Heb veel ervaring met leasebedrijven, maar dit is voor mij echt het Ultieme voorbeeld van hoe het hoort te gaan. Binnen 1 dag van 1ste contact, naar getekend leasecontract. Complimenten voor Henry. Oo... Voir plus
Vandaag weer een extra auto geleased bij dealerleasing , wij zijn al jaren zeer tevreden klant. Ze beschikken over een zeer ruim assortiment en des te fijner en knapper dat ze super snel kunnen schake... Voir plus
Ruim 6 haar hier klant geweest Uiteindelijk de auto ingeleverd Hier waren bij mij bij het inleveren onduidelijkheden. Maar goed ben door noa en Thomas zeer goed geholpen Zijn in contact geblev... Voir plus
Dealerleasing is Nederlands grootste shortleasemaatschappij. Dealerleasing combineert feitelijk alle voordelen van full-operational leasing met de flexibiliteit van een huurauto en ook nog goedkoper dan de gevestigde leasemaatschappijen.
Emopad 29, 5663 PA, Geldrop, Pays-Bas
Répond généralement dans un délai d'une semaine
The communication was clear at all times and everything went perfectly fine, as discussed. The car was also in a good state and was delivered on time

Réponse de Dealerleasing
Gewoon buitengewoon tevreden met alles

Réponse de Dealerleasing
We hebben onlangs een bus in gebruik genomen en zijn ontzettend tevreden. De aflevering was perfect geregeld, de communicatie verliep duidelijk en prettig, en alles werd netjes uitgelegd. Een professionele en betrouwbare partij die afspraken nakomt. Zeker een aanrader!

Réponse de Dealerleasing
Top super geholpen snel en vriendelijk behandeld

Réponse de Dealerleasing
Snelle en duidelijke communicatie met scherpe prijsstelling. Aflevering auto vlot en auto TOP in orde.

Réponse de Dealerleasing
Zeer professionele en snelle service

Réponse de Dealerleasing
Super service, komen afspraken goed na en wordt goed en uitgebreid geholpen door Henry. Ook de verdere afwikkeling van contracten en back-office is perfect.

Réponse de Dealerleasing
Omdat mijn contract afliep werd er contact opgenomen via de whatsapp en heb een nieuw contract afgesloten er ging wat fout met het nieuwe maand bedrag en het werd gelijk opgelost, rij al bijna 3 jaar tevreden rond in een auto van Dealerleasing! Dank jullie wel van een blije en tevreden klant!

Réponse de Dealerleasing
Ben geholpen door sjoerd! Kort maar krachtig opzoek gegaan naar een leuke wagen en je wordt zeker door sjoerd op je wenken bediend!

Réponse de Dealerleasing
Henry heeft mij super goed geholpen.
Binnen 45 minuten had ik de lease rond en kwam de bus de volgende dag al bij mijn bedrijfspand.
Super goede service