DataLøn by Visma Avis

1 243
TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fanstastisk service. Ringede for at få svar på et spørgsmål om relationen mellem cpr.nr og nemkonto og mit.dk. Da jeg forklarede situation - fangende Torben hurtigt hvad det drejede sig om, hvilket r... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Skulle have en relativt kompliceret opgave løst og fik fat i Bo Grevy - Bo var venlig, lyttende og meget effektiv. Derudover kom Bo med forslag som var værdiskabende. Min største anbefalinger, bh Troe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft den store fornøjelse at få hjælp af Alexandra fra DataLøn by Visma i forbindelse med udarbejdelse og gennemgang af vores ansættelseskontrakter. Hun har været helt exceptionel — ut... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har skiftende beskatning af bil, før har vi skulle ringe og indberette ved ibrugtagning af ekstra bil og ved ophør. Denne gang kunne vi nøjes med at angive den periode vi skulle beskattes af ekst... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de comptabilité

Gør som 60.000 andre virksomheder og få mere tid til din forretning

Écrit par l'entreprise

Vi hjælper dig
Hos os er det lige meget om du er rutineret eller helt nybegynder når det drejer sig om løn. Vi har en løsning som passer til dig.
Få mere tid til din forretning
- Automatiske overførsler - af data, betalinger og indberetninger - App til at registrere tid, kørsel og udlæg - Fri adgang til telefonsupport og chat
Vi husker det du glemmer
- Vi 0-indberetter automatisk til SKAT, så du undgår en bøde på 800 kr., hvis du ikke laver løn. I 2016 gjorde vi det 120.219 gange - Vi henter automatisk navn, adresse og skattekort på dine medarbejdere - Vi undersøger, om din virksomhed er korrekt registreret i CVR, og giver dig besked - Vi fortæller dig, når det er tid til at køre løn - eller tid til alle de andre ting, man skal huske gennem et lønår
Undgå fejl og utilfredse medarbejdere
- Lad dine medarbejdere registrere tid, udlæg og kørsel i appen SmartLøn - Når du får lavet en fejl, er det rart at kunne rette. I DataLøn kan du lave rettelser 3 måneder tilbage - Personalegoder som kantineordning, sundhedsforsikring, personaleforening og varekøb skal beskattes - det klarer DataLøn for dig

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 243)

135 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk hjælp !

Fantastisk hjælpsom og kvalificeret medarbejder! Det kan ikke være bedre

10 décembre 2025

Kære MR,

Tusind tak for den fine anmeldelse :-)
Vi er glade for at vi kunne hjælpe, da du havde brug for det.

Natasja, Dataløn

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega hjælpsom og serviceorienteret…

Mega hjælpsom og serviceorienteret medarbejder (desværre fik jeg ikke noteret hendes navn).

10 décembre 2025

Kære Helle

Mange tak for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for.
Hvor er det dejligt at høre at du har haft en god dialog med en af mine mange hjælpsomme kollegaer.

Vi takker igen for din anmeldelse - og håber du får en skøn dag.

De bedste hilsener

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak fra en meget tilfreds kunde.

Efter lidt over 40 år sammen med DataLøn/ Visma
har jeg på vegne af mit AS selskab den 2 Dec 2025 opsagt mit abonnement,
Start 1982 slut 1 jan 2026 , mit AS selskab er lukket som solvent selskab, tak for jeres service.
Venlig hilsen Frank Nielsen.

2 décembre 2025

Kære Frank

Mange tak for godt samarbejde gennem 40 år samt de fine 5 stjerner.
Vi har været glade for at kunne assistere din virksomhed gennem så mange år til din tilfredshed.
Vi håber, at du nu får tid til at nyde mange gode år frem som pensionist.

Noté 5 sur 5 étoiles

Den support DataLøn yder dine kunder er…

Den support DataLøn yder dine kunder er helt igennem fantastisk. Nu har jeg igen fået uvurderlig hjælp. Jeg er virkelig glad for at være DataLøn kunde, for så ved jeg, at det ikke kan gå galt. Jeg vil til enhver tid anbefale DataLøn til samtlige firmaer.

27 novembre 2025

Kære Asta,

Tusind tak for anmeldelsen! :-)

Vi er rigtig glade for at høre, at vores support har levet op til dine forventninger og været til hjælp.

Telefonsmil

Behagelig i gennem telefonen smilende og yderst hjælpsom person der guidede perfekt i indberetningssystemets kringelkrige.

27 novembre 2025

Kære Per A,

Superkompetent medarbejder

Kort ventetid (under tre minutter) bliver mødt af superkompetent medarbejder der oser af overskud som guider mig trygt igennem systemet
Supergod oplevelse

25 novembre 2025

Kære Nyholm,

Tusind tak for anmeldelsen! :-)

Vi er rigtig glade for at høre at du havde en god oplevelse, samt at servicen var god!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er helt nye brugere af Dataløn

Vi er helt nye brugere af Dataløn. Jeg har i dag fået den bedste hjælp af en super sød kunde supporter.

24 novembre 2025

Kære Marie-Louise,

Tusind tak for anmeldelsen!

Vi er meget glade for at høre, at du havde en god oplevelse :-)

Vi håber, at du bliver glad for at køre løn hos os fremover, og at det var starten på et godt samarbejde :)

Dygtige

Dygtige, venlige, imødekommende, selvtænkende, problemløsende :-)

21 novembre 2025

Kære Janne,

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk og hurtig hjælp fra Steen

Fantastisk og hurtig hjælp fra Steen. Kæmpe anbefaling herfra

20 novembre 2025

Kære Linda,

Tusind tak for anmeldelsen! :-)

Vi er meget glade for at høre at Steen var hjælpsom og at du havde en god oplevelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Refusion i forbindelse med forældreorlov.

DataLøn hjalp os med ansøgning om refusion i forbindelse med forældreorlov.
I processen håndterede de alle udfordringer i forhold til Udbetaling Danmark, og holdt os samtidig godt informereret om forløbet.
Super kompetent, og servicemindet, konsulent.
Kan varmt anbefales 😊

20 août 2025

Kære Torben

Tak for din anmeldelse! Jeg vil skynde mig at give din feedback videre til mine kollegaer som håndterer vores refusionssager :-)

Casper - Dataløn

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig hjælp til mit spørgsmål

Hurtig hjælp til mit spørgsmål. Fik et præcist og konstruktivt svar.

6 novembre 2025

Kære Peter,

Tusind tak for anmeldelsen! :-)
Vi er rigtig glade for at vi kunne hjælpe, med hurtigt, præcist og konstruktivt svar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tryg og professionel oplevelse hos Dataløn

Jeg har for nylig været i kontakt med Dataløn, fordi min bank blev fusioneret med en anden, og det gav nogle problemer med at få mit nye kontonummer registreret kontakt. Medarbejderen, jeg talte med var super professionel, hjælpsom og meget behalig at tale med. Hun fik hurtigt styr på det hele og følger endda op med et opkald for at sikre, at alt fungerer som det skal fremover, det er virkelig god service!
Hver gang jeg har haft brug for at kontakte Dataløn, har jeg mødt flinke, kompetente og professionelle medarbejder. Det er altid en positiv oplevelse, og jeg er meget tilfreds. Derfor giver jeg Dataløn 10 ud 10, de fortjener klart topkarakter for deres service og professionalisme.

3 novembre 2025

Kære Eddy

Tusind tak for at dele din oplevelse!

Vi er utrolig taknemmelige og glade for at du oplever en venlig, imødekommende og professionel hjælp når du kontakter os. Det er noget som lægger os meget på sinde :-)

Vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe dig fremover, hvis du skulle få brug for det.

Casper - DataLøn

Very helpful

They helped me with my problem with a smile

28 octobre 2025

Dear Jan,

Thank you very much for taking the time to praise my colleague and give us 5 stars.

We are pleased that you could feel both enthusiasm and smiles through the phone in your conversation with my colleague.

Of course, feel free to contact us again if there are other challenges we can guide you to a solution for.

Wishing you a fantastic day.

Best regards,

Noté 5 sur 5 étoiles

Dataløns medarbejdere er altid super…

Dataløns medarbejdere er altid super meget på, når man har brug for dem.

27 octobre 2025

Kære Jette,

Super vejledning

Ringede vedr. Løn/ferie. Fik den bedste vejledning.

23 octobre 2025

Kære Merete,

Telefon service

De personer der sidder i teleservice er som forventet servicemindet.

22 octobre 2025

Kære Christina og Flemming,

Tusind tak for anmeldelsen :-)
Vi er rigtig glade for at høre at I havde en god oplevelse.

Natasja,DataLøn

God rådgivning

Super rådgivning og god løsning så vi kunne komme videre

16 octobre 2025

Kære Robert

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre vi har været en god medspiller i din lønbehandling. Skulle du få brug for hjælp i fremtiden sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe.

Casper, DataLøn

Noté 5 sur 5 étoiles

Får altid den hjælp jeg har brug for.

17 octobre 2025

Kære Karolina,
Tusind tak for anmeldelsen!
Vi er rigtig glade for at vi kunne hjælpe, da du havde brug for det :-)

Hurtigt

Hurtigt. Effektivt. Venlig

16 octobre 2025

Kære Morten,

Tusind tak for anmeldelsen!
Vi er rigtig glade for at vi kunne hjælpe, da du havde brug for det :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus