For en førstegangsbruger af vippe-trenden er jeg mere end tilfreds med Dasabeauty. Har været bange for at få dem lavet men efter at have forhørt mig hos nogle veninder valgte jeg at få mine lavet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har lavet vipper i nogle år hos DB. Ingen andre får lov til at udfører det gode stykke arbejde, udover hende! Bestemt den bedste vippetekniker, som har styr på at holde vores vipper sunde, hun er... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har kun haft gode oplevelser med dasabeauty. Jeg havde fat i kundeservicen fordi jeg gerne ville stoppe mit abonnement på vipperne, og de svarede inden for kort tid. Der har aldrig været problemer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dasabeauty har i en lang periode nu været mit favorit sted at få lavet mine vipper. Jeg har prøvet uendelig mange vippeteknikkere i kbh, men har aldrig fået det fyldige resultat jeg har ønsket. Jeg vi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg har lagt en ordre hos DasaBeauty, hvortil jeg havde nogle spørgsmål. Der gik ikke 5 minutter så havde jeg svar på alt det jeg ville vide. En sød kvinde sad klar til at hjælpe mig, selvom klokken havde passeret 21:00.
Kundeservice hos dasabeauty er i top og jeg glæder mig til at modtage mine produkter.

Réponse de Dasabeauty
Havde købt en lim jeg ville returnere da jeg er blevet for syg(i en meget lang periode) til at lave vipper. Jeg skrev en mail allerede et par dage efter jeg bestilte men intet svar, derefter kontaktede jeg telefon hvor jeg blev mødt af virkelig dårlig service og endte med bare at blive ignoreret. Hvis i køber herfra så hver opmærksom på i ikke Lan få det returneret! Det skal siges at jeg overholdte alle regler og intet er åbnet - eller overhoved rørt...

Réponse de Dasabeauty
Jeg har i længere tid brugt dasabeauty's produkter til mit arbejde og hvergang er der den bedste service.

Réponse de Dasabeauty
Jeg er igang med vippe kursus hos Dalia & kan kun anbefale det.😍🫶🏽
Har ikke bestået endnu, fordi jeg ikke føler mig klar. Men Dalia har været der hele vejen og er det stadig. Hun er super hurtig til at svare og lærer fra sig og jeg føler mig set og hørt.
Tusind tak for dig Dalia, du super dygtig!
glæder mig allerede til jeg har bestået så jeg kan tage mit volume kursus hos hende også. Udover det elsker jeg alle produkter, der er virkelig intet at klage over. 😍😍🫶🏽

Réponse de Dasabeauty
Jeg har fået lavet vipper hos Dalia hos Dasabeauty siden sommeren 2020 og jeg er aldrig gået derfra skuffet. Dalia er perfektionistisk til fingerspidserne og hun går unægteligt aldrig på kompromis med kvaliteten og udførelsen af påsætning af vipper. Jeg har været hos rigtig mange forskellige vippeteknikere, og har hverken før eller siden oplevet samme kvalitet af arbejde. Derudover vægter hun også min komfort højt, ved f.eks. At sætte meditationsmusik på eller helt at slukke for musikken hvis jeg har brug for en god lur imens. Dalia er en fantastisk forretningskvinde med sans for kundeservice og jeg har altid følt mig utrolig tryg i hendes kyndige hænder.

Réponse de Dasabeauty
Den bedste i gamet og sødeste !!!! Pas på dog du bliver virkeligt afhængig af vipperne da de r så flotte😍

Réponse de Dasabeauty
Dalia fra dasabeauty, hun er simpelhent så sød og imødekommende overfor en når man kommer i butikken. Produkterne er virkelig gode, og man kan altid få en god vejledning. TOP klasse :)

Réponse de Dasabeauty
Jeg har gentagne gange oplevet den utroligt gode service, det dygtige håndværk og de førsteklasses produkter fra Dasabeauty, og jeg kan ikke andet end at udtrykke min fulde tilfredshed.<3 Super fleksibele løsninger også, skal det lige nævnes.

Réponse de Dasabeauty
Dårligste kundeservice til dato!
Jeg modtog en defekt blæser og valgte selvfølgelig at skrive til Dasabeauty, for at finde en løsning. Efter flere måneders mailkorrespondance frem og tilbage og flere gange uden svar, får jeg følgende svar i dag: "Vi kan sende en med i din næste ordre". Jeg skal altså handle en ny ordre igen, for at få en ny blæser i stedet for, at hun bare sender en ny!?!
Jeg har ikke tænkt mig at handle der igen.

Réponse de Dasabeauty
Købte 2 mixbakker på tilbud til 60 kroner stykket. Fik en sms kort tid efter, at der desværre var sket en fejl, og de var udsolgt, og hvilke vipper der stadig var tilbage. Da købet blot var for at afprøve vipperne i forhold til dem jeg normalt arbejder med, kunne jeg desværre ikke bruge disse. Jeg fik derefter tilsendt mixbakker, der ikke var på tilbud, uden ekstra omkostning. Overraskende god service.
Jeg køber igen - rigtig god kvalitet på vipperne, og nemme at arbejde med. Men også pga. den gode service.

Réponse de Dasabeauty
Det har virkelig været god service!! Jeg havde et par spørgsmål og hun svarede på alt😍 hun spurgte endda ind til de forskellige ting jeg brugte for at hjælpe mig og det viser virkelig bare, at det interesserer hende at hjælpe andre vippeteknikere🥰 også svarer hun så hurtigt med gode konkrete svar❤️ Kan kun anbefales og jeg har aldrig oplevet en så god service før💕

Réponse de Dasabeauty
Jeg er selv vippetekniker og elsker hendes produkter og service. Virkelig sød, kompetent og hjælpsom.
Jeg elsker dasabeauty!! Jeg køber alle mine produkter derfra, da alle produkter er lige i skabet hver gang🙌🏼
Servicen er simpelthen så god og de er så søde nede i butikken når man kommer forbi, elsker at komme dernede😍
Jeg har en siiiindsyg holdbarhed med deres instant Bond lim, den bedste jeg nogensinde har brugt🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Réponse de Dasabeauty
Altid så glad og tilfreds!😍
Lækre kvalitets produkter og den bedste service🫶🏼 nem hjemmeside og lækkert at man kan afhente varerne hvis man har brug for det hurtigt💗
Altid været super tilfreds, med svartid, service og produkter der er modtaget. Og hvis der er noget med produkterne er Dalia super sød til at bytte over med et nyt produkt 🌟

Réponse de Dasabeauty
De bedste produkter og altid god service!
Skønne produkter, skønt personale og god beliggenhed. Kæmpe anbefaling
Jeg var engang glad for dasa, men jeg syntes for hver gang jeg bestiller bliver produkterne af ringere kvalitet.
Specielt deres yy lashes falder fuldstændigt fra hinanden uanset hvordan de tages op. Der er ikke meget hjælp at hente hos dem.
Deres easy fan bliver også dårligere og dårligere i kvalitet for hver gang jeg har bestilt.
Generelt ikke gode produkter, syndt, da de engang var gode

Réponse de Dasabeauty
Jeg har gået hos søde Dalia i noget tid. Hun har altid været så sød, professionel, ordentlig og tjekket.
Jeg har altid været mega tilfreds med både hendes service, og hendes arbejde.
Hun er lynhurtig, men mega dygtig. Resultatet er altid dådyr øjne.
Holdbarheden kan jeg 100% stå inde for.
Hun er meget dygtig til at vurdere sundheden og levetid på ens egne vipper, selvom jeg som hysterisk kunde, godt kan tænke at ens egne vipper må lide under lashextentions.
Det er mit klare indtryk, at dalia ikke ville opfylde på ødelagte og trætte vipper. Men at hun kommer med en ærlig vurdering.
Jeg siger tusind mange tak, for god behandling, service og overbærenhed 😅 jeg glæder mig til mange flere dådyr oplevelser. 🌸❤️
Bedste oplevelse og sød pige
Jeg tog med min veninde ind til butikken og vi bliv mødt med et kæmpe smil❤️ hun svarede på alle vores spørgsmål - vi køber ikke fra andre steder end hende🫶🏻
10/10

Réponse de Dasabeauty
Jeg kan kun anbefale Dasa Beauty!
Dalia laver et flot stykke arbejde med korrekt påsætning, isolation og flotte håndlavede faner. Jeg er meget kræsen med hvem der skal lave mine vipper da jeg selv er vippetekniker og derfor går hjem og nærstuderer arbejdet 😆
Der er ikke en finger at sætte På Dalias arbejde og jeg vil aldrig få laver vipper et andet sted🫶🏼
Hun er en skøn og snaksagelig pige der gør alt for at kunden skal føle sig tilpas. Vi har altid gode samtaler, hygger os - hvilket er meget vigtigt for mig. Jeg skal ha god kemi med min vippetekniker og føle man udvikler et venskab.
Udover Dalia laver sindssygt flotte vipper så sælger hun også produkter til vippetekniker. Hun bruger selvfølgelig sig eget mærke og det er så god kvalitet! Jeg har brugt det så længe jeg kan huske🫶🏼
Så hvis du overvejer Dasa Beauty, så kan du roligt gøre det ❤️