Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

For en førstegangsbruger af vippe-trenden er jeg mere end tilfreds med Dasabeauty. Har været bange for at få dem lavet men efter at have forhørt mig hos nogle veninder valgte jeg at få mine lavet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har kun haft gode oplevelser med dasabeauty. Jeg havde fat i kundeservicen fordi jeg gerne ville stoppe mit abonnement på vipperne, og de svarede inden for kort tid. Der har aldrig været problemer... Voir plus

4,2

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,2

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mega god lim

Mega god lim, holder længe og klistre overhoved ikke 😍

Réponse de Dasabeauty

Kære Dreamlashes, mange tak for din fine anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

smukkeste volume og mega volume vipper

Jeg er kommet hos Dasabeauty fast i flere måneder nu. Det er virkelig holdbare, sorte og bløde vipper.

Jeg kommer ingen andre steder end her. Kan virkelig anbefales.

Réponse de Dasabeauty

Kære Sara, mange tak for din fine anmeldelse!

Dasabeauty er et sted

Dasabeauty er et sted, hvor man altid føler sig velkommen. Det er altid en fornøjelse at være i selvskab med Dalia, hun er så sød og professionel i sit arbejde. Jeg anbefaler hende klart til ALLE, jeg går altid derfra med et kæmpe smil. Derudover er det det eneste sted som opfylder ens krav i forhold holdbarheden, formen på ens lashesh og vigtigts af alt kvaliteten😍😍

Réponse de Dasabeauty

Kære Sarah, mange tak for din fine anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste klink jeg har været ved og…

Den bedste klink jeg har været ved og de flotteste vipper som altid holder længe og så er hun os rigtigt sød når man er ved hende❤️
Kan helt klart anbefale Dasabeauty❤️

Réponse de Dasabeauty

Kære Nathali, mange tak for din fine anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Tog sig godt af mine ødelagte vipper

Jeg havde booket tid idag hos dasa til en aftagning af et sæt, som var lavet hos en anden teknikker. Derudover ønskede jeg nye vipper, men fordi mine øjenvipper var så ødelagte, havde dasa ikke lyst til lægge nye på, da mine egne vipper simpelthen var knækket så meget. Hun vejledede mig igennem hvad jeg skulle gøre, og tog sin tid til at lade mig vælge hvilke striplashes jeg ønskede, vi prøvede de forskellige modeller på og hun tilbød også at påsætte for mig. Virkelig en god kundeservice og professionelt at hun vælger ikk at påsætte vipper, når mine egne var helt ødelagte.. hun gav råd angående vippeserum, og vi aftale jeg skulle komme igen om 3 uger og så ville hun se om hun kunne påsætte vipper på der. Virkelig sødt og en rigtig professionel og god oplevelse. Kan kun anbefale.

Réponse de Dasabeauty

Kære Amanda, mange tak for din fine anmeldelse!

Saucy teknikker ❤️😍

Dalia er en siiiindsyg dygtig og grundig vippeteknikker! Mine vipper er altid spot on efter jeg har været hos hende. I mine 7 år som vippeteknikker er hun den eneste jeg har set der laver det samme som jeg selv gør😍 udover det så har hun altid min ryg hvis min leverandør svigter 👍❤️

7 novembre 2022

Réponse de Dasabeauty

Kære Nada, mange tak for din fine anmeldelse!

Kæmpe anbefaling til dasabeauty

Kæmpe anbefaling til dasabeauty! Både vipperne hun lavede på mig og de produkter jeg købte af hende! Top kvalitet!

9 novembre 2022

Réponse de Dasabeauty

Kære Sofiya, mange tak for din fine anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

ALTID smukt og fyldigt resultat

Dasabeauty har i en lang periode nu været mit favorit sted at få lavet mine vipper. Jeg har prøvet uendelig mange vippeteknikkere i kbh, men har aldrig fået det fyldige resultat jeg har ønsket. Jeg vil til hver en tid anbefale dalia, hun er sød og dygtig, og gør altid sit for at være fleksibel og imødekommende. Kæmpe anbefaling herfra!

11 novembre 2022

Réponse de Dasabeauty

Kære Kristine, mange tak for din fine anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel og god service!

Jeg var inde hos Dasabeauty på Frederiksberg og købe nogle produkter til min kæreste, som er nyopstartet vippetekniker! Vi fik en mega god service derinde og de svarede på alle vores spørgsmål! kæmpe anbefaling til dasabeauty!

8 novembre 2022

Réponse de Dasabeauty

Kære Jacob, mange tak for din fine anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er selv vippeteknikker og kan godt…

Jeg er selv vippeteknikker og kan godt skrive under på at både lim og superbonder fungerer rigtig godt til at lave vipper med. Knus Julie - @sassy_lashyy

12 août 2022

Kære Julie,
Mange tak for den fine anmeldelse, altid dejligt at høre, hvad der fungerer for vores kunder.
Vh
Dasabeauty

Best lash technician and TOP quality lashes 👌🏼💯

This girl is literally the best lash technician in Denmark, And I have tried many! She never disappoints and she provides us with the most beautiful fluffy lashes and of great quality! Dasabeauty you deserve all the stars and thank you so much for the great service, always 💯💕

7 décembre 2021

Réponse de Dasabeauty

Kære Jessica, mange tak for din fine anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Først og fremmest vil jeg gerne takke…

Først og fremmest vil jeg gerne takke Dasa beauty, får at have reddet mine vipper men faktisk også mit selvværd. Jeg har igennem et år, været hos forskellige vippeteknikker. Jeg har oplevet at jeg havde mistet mange af mine vipper, da deres isolation af vipperne, og produkter ikke har været hensynsfuldt. Da jeg så kom til Dasa beauty, fik mine vipper lov til at vokse, selvom jeg får lavet vipper. Hendes vipper har en god kvalitet, og de er bløde og holdbar.

30 août 2021

Kære Soma,

SPOT ON!

Jeg har lavet vipper i nogle år hos DB. Ingen andre får lov til at udfører det gode stykke arbejde, udover hende! Bestemt den bedste vippetekniker, som har styr på at holde vores vipper sunde, hun er utrolig god til at give råd, til hvordan man plejer sine vipper bedst muligt. Jeg går altid derfra med et kæmpe smil på læben, også får jeg en masse positive komplimenter på mine lashes! Jeg kan uden tvivl anbefale DB!

29 août 2021

Kære Joulyana,

Tip top kvalitet!

Bestilte nogle vipper til min søster, og fik produkterne hurtigt uden noget bøvl. Helt klar det bedste sted og kvaliteten er i top!

Kære Yassin,

Noté 5 sur 5 étoiles

Dasabeautys produkter er virkelig gode

Dasabeautys produkter er virkelig gode, og jeg er glad for de kom på markedet. Jeg har prøvet utallige vippebakker, men intet kan slå disse. De er både bløde og sorte, og så er de super nemme at arbejde med. Kundeservicen er også helt i top, jeg havde et par spørgsmål og det hjalp de mig med at få besvaret. Kan ikke andet end at anbefale Dasabeauty

Kære Nadia,

Lashes i verdens klasse!

Lashes i verdens klasse!

Har nu hermed bestilt mit andet sæt af Daniela strip lashene, efter 3 måneders brug (brugt mere end 25 gange) af mit gamle par. Jeg er stadigvæk ikke blevet træt af dem, de sidder lige så flotte og står stadig snore lige som da jeg bestilte dem første gang. Og det nye packaging smigre kun de lækre lashes!

Har siden hen også bestilt Vivian, der er mere overdrevet, som jeg bruger til fester og bryllupper 😍

Når man først får fingrene i dasabeautys lashes, vender man ikke tilbage! Tak for den hurtige fragt og nemme kundeservice også ❤️

Kære Burcin,

Fantastisk virksomhed

Fantastisk service, søde og hjælpsomme. De smukkeste og mest holdbare vipper, får man hos Dasabeauty. Har sågar prøvet deres lim, og det kan ikke fås bedre end lige her. Meget tilfreds stamkunde:)

31 juillet 2021

Kære Mathilde,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus