Danskgardinservice Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Fin sevice indtil man kommer til reklamationsdelen… Finder på alle mulige undskyldninger for ikk at udbedre fejlen Handler aldrig med dem igen De gardiner vi skal have til hele huset køber vi et an... Voir plus

Har i dag haft montering af gardiner fra Dansk gardinservice. Det var Marc Davidsen der stod for det med en dygtig lærling ved sin side. Gardinstængerne blev omhyggeligt sat op og efterfølgende blev d... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fantastisk nye gardiner - op and Down samt lameller. Mørklægning i soveværelset. Dejligt at det passer godt til bores behov. Lidt ærgerligt at opmåling af det ene lamel var forkert, men en god efte... Voir plus

Vi fik efter den obligatoriske ventetid endelig monteret fra Gardinbus og med den sødeste montør fra Dansk Gardinservice. Leo var simpelthen så rar og behageligt et menneske. Perfektionist til fingers... Voir plus

Écrit par l'entreprise

Dansk Gardinservice er en landsdækkende servicevirksomhed, og vi tilbyder rådgivning og montering af gardiner, markiser og screens for vores samarbejdspartnere. Vi sætter en dyd i at levere høj kvalitet og godt håndværk. Vi rådgiver og monterer derfor udelukkende løsninger fra anerkendte producenter, hvor vi kan stå 100% inde for kvaliteten.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

127 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

5 stjerner til Memet (vogn 230)

5 stjerner til Memet (vogn 230)
Ankom forberedt til opgaven. Service minded montør, høflig og kompetent.
Kan varmt anbefale Dansk Gardin Service. 👍 Nu er de flotte nye gardiner monteret perfekt 🙏🏻

30 avril 2022

Havde besøg af John og Lars til service…

Havde besøg af John og Lars til service af vores gardiner. Det var en rigtig god oplevelse, de var meget behagelige og klarede problemerne hurtigt, samtidige med at de gav en god vejledning til hvordan man fremover kunne afhjælpe samme problem.

24 février 2022

Senad kom som aftalt

Senad kom som aftalt, rettede den lille fejl og gav god instruktion. Gav samtidig tips om evt. kommende småting. Smilende, venlig og dygtig !!!

21 février 2022

Montøren kom 5 timer senere end aftalt.

Havde en aftale om montering af persienner i sommerhus 16/2 mellem kl 11-15. Da vi ikke selv kunne være der, havde vi ,trods vinterferie, hyret en håndværker til at være i huset i dette tidsrum. Håndværkeren kører derfra kl 15:15 og jeg ringer til jeres kundeservice, men I lukker kl 15:00 :-(
kl 16:05 bliver jeg ringet op af montøren som står ved huset. Han havde fået andre ordre og kendte ikke noget til min tid kl 11-15. (jeg har aftalen på sms).
Til al held havde håndværkeren lagt en nøgle så det lykkedes at få monteret(derfor 2 *)
Men hvorfor bliver der ikke ringet når I ændre på aftalerne???

21 février 2022
Logo de Danskgardinservice

Réponse de Danskgardinservice

Kære Poul

Tak for din anmeldelse.

Det er en uheldig situation, som vi tager på vores skuldre. Jeg kan dog se, at vi forgæves forsøgte at kontakte dig d. 15/2 for at ændre tiden til kl. 14-18. Det er naturligvis ikke i orden, at vi aldrig fik fulgt op, inden vi ankom dagen efter.

Jeg er dog glad for, at det alligevel lykkedes at få monteret persiennerne trods forsinkelsen.

Håber, I er glade for resultatet og bliver det mange år frem :)

Med venlig hilsen, Dansk Gardinservice

Senad (vogn 266) har hængt…

Senad (vogn 266) har hængt rullegardiner op i vores lejlighed. Senad var venlig, hurtig og effektiv. Gav en grundig instruktion. En rigtig god oplevelse og et yderst vellykket resultat.

8 février 2022

montørerne John og Lars

Vi har idag haft besøg af montør John og Lars som har opsat vores nye plisse og rullegardiner, super god, professionel service, flot resultat og fin information omkring produkterne og vedligeholdelse
Behagelige og venlige, kan stærkt anbefales

12 janvier 2022

Rigtig fin service

Rigtig fin service. Vi har fået flotte gardiner i hele huset i Birkerød. Senad var grundig, nøjagtig og effektiv. Tak for det.

10 janvier 2022

Super høj faglighed og service fra…

Super høj faglighed og service fra Mette og Danny, da de monterede flotte sorte lamelgardiner i vores mødelokale, der har 2 store vinduer på 3 x 3 m og et terrasse dørparti på 2 x 3 m. Gardinerne er specielt tilrettet. Virkelig behagelige og dygtige folk. Gardiner i høj kvalitet til gode priser.

7 janvier 2022

Birgitte og Brian

Birgitte og Brian - vogn 39.
Vi har i dag fået vores upanddown plissegardiner monteret super professionelt og med et flot resultat. Birgitte og Brian er meget kundevenlige og servicemindede og arbejdede med godt humør👍👍

6 janvier 2022

Professionel montering af gardiner

Vi oplevede en utrolig høj og professionel service ifm opsætning af gardiner i vores gamle Frederiksberg lejlighed. De skæve vægge udfordrede arbejdet, men vi oplevede at de to montører kom med konstruktive løsningsforslag, som skabte en rigtig flot løsning. Vi har alt i alt været yderst tilfredse og kan klart anbefale Danskgardinservice.

1 janvier 2022

Fantastisk nye gardiner

Lidt ærgerligt at opmåling af det ene lamel var forkert, men en god efterfølgende behandling.
Alt i alt god service - god opsætning af Danny.
Meget tilfredsstillende

24 décembre 2021

Fantastisk service

Vi havde Senad ude og montere gardiner, og blev mødt af fantastisk imødekommenhed, venlighed og præcision. Vi er yderst tilfredse med resultatet og kan give vores varmeste anbefalinger til både firmaret og Senad! :-)

Super

Flink, super service og hurtig opsætning! Vi er meget tilfreds med Senad’s montering og glad attitude.

23 décembre 2021

Har netop haft besøg af Dansk…

Har netop haft besøg af Marc og John fra Dansk Gardinservice. De var super effektive og enormt service-minded. Kvaliteten var i top og alt passede. En klar anbefaling herfra