søger videre, om der skulle være en behanling der virker, men takmfor din ihærdighed med at hjælpe mig.
🤠💨😉 Carl-Aage Hansen
Jeg har haft muskelspænding og kraftige…
Jeg har haft muskelspænding og kraftige hovedpiner i længere periode før jeg startede med at få Danna Lu’s behandlinger. Jeg kan roligt sige at jeg har fået det MEGET bedre efter hendes behandlinger. Alledere under de første fem behandlinger er jeg blevet fri får både mine hovedpiner og muskelspændinger. Jeg anbefaler helt klart Danna Lu Akupunktur. Danna er virkelig dygtig og hendes behandlinger er virkelig behagelige. Man bliver simpelthen så frisk efter behandlinger. Måske det bedste jeg har gjort er at vælge Dannapunktur. Jeg nyder stadig dagen idag at fortsætte med at få behandlingen netop for at undgå de samme smerter som jeg havde dengang før.
Hvis det havde været muligt at give mere end 5 stjerner havde jeg helt klart givet mere.
Kan helt klart anbefales!! :)