Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

For en førstegangsbruger af vippe-trenden er jeg mere end tilfreds med Dasabeauty. Har været bange for at få dem lavet men efter at have forhørt mig hos nogle veninder valgte jeg at få mine lavet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har lavet vipper i nogle år hos DB. Ingen andre får lov til at udfører det gode stykke arbejde, udover hende! Bestemt den bedste vippetekniker, som har styr på at holde vores vipper sunde, hun er... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har kun haft gode oplevelser med dasabeauty. Jeg havde fat i kundeservicen fordi jeg gerne ville stoppe mit abonnement på vipperne, og de svarede inden for kort tid. Der har aldrig været problemer... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dasabeauty har i en lang periode nu været mit favorit sted at få lavet mine vipper. Jeg har prøvet uendelig mange vippeteknikkere i kbh, men har aldrig fået det fyldige resultat jeg har ønsket. Jeg vi... Voir plus

4,2

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,2

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har lagt en ordre hos DasaBeauty

Jeg har lagt en ordre hos DasaBeauty, hvortil jeg havde nogle spørgsmål. Der gik ikke 5 minutter så havde jeg svar på alt det jeg ville vide. En sød kvinde sad klar til at hjælpe mig, selvom klokken havde passeret 21:00.

Kundeservice hos dasabeauty er i top og jeg glæder mig til at modtage mine produkter.

19 août 2024

Réponse de Dasabeauty

Kære Tea, mange tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at vi kunne hjælpe dig med alle dine spørgsmål, og at du fik en fantastisk oplevelse, det er nemlig dét, vi altid stræber efter!
Bh Sara, Dasabeauty

Måtte ikke returnere selvom

Havde købt en lim jeg ville returnere da jeg er blevet for syg(i en meget lang periode) til at lave vipper. Jeg skrev en mail allerede et par dage efter jeg bestilte men intet svar, derefter kontaktede jeg telefon hvor jeg blev mødt af virkelig dårlig service og endte med bare at blive ignoreret. Hvis i køber herfra så hver opmærksom på i ikke Lan få det returneret! Det skal siges at jeg overholdte alle regler og intet er åbnet - eller overhoved rørt...

1 juillet 2024

Réponse de Dasabeauty

Kære Olivia, tak for din anmeldelse.
Vi må desværre sige, at det ikke er sådan hændelsen forløb. Du kontaktede os ang. en retur i juni måned, vi bad om et ordre nummer og det tilsendte du lidt efter. Vi besvarede din mail med følgende:

"Kære Olivia, du er velkommen til at sende limen retur til vores adresse på Sallingvej 57, 2720 vanløse med direkte levering og ikke pakkeshop levering."

Da vi ikke hørte fra dig igen, antog vi at du beholdte produktet.

Derfor synes vi ikke at dette afspejler hændelsesforløbet, og 1 stjerne for dette synes ikke retfærdigt.

Til sidst vil jeg nævne, at vores kundeservice har kontaktet dig pr. mail for at udbedre dette, derfor bedes du venligst tjekke din e-mail igen - evt. spamfilter.

Vi håber således på en tilfredsstillende løsning

Opdateret: du skrev til os, at du ikke havde set vores svar, da du tog på ferie dagen efter du sendte mailen til os.

Vh Sara, kundeservicechef

De bedste produkter

Jeg har i længere tid brugt dasabeauty's produkter til mit arbejde og hvergang er der den bedste service.

8 février 2024

Tak for den fine anmeldelse! Bh Dasabeauty

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er igang med vippe kursus hos Dalia

Jeg er igang med vippe kursus hos Dalia & kan kun anbefale det.😍🫶🏽
Har ikke bestået endnu, fordi jeg ikke føler mig klar. Men Dalia har været der hele vejen og er det stadig. Hun er super hurtig til at svare og lærer fra sig og jeg føler mig set og hørt.
Tusind tak for dig Dalia, du super dygtig!
glæder mig allerede til jeg har bestået så jeg kan tage mit volume kursus hos hende også. Udover det elsker jeg alle produkter, der er virkelig intet at klage over. 😍😍🫶🏽

27 octobre 2023

Réponse de Dasabeauty

Kære Louise, mange tak for din fine anmeldelse! Vi ser frem til fortsat at kunne tilfredstille dig i fremtiden! Bedste hilsner, Dasabeauty

Kæmpe anbefaling!!!

Jeg har fået lavet vipper hos Dalia hos Dasabeauty siden sommeren 2020 og jeg er aldrig gået derfra skuffet. Dalia er perfektionistisk til fingerspidserne og hun går unægteligt aldrig på kompromis med kvaliteten og udførelsen af påsætning af vipper. Jeg har været hos rigtig mange forskellige vippeteknikere, og har hverken før eller siden oplevet samme kvalitet af arbejde. Derudover vægter hun også min komfort højt, ved f.eks. At sætte meditationsmusik på eller helt at slukke for musikken hvis jeg har brug for en god lur imens. Dalia er en fantastisk forretningskvinde med sans for kundeservice og jeg har altid følt mig utrolig tryg i hendes kyndige hænder.

20 janvier 2024

Réponse de Dasabeauty

Kære Katrine, mange tak for din fine anmeldelse! Vi ser frem til fortsat at kunne tilfredstille dig i fremtiden! Bedste hilsner, Dasabeauty

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste i gamet og sødeste❤️ !!!

Den bedste i gamet og sødeste !!!! Pas på dog du bliver virkeligt afhængig af vipperne da de r så flotte😍

18 janvier 2024

Réponse de Dasabeauty

Kære Silaz, mange tak for din fine anmeldelse! Vi ser frem til fortsat at kunne tilfredstille dig i fremtiden! Bedste hilsner, Dasabeauty

Dalia fra dasabeauty

Dalia fra dasabeauty, hun er simpelhent så sød og imødekommende overfor en når man kommer i butikken. Produkterne er virkelig gode, og man kan altid få en god vejledning. TOP klasse :)

4 janvier 2024

Kære Sof,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med Dasabeauty. Vores team arbejder hårdt for at tilbyde kun det bedste, og det er altid opmuntrende at få sådan en positiv feedback.

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

De bedste hilsner,
Sara, Kundeservicechef

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har gentagne gange oplevet den…

Jeg har gentagne gange oplevet den utroligt gode service, det dygtige håndværk og de førsteklasses produkter fra Dasabeauty, og jeg kan ikke andet end at udtrykke min fulde tilfredshed.<3 Super fleksibele løsninger også, skal det lige nævnes.

19 janvier 2024

Kære Niki,

De bedste hilsner,
Sara, Kundeservicechef

Dårligste kundeservice til dato

Dårligste kundeservice til dato!

Jeg modtog en defekt blæser og valgte selvfølgelig at skrive til Dasabeauty, for at finde en løsning. Efter flere måneders mailkorrespondance frem og tilbage og flere gange uden svar, får jeg følgende svar i dag: "Vi kan sende en med i din næste ordre". Jeg skal altså handle en ny ordre igen, for at få en ny blæser i stedet for, at hun bare sender en ny!?!
Jeg har ikke tænkt mig at handle der igen.

17 janvier 2024

Kære Henriette,

Først og fremmest vil jeg gerne udtrykke vores dybfølte undskyldning for de frustrationer og ulemper, du har oplevet med vores kundeservice og det defekte produkt. Dette er bestemt ikke den standard, vi stræber efter hos Dasabeauty, og din oplevelse er en vigtig påmindelse om, at vi skal gøre det bedre.

Vedrørende det defekte produkt du modtog, er det klart, at vores foreslåede løsning ikke har levet op til dine forventninger. Vi vil gerne rette op på dette med det samme. Min kollega har kontaktet dig på mail, så du modtager en erstatning for den defekte blæser uden krav om yderligere køb.

Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi værdsætter muligheden for at gøre tingene rigtige. Vi arbejder konstant på at forbedre vores kundeservice og håber, at vi kan genvinde din tillid.

Med venlig hilsen,
Sara
Kundeservicechef, Dasabeauty

Kundemindet og gode vipper

Købte 2 mixbakker på tilbud til 60 kroner stykket. Fik en sms kort tid efter, at der desværre var sket en fejl, og de var udsolgt, og hvilke vipper der stadig var tilbage. Da købet blot var for at afprøve vipperne i forhold til dem jeg normalt arbejder med, kunne jeg desværre ikke bruge disse. Jeg fik derefter tilsendt mixbakker, der ikke var på tilbud, uden ekstra omkostning. Overraskende god service.

Jeg køber igen - rigtig god kvalitet på vipperne, og nemme at arbejde med. Men også pga. den gode service.

20 novembre 2023

Réponse de Dasabeauty

Kære Maja, mange tak for din fine anmeldelse! Vi ser frem til fortsat at kunne tilfredstille dig i fremtiden! Bedste hilsner, Dasabeauty

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste service jeg har oplevet!😍

Det har virkelig været god service!! Jeg havde et par spørgsmål og hun svarede på alt😍 hun spurgte endda ind til de forskellige ting jeg brugte for at hjælpe mig og det viser virkelig bare, at det interesserer hende at hjælpe andre vippeteknikere🥰 også svarer hun så hurtigt med gode konkrete svar❤️ Kan kun anbefales og jeg har aldrig oplevet en så god service før💕

18 octobre 2023

Réponse de Dasabeauty

Kære Hadia, mange tak for din fine anmeldelse! Vi ser frem til fortsat at kunne tilfredstille dig i fremtiden! Bedste hilsner, Dasabeauty

Jeg elsker dasabeauty!!

Jeg elsker dasabeauty!! Jeg køber alle mine produkter derfra, da alle produkter er lige i skabet hver gang🙌🏼
Servicen er simpelthen så god og de er så søde nede i butikken når man kommer forbi, elsker at komme dernede😍
Jeg har en siiiindsyg holdbarhed med deres instant Bond lim, den bedste jeg nogensinde har brugt🙏🏼🙏🏼🙏🏼

22 août 2023

Réponse de Dasabeauty

Kære Lucca, mange tak for din fine anmeldelse! Vi ser frem til fortsat at kunne tilfredstille dig i fremtiden! Bedste hilsner, Dasabeauty

Altid så glad og tilfreds!😍

Altid så glad og tilfreds!😍
Lækre kvalitets produkter og den bedste service🫶🏼 nem hjemmeside og lækkert at man kan afhente varerne hvis man har brug for det hurtigt💗
Altid været super tilfreds, med svartid, service og produkter der er modtaget. Og hvis der er noget med produkterne er Dalia super sød til at bytte over med et nyt produkt 🌟

21 août 2023

Réponse de Dasabeauty

Kære Cecilie, mange tak for din fine anmeldelse! Vi ser frem til fortsat at kunne tilfredstille dig i fremtiden! Bedste hilsner, Dasabeauty

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg var engang glad for dasa

Jeg var engang glad for dasa, men jeg syntes for hver gang jeg bestiller bliver produkterne af ringere kvalitet.

Specielt deres yy lashes falder fuldstændigt fra hinanden uanset hvordan de tages op. Der er ikke meget hjælp at hente hos dem.

Deres easy fan bliver også dårligere og dårligere i kvalitet for hver gang jeg har bestilt.

Generelt ikke gode produkter, syndt, da de engang var gode

12 juillet 2023

Kære Clara,

Tak for din feedback. Vi er oprigtigt kede af at høre, at din seneste oplevelse med vores produkter, især YY lashes og Easy Fan, ikke har levet op til dine forventninger og de standarder, vi stræber efter. Kvalitet er yderst vigtig for os, og vi tager dine bekymringer alvorligt.

Vi vil gerne undersøge dette nærmere for at sikre, at vores produkter altid møder de højeste kvalitetskrav. Må jeg bede dig om at kontakte os direkte på contact@dasabeauty? Vi vil gerne høre mere om dine specifikke oplevelser, så vi kan adressere problemet effektivt.

I mellemtiden arbejder vi på at forbedre vores produkter og kundeservice, og din feedback er afgørende i denne proces. Vi værdsætter din ærlighed, og vi er forpligtet til at genvinde din tillid.

Med venlig hilsen,
Sara
Kundeservice, Dasabeauty

Mega professionel

Jeg har gået hos søde Dalia i noget tid. Hun har altid været så sød, professionel, ordentlig og tjekket.
Jeg har altid været mega tilfreds med både hendes service, og hendes arbejde.
Hun er lynhurtig, men mega dygtig. Resultatet er altid dådyr øjne.
Holdbarheden kan jeg 100% stå inde for.
Hun er meget dygtig til at vurdere sundheden og levetid på ens egne vipper, selvom jeg som hysterisk kunde, godt kan tænke at ens egne vipper må lide under lashextentions.

Det er mit klare indtryk, at dalia ikke ville opfylde på ødelagte og trætte vipper. Men at hun kommer med en ærlig vurdering.
Jeg siger tusind mange tak, for god behandling, service og overbærenhed 😅 jeg glæder mig til mange flere dådyr oplevelser. 🌸❤️

18 décembre 2022

Bedste oplevelse og sød pige

Bedste oplevelse og sød pige

Jeg tog med min veninde ind til butikken og vi bliv mødt med et kæmpe smil❤️ hun svarede på alle vores spørgsmål - vi køber ikke fra andre steder end hende🫶🏻
10/10

24 novembre 2022

Réponse de Dasabeauty

Kære Line, mange tak for din fine anmeldelse!

Vi ser frem til fortsat at kunne tilfredstille dig i fremtiden!

Bedste hilsner, Dasabeauty

Varmeste anbefaling ❤️

Jeg kan kun anbefale Dasa Beauty!
Dalia laver et flot stykke arbejde med korrekt påsætning, isolation og flotte håndlavede faner. Jeg er meget kræsen med hvem der skal lave mine vipper da jeg selv er vippetekniker og derfor går hjem og nærstuderer arbejdet 😆
Der er ikke en finger at sætte På Dalias arbejde og jeg vil aldrig få laver vipper et andet sted🫶🏼

Hun er en skøn og snaksagelig pige der gør alt for at kunden skal føle sig tilpas. Vi har altid gode samtaler, hygger os - hvilket er meget vigtigt for mig. Jeg skal ha god kemi med min vippetekniker og føle man udvikler et venskab.

Udover Dalia laver sindssygt flotte vipper så sælger hun også produkter til vippetekniker. Hun bruger selvfølgelig sig eget mærke og det er så god kvalitet! Jeg har brugt det så længe jeg kan huske🫶🏼

Så hvis du overvejer Dasa Beauty, så kan du roligt gøre det ❤️

23 novembre 2022

Réponse de Dasabeauty

Kære Sarah, mange tak for din fine anmeldelse!

Vi ser frem til fortsat at kunne tilfredstille dig i fremtiden!

Bedste hilsner, Dasabeauty

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus