Fanstastisk service. Ringede for at få svar på et spørgsmål om relationen mellem cpr.nr og nemkonto og mit.dk. Da jeg forklarede situation - fangende Torben hurtigt hvad det drejede sig om, hvilket r... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skulle have en relativt kompliceret opgave løst og fik fat i Bo Grevy - Bo var venlig, lyttende og meget effektiv. Derudover kom Bo med forslag som var værdiskabende. Min største anbefalinger, bh Troe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har haft den store fornøjelse at få hjælp af Alexandra fra DataLøn by Visma i forbindelse med udarbejdelse og gennemgang af vores ansættelseskontrakter. Hun har været helt exceptionel — ut... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har skiftende beskatning af bil, før har vi skulle ringe og indberette ved ibrugtagning af ekstra bil og ved ophør. Denne gang kunne vi nøjes med at angive den periode vi skulle beskattes af ekst... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Gærtorvet 1-5, 1799, København V, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Dataløn er et udemærket lønsystem, hvis man har simple behov og en meget ukompliceret løn - og dermed kan det sikkert passe godt til mange virksomheders behov.
Når man engang imellem har brug for Dataløns support "Customer Success", så ved de skræmmende lidt om, hvordan deres system grundlæggende fungerer. De kan godt svare på simple spørgsmål, som rutinerede lønbogholdere selv kender svaret på og de kan også vise hvor og hvordan man laver en korrektion. De er dog ikke i stand til at forklare, hvordan systemet kommer frem til afregnede beløb. Det virker som om, at det enten altid er nye medarbejdere der sidder i deres kundeservice eller måske et eksternt callcenter med et manuskript til at svare på de mest enkle spørgsmål.
Når der er spørgsmål, som kundeservice ikke kan svare på (hvilket typisk er tilfældet), da vil de gerne undersøge svaret eller bede en medarbejder med mere erfaring ringe tilbage. Det sker også, men typisk er svaret en sludder for en sladder, da de enten ikke kender deres system godt nok, eller ikke forstår det.
Hvad der dog reelt er mest bekymrende/skræmmende ved Dataløn er, at det lader til, at der ikke længere findes et revisionsspor, hvorfra man kan følge beløbene som man indtaster i lønindberetningen, til deres afregningsbilag, deres kontering til ERP-systemer og til den endelige udbetaling. Det er en situation, som er opstået, eller blevet markant forværret efter Dataløn lavede en større opdatering af deres system i 2025, hvor en del funktioner ændrede sig.
Det manglende revisionsspor gør, at det er svært at kontrollere, hvorvidt Dataløn afregner lønnen korrekt og siden afstemme og dokumentere dette overfor revisor m.v.
Jeg håber, at Dataløn får styr på systemet og skabt enkel og forstålig sporbarhed i for brugerne, således at man kan føle sig tryg ved at bruge systemet.

Réponse de DataLøn by Visma
Der er bare så smilende, hurtig, god og effektiv service i LønAdministration hos Bluegarden

Réponse de DataLøn by Visma
Til dagligt kører alt som smurt - og når der er udfordringer så gives der altid hurtigt feedback på hjemmesiden eller via opkald- en hel anden positiv oplevelse end fx med min (Danske Bank)

Réponse de DataLøn by Visma
De få gange jeg har haft brug for hjælp, så får jeg det sødeste og rareste menneske igennem telefonen, som hjælper mig så fint, de giver sig god tid, forklarer hvad der skal trykkes og udfyldes. Og de slipper ikke en i telefonen før det hele er klaret.
Til hver tid vil jeg anbefale dataløn. Kæmpe tak og ros her fra.

Réponse de DataLøn by Visma
Altid hjælpsomme og kompetente medarbejder, guider og vejleder altid trin for trin så alle kan forstå det.Stor ros til medarbejderne.

Réponse de DataLøn by Visma
Rigtig god service flink medarbejder og det lykkes selv for mig at forstå hvordan man klarer mit problem

Réponse de DataLøn by Visma
Fik hjælp til oprettelse af løndel for medarbejdere 😊

Réponse de DataLøn by Visma
Hurtig besvarelse af opkald, god betjening. Var ikke helt sikker på spørgsmålet, så spurgte kollegaer og vendte hurtigt tilbage.
Helt igennem en positiv oplevelse

Réponse de DataLøn by Visma
Det var mig der havde lavet en fejl men der var imødekommende hjælp og god service

Réponse de DataLøn by Visma
Efter nogen ventetid kom jeg igennem til sød og kompetent person, der hjalp mig igennem mine udfordringer.

Réponse de DataLøn by Visma
Super venlig og imødekommende og ikke mindst hurtigt.

Réponse de DataLøn by Visma
God, venlig og faglig kundebetjening, i et sprog som var forståeligt så der ikke kom nogle misforståelser.

Réponse de DataLøn by Visma
En savoir plus sur les différents types d'avis.