Banner for Kirsch BV

Kirsch BV Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Martijn heeft ons geadviseerd mbt aanschaf jaloezieën. Erg plezierig en ter zake kundig. Direct offerte gemaakt en besteld. Dennis kwam ook exact op de aangekondigde tijd. Ook erg sympathiek e... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Bij Kirsch maken we raamdecoratie op maat eenvoudig, persoonlijk en zorgeloos. Met bijna 1000 oplossingen helpen wij je je bij het vinden van raamdecoratie die perfect past bij jouw interieur én ramen. Je kunt eenvoudig online bestellen of kiezen voor onze gratis en vrijblijvende inmeetservice aan huis. Onze adviseurs nemen kleur- en materiaalstalen mee en helpen je bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw woning. Ook montage behoort tot de mogelijkheden. Waarom klanten kiezen voor Kirsch: * Raamdecoratie volledig op maat * Gratis en vrijblijvende inmeetservice aan huis * Persoonlijk advies * Hoogwaardige kwaliteit * Eenvoudig online bestellen * Inspirerende collecties voor ieder interieur Bij Kirsch combineren we vakmanschap, service en maatwerk om van ieder huis een stijlvol thuis te maken. [www.kirsch.nl](https://www.kirsch.nl) Belangrijk: Ben je klant van Topjaloezieën? Vanaf 19 mei 2026 neemt Kirsch Topjaloezieën over. Hiermee bundelen we onze ervaring en service om je ook in de toekomst de kwaliteit en persoonlijke begeleiding te bieden die je gewend bent.

Inmeetservice met meetgarantie

Gratis en vrijblijvend

Gratis en vrijblijvend
1) Wij komen naar je toe. Onze expert komt bij je thuis met het volledige raamdecoratieassortiment. 2) Gratis inmeten en advies. De expert meet in en adviseert je over je keuze. 3) Vrijblijvende offerte. Op basis van het bezoek ontvang je een offerte die 100% vrijblijvend is. 4) Montage mogelijk. Accepteer je de offerte, dan kun je hulp krijgen bij de montage of het zelf doen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 81 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

131 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Update over mijn eerdere bestelling

Update over mijn eerdere bestelling. Op 27 augustus zijn de gordijnen terug opgehaald. Ik zou het geld terug krijgen maar is nu bijna 3 weken geleden en helemaal niets. Ze laten ook niks weten. Ik heb nu herhaaldelijk verzoek gestuurd maar wordt niets mee gedaan! Wat een afschuwelijk bedrijf!

27 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een ongelofelijk amateuristische…

Wat een ongelofelijk amateuristische gang van zaken.

In maart hebben wij Easy Click-jaloezieën besteld. Helaas bleken deze steeds uit het raam te vallen, met schade tot gevolg. Dit hebben wij in juni gemeld. Ruim een maand later kwam er eindelijk een expert langs. Die constateerde dat er een fout in het product zat en dat we nieuwe jaloezieën zouden krijgen.

Nou, daar begon het feest pas echt.

Allereerst had de expert de order niet goed doorgezet. Vervolgens hebben we een maand later opnieuw een bevestiging gekregen dat de producten nu wél correct waren doorgezet. En wat kregen we deze week binnen? Wéér een orderbevestiging. Bijna een maand later. Het is werkelijk ongelofelijk.

Wanneer we hierover bellen, krijgen we te horen dat het allemaal “overmacht” is. Misschien moeten jullie het begrip overmacht nog eens opzoeken, want dit heeft daar weinig mee te maken. Dit is gewoon totale onkunde, slechte communicatie en een bijzonder amateuristische manier van werken.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijgen we ook nog te horen dat we geen enkele compensatie krijgen omdat jullie gebonden zijn aan bepaalde voorwaarden. Prima, voorwaarden zijn er natuurlijk, maar blijkbaar is het wél acceptabel om klanten inmiddels een half jaar te laten wachten op een oplossing voor een probleem dat door jullie eigen product is veroorzaakt.

Jullie hebben de prioriteiten echt goed op orde…

Tot op de dag van vandaag wachten wij nog steeds op onze nieuwe jaloezieën. Inmiddels hebben we er eerlijk gezegd maar weinig vertrouwen in dat ze ooit nog geleverd worden.

13 septembre 2026

Beste Rosa,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. We begrijpen uit je review dat dit traject inmiddels erg lang duurt en dat er meerdere keren iets is misgegaan in de opvolging. Dat is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We willen daarom graag opnieuw naar je dossier en de huidige status van je bestelling kijken. Zou je een e-mail willen sturen naar marketing@kirsch.nl met je naam, adres en ordernummer? Vermeld daarbij gerust dat het om je Trustpilot-review gaat, zodat we je gegevens snel kunnen koppelen aan de juiste zaak.

Zodra we je gegevens hebben ontvangen, zoeken we uit wat er precies is gebeurd en wat de actuele status is.

Noté 5 sur 5 étoiles

Martin was heel vriendelijk en heb on…

Martijn was heel vriendelijk en heb on super goed geholpen en zij collega ook
En de prijs was super aantrekkelijk

11 septembre 2026

Beste Adrie,

Heel erg bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Heel fijn om te horen dat Martijn en zijn collega je zo goed hebben geholpen en dat je ook tevreden bent met de prijs. We geven je complimenten natuurlijk graag aan hen door.

Alvast veel plezier met je nieuwe raamdecoratie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Martijn is voor de 2de keer bij ons…

Martijn is voor de 2de keer bij ons langs geweest om in te meten en advies te geven.
Wederom zijn wij erg blij met zijn advies, hij is enthousiast, kundig en nauwkeurig.
We kijken uit naar het eind resultaat.
Martijn, heel erg bedankt

4 septembre 2026

Réponse de Kirsch BV

Beste Nancy, Bedankt voor deze mooie 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat jullie ook deze tweede keer zo tevreden zijn over het advies van Martijn. We geven de complimenten natuurlijk graag aan hem door. 😊

We hopen dat jullie straks net zo blij zijn met het eindresultaat. Bedankt voor het vertrouwen in Kirsch en veel plezier alvast met jullie nieuwe raamdecoratie!

Teleurgesteld

Helaas zijn wij zeer teleurgesteld over onze ervaring met Kirsch.

Bij de eerste levering bleken 5 (van de 9) in de verkeerde kleur besteld en geleverd te zijn. Nadat een medewerker bij ons thuis was geweest om de situatie te beoordelen (de fout werd eerst op ons afgeschoven) kregen we excuses en werd toegezegd dat de juiste Easyframes opnieuw besteld zouden worden.

De vervangende levering bleek vervolgens echter geen Easyframes te bevatten, maar losse rolgordijnen. Opnieuw dus niet wat was afgesproken of besteld.

Daarnaast zijn inmiddels drie van de eerder geleverde Easyframes spontaan van de kozijnen gevallen. Wij hebben bij het monteren alle instructies keurig opgevolgd. Toch lijken de frames hun hechting te verliezen, wat ons uiteraard ook zorgen baart over de overige frames.

Toen wij dit meldden, moesten we bijna drie weken wachten op een reactie. Uiteindelijk kregen we bericht dat onze situatie met de directie besproken zou worden en dat we daarna zo snel mogelijk een terugkoppeling zouden ontvangen.

Inmiddels zijn we daar weer ruim tien dagen verder en hebben we zelf al drie keer moeten mailen om naar die terugkoppeling te vragen. Tot op heden hebben we niets meer gehoord.

Fouten kunnen gebeuren, maar in ons geval stapelt het zich inmiddels op: verkeerde bestelling, verkeerde vervangende levering, frames die van het kozijn vallen en vervolgens wekenlang moeten wachten op communicatie en zelf steeds achter een reactie aan moeten gaan.

Wij hadden gehoopt dat het uiteindelijk netjes zou worden afgehandeld, maar op dit moment wachten we nog steeds op een concrete oplossing en überhaupt een reactie… Heel jammer en we hebben spijt van onze keuze bij Kirsch (Topjaloezieen toen we bestelden).

31 août 2026

Beste Manon,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen. We begrijpen heel goed dat je na alles wat er is gebeurd zeer teleurgesteld bent.

Niet alleen is er bij de oorspronkelijke bestelling iets misgegaan, ook de vervangende levering was niet correct. Daar komt bij dat er problemen zijn ontstaan met meerdere EasyFrames en dat je vervolgens veel te lang hebt moeten wachten op een duidelijke reactie en oplossing. Zeker omdat je zelf meerdere keren achter een terugkoppeling aan hebt moeten gaan, begrijpen we je frustratie.

Onze excuses voor de fouten en voor de manier waarop de communicatie en opvolging in dit traject zijn verlopen. Dit is niet de service die je van ons mag verwachten.

Je situatie is bij ons bekend en we willen er nu vooral voor zorgen dat er een passende oplossing komt en dat je hierover zo snel mogelijk duidelijkheid krijgt.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede service en vlotte afhandeling

De afspraak voor de opmeting was snel gemaakt en keurig nagekomen.
Goede adviezen en vernieuwde inzichten ontvangen van Martijn. Praktische inzichten voor onze toepassing. Snelle service, vriendelijk en vlotte afhandeling.

28 août 2026

Beste Gerda,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de afspraak snel geregeld was en dat je het advies van Martijn als prettig en praktisch hebt ervaren. We geven je compliment graag aan hem door.

Bedankt voor het vertrouwen in Kirsch. We hopen dat je straks veel plezier zult hebben van je nieuwe raamdecoratie!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb via dit bedrijf een rolgordijn…

Ik heb via dit bedrijf een rolgordijn voor mijn draaikiepraam laten inmeten en bestellen. Helaas functioneert het product bij normaal dagelijks gebruik voor geen meter. Het rolgordijn waait constant uit de geleiders. Dit zorgt niet alleen voor dat de verduistering niet naar behoren werkt, maar ook voor extreem snelle slijtage. Er is inmiddels zelfs al een kapje afgebroken.Er is iemand langsgekomen om naar de klacht te kijken, maar de reactie van Kirsch is ronduit schandalig. Volgens hen is het gordijn "goed opgemeten" en zou het doek "vacuüm trekken" het rolgordijn draaikiepstand rolgordijn zou je niet kunnen gebruiken als het raam open staat. (Dan heeft een draaikiepstand rolgordijn geen enkele functie!) Met deze technische smoes schuiven ze de verantwoordelijkheid volledig van zich af. Er wordt totaal geen oplossing geboden voor een product dat simpelweg niet naar behoren werkt.Daarnaast is de service na dit bezoek onbetrouwbaar. Er werd beloofd dat er direct een nieuw kapje opgestuurd zou worden om het afgebroken deel te vervangen. We zijn nu twee weken verder en ik heb nog helemaal niets ontvangen.Laat hier absoluut niets inmeten. Je betaalt voor maatwerk en service, maar krijgt een defect product en nul service als er problemen ontstaan

23 août 2026

Beste Josje,

Bedankt dat je je ervaring zo uitgebreid hebt gedeeld. We begrijpen je frustratie, zeker omdat je inmiddels meerdere keren contact met ons hebt gehad en het rolgordijn in jouw situatie nog steeds niet naar wens functioneert.

Inmiddels hebben we je situatie opnieuw besproken met onze klantenservice. Er staat een nieuw bezoek gepland waarbij we ter plaatse opnieuw gaan beoordelen wat de oorzaak van het probleem is. Daarbij kijken we niet alleen naar de maatvoering en het product zelf, maar ook naar de geschiktheid van dit type rolgordijn voor jouw draaikiepraam en de manier waarop je het raam dagelijks gebruikt.

Bij een geopend of gekanteld raam kan luchtstroming ervoor zorgen dat er druk op het doek ontstaat en een rolgordijn uit de zijgeleiders wordt getrokken. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk om te beoordelen of het gekozen product in jouw specifieke situatie de juiste oplossing is. Mocht blijken dat een andere oplossing beter geschikt is voor dit raam, dan bekijken we dit graag samen met je.

We vinden het vervelend dat je tot nu toe niet het gevoel hebt gekregen dat er naar een passende oplossing werd gezocht. Ook hadden eventuele beperkingen in het gebruik vanaf het begin duidelijk moeten zijn. We hopen daarom dat het nieuwe bezoek duidelijkheid geeft en we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Belachelijk slechte ervaring met…

Belachelijk slechte ervaring met Kirsch. 11 mei hor besteld voor ongeveer €1000,- voor alleen de achterdeuren in de woonkamer. Ze gaven aan dat het enkele weken zou duren. We zijn al 3 maanden verder. Ik ben geen enkele keren geïnformeerd. Zelf steeds mails moeten sturen, vervolgens gaven ze aan dat het op 6 augustus geleverd zou worden?! Pardon en dit is alleen het leveren er zou nog een afspraak gemaakt moeten worden met de monteur. Het is nu 17 augustus geen hor geleverd geen enkele keren gebeld door Kirsch. Ze beloven veel maar komen niks na en laten je niks weten. Per direct vandaag mijn order geannuleerd en mijn geld teruggevraagd. Ik bestel liever bij een ander partij waar alles vast en zeker beter gaat! Absoluut niet aan te beleven.

17 août 2026

Beste S Cos,

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring met ons heeft gehad. We begrijpen uw teleurstelling, zeker omdat u zelf meerdere keren contact heeft moeten opnemen over de status van uw bestelling.

Uw bestelling is op 11 mei geplaatst. Kort daarna, op 19 mei, hebben wij een nieuwe naam en een volledig vernieuwde collectie geïntroduceerd, waarbij ook onze collectie horren is gewijzigd. Deze overgang heeft helaas gevolgen gehad voor de verwerking en levertijd van uw bestelling.

Dat neemt niet weg dat wij u hierover beter en proactiever hadden moeten informeren. Ook had u erop moeten kunnen vertrouwen dat een door ons gecommuniceerde leverdatum wordt opgevolgd. Onze excuses dat dit in uw geval niet goed is gegaan.

We begrijpen daarom dat u uiteindelijk heeft besloten uw bestelling te annuleren. We nemen uw feedback over onze communicatie en opvolging serieus en gebruiken deze om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Super fijne service

Begonnen met Topjaloezieën, in de overgang naar Kirsch super goed geholpen en meedenken om nog een ‘oud’ model alsnog te bestellen. Snelle levering en super snelle montage.

20 juillet 2026

Beste Linsey
Hartelijk dank voor je mooie review en de 5 sterren!

Wat fijn om te lezen dat je zowel tijdens de overgang van Topjaloezieën naar Kirsch als daarna zo goed bent geholpen. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken, dus het is extra leuk om te horen dat we het oude model alsnog voor je hebben kunnen regelen.

Geweldig dat je ook tevreden bent over de snelle levering en de vlotte montage. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe raamdecoratie en staan natuurlijk graag weer voor je klaar als we in de toekomst iets voor je kunnen betekenen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte service en nog steeds geen oplossing?

Wat een service….
5 juni mijn raambekleding besteld en tot op heden nog steeds niks ontvangen, terwijl er een belofte wordt gedaan van verzending binnen 20 werkdagen. Ondertussen zitten we op dag 34 en hebben wij nog steeds geen raambekleding.

Als er contact is wordt er gezegd dat het bij GLS ligt, maar de strekking ik ben klant van Kirsch en niet van GLS wordt ook niet begrepen. Ook wordt er elke keer gezegd volgende week ontvang je het en ben daar al sinds begin jullie mee weggewimpeld.

Enorm slechte service om klanten op deze manier af te wimpelen en mij niet een gepaste oplossing te geven of in ieder geval er voor te zorgen dat ik mijn raambekleding alsnog snel zal ontvangen.

22 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas is mijn ervaring alles behalve goed.

Helaas is mijn ervaring alles behalve goed. De luxaflex is prachtig maar op t moment dat het werd opgehangen ging t helemaal mis. Het is te ver voor m’n raam opgehangen waardoor er een grote kier ontstond met heel veel licht inval. Volgende dag met de klantenservice gebeld en toen begon het moeizame contact. Ik heb vervolgens gemaild met ook de foto’s, dat werd heel veel heen en weer ge-e-mail maar geen actie. Ondertussen heb ik zelf een professional het goed laten ophangen want de licht inval was niet te doen in mijn slaapkamer. Vervolgens is weer dezelfde monteur langsgekomen om de gaten te vullen die hij had gemaakt. Heeft hij over de schroeven het plamuur gesmeerd, bijna lachwekkend. Dus ik weer mailen met foto’s naar de klantenservice, krijg ik een teleurstellende reactie. Er werd niet ingegaan op de foto’s waarop duidelijk te zien was hoe de monteur had geplamuurd. Er werd er wel opgewezen dat er geen garantie meer op zit omdat ik t door een andere partij goed heb laten ophangen. Mijn tip zorg dat jullie de klantenservice op orde hebben, want het was voornamelijk om elkaar heen mailen. Bellen was helemaal niet te doen, lang in de wacht staan om vervolgens verwezen worden naar de website en toen werd er opgehangen. En de monteurs die de opdracht krijgen om de luxaflex met zo’n grote kier op te hangen omdat ik dat zo had afgesproken kennelijk. Was t fijn geweest als ze dat met mij hadden overlegd, want het lijkt me niet meer dan logisch dat je luxaflex koopt zodat het het licht tegenhoudt, waarom zou ik anders luxaflex, speciaal voor mijn slaapkamer, hebben gekocht. Al met al begrijp ik er niets van want de man die mij heeft geholpen met inmeten etc was heel vriendelijk en kwam professioneel over.

11 juin 2026

Beste Nicoline,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Jammer om te lezen dat je zo ontevreden bent over het verloop van de montage en het contact met onze klantenservice. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Voor de montage is samen met onze monteur gekeken naar de beste plaatsing van de jaloezie. Daarbij is ook besproken dat een verdere plaatsing richting het glas risico's met zich mee kan brengen voor de werking en het product. Uiteindelijk is de gekozen montage uitgevoerd op basis van dat advies.

Toen je later aangaf toch een andere plaatsing te wensen, hebben wij hiervoor een serviceafspraak ingepland. Voordat deze afspraak kon plaatsvinden, heb je de jaloezie echter door een derde partij laten verplaatsen. Daardoor konden wij de situatie niet meer beoordelen of zelf herstellen zoals gepland. Om die reden hebben wij ook aangegeven dat wij de garantie op de montage niet langer kunnen waarborgen.

Wel zijn wij nog langsgekomen om de bij ons bekende boorgaten netjes af te werken.

We vinden het spijtig dat we er samen niet zijn uitgekomen. Uiteraard nemen we je feedback over onze communicatie en dienstverlening mee om onze processen verder te verbeteren.

Noté 4 sur 5 étoiles

Vanaf het eerste contactmoment met…

Vanaf het eerste contactmoment met Martijn ging het super! Hele fijne man in omgang en erg kundig in zijn advies. Belt netjes van te voren om aan te geven dat hij onderweg is. Niets is teveel gevraagd en denkt goed mee. Contact met klantenservice gaat wel
Moeizaam en is allemaal erg ingewikkeld en ook daarin heeft hij gelijk het een en ander voor mij geregeld! Ik beveel Martin van harte aan!

21 juillet 2026

Beste Malika,

Hartelijk dank voor je mooie review en de 4 sterren!

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het advies en de service van Martijn. We geven je complimenten met veel plezier aan hem door. Het is mooi om te horen dat hij met je meedacht, je goed op de hoogte hield en zelfs heeft geholpen om zaken met de klantenservice op te lossen.

Tegelijkertijd vinden we het jammer om te lezen dat het contact met onze klantenservice als moeizaam en ingewikkeld is ervaren. Dat is waardevolle feedback waar we zeker mee aan de slag gaan, want we willen dat de hele klantreis – van advies tot nazorg – prettig en eenvoudig verloopt.

Bedankt voor je aanbeveling. We wensen je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor de tweede keer klant dit jaar

Een halfjaar geleden fijn hebben wij voor het eerst een paar rolgordijnen en jaloezieën besteld hier (topjaloezieën). We werden zo goed en fijn geholpen door Martijn, dat we vandaag een nieuwe afspraak met hem hebben ingepland. Hij heeft ons wederom weer geweldig geholpen. Martijn is een goede en gezellige adviseur en de monteurs hebben alles ook keurig opgehangen. Ik zou hier zo weer bestellen.

20 juillet 2026

Réponse de Kirsch BV

Bedankt voor je mooie review én voor het vertrouwen om opnieuw voor ons te kiezen!

Echt heel fijn om te lezen dat je opnieuw zo tevreden bent over het advies van Martijn. We geven je complimenten met veel plezier aan hem door. Ook is het geweldig om te horen dat de montage weer netjes is uitgevoerd en dat alles naar wens is opgehangen.

We wensen je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie en staan natuurlijk graag weer voor je klaar als je in de toekomst nog eens iets moois voor je interieur zoekt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn ontzettend tevreden over…

Wij zijn ontzettend tevreden over Kirsch Raamdecoratie! We hebben gekozen voor houten jaloezieën. Prachtig geworden! Het hele traject is van begin tot eind fantastisch verlopen.De service is uitstekend, de kwaliteit is van een hoog niveau en alles werd verrassend snel geleverd. Ook de montage was perfect uitgevoerd. De persoonlijke aandacht, de snelle inmeetafspraak en de goede bereikbaarheid maakten echt het verschil. Het team staat altijd voor je klaar en denkt met je mee.

Dankzij Kirsch is onze raamdecoratie niet alleen praktisch, maar ook ontzettend stijlvol geworden. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, vakmanschap en topservice!

14 juillet 2026

Beste Nus
Hartelijk dank voor deze prachtige review! Echt heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw houten jaloezieën en over het hele traject, van het inmeten tot de montage. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en goede service staan bij ons centraal, dus uw complimenten betekenen veel voor ons team.

Wij wensen u heel veel plezier van uw stijlvolle raamdecoratie!

Team Kirsch Raamdecoratie

Noté 5 sur 5 étoiles

Nog steeds een topbedrijf met goede service

Wij waren eerder al klant toen het nog Topjaloezieën heette. Nog steeds dezelfde vriendelijke en kundige mensen. Martijn kwam langs om in te meten en het was fijn hoe hij meedacht en alles toelichtte. Fijne gezellige vent, ook heel belangrijk 😀. Wij wachten de levering en montage vol vertrouwen af!

14 juillet 2026

Beste Pauline
Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen dat u opnieuw in ons stelt! Wat fijn om te horen dat u onze vriendelijke en deskundige service nog steeds zo waardeert. We geven uw complimenten zeker door aan Martijn — daar zal hij blij mee zijn 😀.

We kijken ernaar uit om ook de levering en montage helemaal naar wens te laten verlopen. Alvast veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie!

Team Kirsch Raamdecoratie

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zowel het adviesgesprek, het inmeten en de montage verliepen vlot, klantvriendelijk en professioneel. Kwaliteit is uitstekend. Ze waren niet alleen de goedkoopste (ook in vergelijking met andere online aanbieders), maar ook de snelste qua adviesgesprek, levering en montage. Zeer tevreden.

9 juillet 2026

Beste Harry,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze prijs-kwaliteitverhouding en over het hele traject, van het adviesgesprek en inmeten tot de levering en montage.

Uw complimenten over onze snelheid, klantvriendelijkheid en professionaliteit waarderen we enorm. We wensen u veel plezier van uw nieuwe raamdecoratie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Het rolgordijnen verduisterende meten , bestellen en laten ophangen

Het rolgordijnen verduisterende heb ik voor hele huis besteld . Goede kwaliteit, Sander heeft goed gemeten en mijn geholpen om Goede keuze te maken ook met glas gordijnen. Hij was klantvriendelijk, behulpzaam en aardig. Bedankt Sander. Binnen 6-8 weken zoals was gezegd krijg ik alles binnen . Afspraak gemaakt voor ophangen. Remko heeft binnen paar uur alles opgehangen perfect. Netjes gewerkt, alles achter zich opgeruimd, behulpzaam, aardig , klantvriendelijk. Met een woord geweldig. Bedankt Remko. Ik ben zeer tevreden. Zeker met die warme weer .

26 juin 2026

Beste Sandra,
Wat een warme en persoonlijke reactie waarin je ook de collega's noemt:
Hartelijk dank voor je mooie review en het delen van je ervaring.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het hele traject: van het advies en inmeten tot de montage van je nieuwe raamdecoratie. We geven je complimenten met veel plezier door aan Sander en Remko. We weten zeker dat zij het zullen waarderen om te horen dat hun klantvriendelijkheid, deskundigheid en zorgvuldige werkwijze zo positief zijn ervaren.

We wensen je heel veel woonplezier en hopen dat je, zeker tijdens de warme dagen, volop kunt genieten van het extra comfort van je nieuwe raamdecoratie.

Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens!

Noté 2 sur 5 étoiles

Slechte Service en 0 geleverd

Tijd geleden een review geplaatst over de fijne martijn en het inmeten
Dat was top voor de jaloezien en hor.

Nu bij het plaatsen is het toch anders

Tussen 10:00 en 13:00 zouden ze komen 13:00 niemand te pakken te krijgen martijn kan niks betekenen.

14:00 eindelijk een monteur heeft hij geen jaloezien mee ja liggen nog in magazijn was al weg

Maakt de hor open o deze is ook niet goed

Niemand te pakken te krijgen en martijn kan niks want is maar een adviseur ....

22 juin 2026

Beste Mike,

Excuses dat onze reactie zo lang op zich heeft laten wachten. Omdat voor de review een andere naam is gebruikt dan bij de bestelling, konden wij uw order niet direct terugvinden.

Wij vinden het erg vervelend dat de levering en montage niet zijn verlopen zoals u mocht verwachten. Onze excuses voor de vertraging, de gebrekkige bereikbaarheid en het feit dat de jaloezieën tijdens de eerste montageafspraak niet aanwezig waren. We begrijpen goed dat dit voor veel frustratie heeft gezorgd.

De aluminium EasyFrames zijn inmiddels nageleverd en gemonteerd. Bij de hordeur bleek de verdere planning helaas niet correct te zijn verwerkt. De aanvraag is inmiddels opnieuw geopend, zodat de montage alsnog kan worden ingepland.

We betreuren dat de communicatie en organisatie in uw situatie tekort zijn geschoten. We nemen contact met u op om het resterende deel zo snel mogelijk af te ronden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Klantenservice zoals het hoort , zelfs na 7 jaar!

Na zeven jaar trouwe dienst gaf het koordje van ons rolgordijn er de brui aan. Eerlijk gezegd liep het mechanisme nooit helemaal soepel, dus we besloten contact op te nemen, zonder al te hoge verwachtingen.

Wat een verrassing. Zonder gedoe, zonder discussie stuurde Kirsch BV (voorheen Topjaloezieën) ons een compleet nieuw koord én een nieuw rolmechanisme toe. Gratis. Gewoon omdat het niet naar behoren had gefunctioneerd.

Dit is precies hoe klantenservice eruit zou moeten zien: eerlijk, proactief en zonder dat je er als klant voor hoeft te vechten. Zeven jaar later nog steeds recht doen aan je product, dat zegt alles over de kwaliteit en integriteit van dit bedrijf.

Absolute aanrader!

12 juin 2026

Beste RVM,

Wat een prachtige review, hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Fijn om te lezen dat we je ook na zeven jaar nog goed hebben kunnen helpen. We vinden dat goede service niet ophoudt na de aankoop, en we zijn blij dat we het probleem snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.

Dank je ook voor je mooie woorden over de overgang van Topjaloezieën naar Kirsch. Hoewel onze naam is veranderd, blijven kwaliteit, service en het helpen van onze klanten centraal staan.

We wensen je nog heel veel plezier van je rolgordijn!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel fijn en kundig geholpen door…

Heel fijn en kundig geholpen door Martijn. Echt een topper!

16 juin 2026

Réponse de Kirsch BV

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het bezoek van Martijn.
Wij geven uw complimenten zeker door aam Martijn door. Bedankt voor uw vertrouwen en voor uw bestelling. We wensen u alvast veel plezier met uw aankoop!
Team Kirsch

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus