Diversen malen geprobeerd pakket te laten leveren op de automaat gaat altijd fout. komt nooit aan! Advies gebruik een Pakketpunt of een automaat van het postbedrijf zelf De buren echte afrader!... Voir plus
Lisez les avis des autres
Dit kan echt niet! Ik probeer pakket op te halen, met afhaal bericht van UPS, maar geen afhaalcode gekregen. Ik krijg door dat de verzendcode moet worden ingevoerd. Lijkt te werken, maar dan krijg je... Voir plus
Twee weken geleden zou er een pakketje zijn bezorgd door DPD, maar heb ik geen code ontvangen. Pakket is teruggestuurd naar verzender. Nu wederom wel een melding dat het pakket opgehaald kan worden, m... Voir plus
Al veel pakketjes gebracht en gehaald en dat gaat bijna altijd goed. Laatst een keer niet, het kluisje waar mijn pakketje in zou moeten ging niet open. Na opnieuw scannen bleek het label verlopen, bal... Voir plus
Het lijkt wel of het echt nooit werkt
Het lijkt wel of het echt nooit werkt. Altijd krijg ik de melding "De geldigheid van deze barcode is verlopen of is niet bekend" of iets dergelijks. En bij een bemand inleverpunt werkt het dan wel. Hoe dan.
Nergens wordt aangegeven of een wand…
Nergens wordt aangegeven of een wand buiten gebruik is. Dan mail je en bel je naar de klantenservice en krijg je niet eens een antwoord.
Pakket van mij is dus spoorloos verdwenen.
Twee keer ging het fout; code onjuist of vervallen
Twee keer ging het fout; binnen 24 uur is de afhaalcode niet meer geldig. Dus waarschijnlijk verzendkosten kwijt als het terug wordt gestuurd naar de verzender
Pakket roulette
Pakket zou door DPD in de automaat bij de Tinq in Cothen worden geleverd. Maar met de afhaalcode aangekomen blijken er meerdere pakketten van andere mensen in het kluisje te liggen, maar dat van mij niet. Twee dagen later is het pakket weer geleverd, in dezelfde kluis boven op de twee pakketten die er al lagen. Geen wonder dat de automaat zo vaak vol zit als de kluisjes niet worden geleegd. Op dezelfde dag een ander pakket via DPD geprobeerd daar af te halen, maar weer lag er een pakket van iemand anders in mijn kluisje. Het is dus een soort roulette welk pakket je krijgt.
Pakket zit gevangen in De Buren-locker – geen code, geen hulp, geen oplossing
Mijn pakket is door UPS geleverd in een De Buren-locker, maar ik heb geen afhaalcode ontvangen. Blijkt dat UPS vergeten is mijn e-mailadres of telefoonnummer door te geven aan De Buren — dus krijg ik ook geen code.
De Buren zegt letterlijk: “Wij kunnen niets doen zonder contactgegevens, neem contact op met UPS.” UPS zegt vervolgens: “Het duurt tot 24 uur om een nieuwe code te genereren.” Ondertussen zit mijn pakket opgesloten in een kluis waar ik niet bij kan.
Ik heb 30 minuten in de wacht gestaan bij UPS, ben van het kastje naar de muur gestuurd, en het hele systeem blijkt totaal ongeschikt voor situaties waarin iets misgaat. De kluisjes zijn ‘24/7 beschikbaar’, maar zonder code kun je er precies niks mee.
Er is geen lokaal contactpunt, geen alternatief om je pakket alsnog op te halen — en De Buren neemt geen enkele verantwoordelijkheid, terwijl hun systeem wel de toegang blokkeert.
Laat je pakket NIET afleveren in een locker van De Buren. Als alles goed gaat is het misschien handig, maar als er iets misgaat ben je volledig overgeleverd aan twee helpdesks die naar elkaar wijzen.
DeBuren in Rotterdam Kralingse Zoom
DeBuren in Rotterdam Kralingse Zoom, verborgen in de P+R, lastig te vinden. Dat is niet het ergste, want de code die ik kreeg van UPS is niet geldig of verlopen. Terwijl het pakket vandaag in de kluis is gelegd. Kluis gaat dus niet open. Ik wacht nu op de klantenservice, hopelijk wordt het opgelost maar ben uiteraard niet tevreden en denk dat dit meteen de laatste keer is.
Heb de volgende dag reactie op mijn mail, de afhaalcentrum is per SMS naar me verstuurd, en daarmee de kluis kunnen openen.
Uiteindelijk dus een goede ervaring.
Het lijkt een leuke oplossing … en dat bleek het later ook. 😊
Het lijkt een leuke oplossing. Helaas gaat het deurtje niet open. Geen idee hoe lang een reactie van de Buren gaat duren.
Ik zie nu dat er regelmatig problemen zijn met dit concept. Waarschijnlijk de laatste keer dat ik hiervan gebruik maak.
Nadat ik een uur later ben teruggegaan voor een tweede poging, kan ik melden dat het deze keer is gelukt. Weliswaar niet met de afhaalcode maar door het scannen van de QR code.
Ondanks dat ik op de locatie weer 2 wanhopige mensen tegenkwam die problemen hadden met het afhalen van hun pakket, moet ik eerlijk zeggen dat ik nu tevreden ben.
Bij thuiskomst was er ook een e-mail van de klantenservice van de Buren om mee te kijken.
Problemen invoer code
Als ik een pakket moet ophalen, dan krijg ik meestal een SMS met een afhaalcode. Bij het intypen van de code gaat het al vaak fout. Tik je de H in, dan krijg je de G. Ook bij andere cijfers en letters. Soms krijg je een email met qr code. Dat werkt dan wel weer goed. Waarom krijg je niet automatisch een email?
Via dpd pakket in de klus laten…
Via dpd pakket in de klus laten bezorgen, leek me handig.. laatste keer.
Geen ophaal code gekregen en dpd klantenservice is zo goed als onbereikbaar. M'n pakket ligt dus nogsteeds vast in de kluis
Melding gehad van UPS dat het pakket…
Melding gehad van UPS dat het pakket bezorgd is in db lockers in onze woonplaats. Naar het automaat toe, geen afhaalcode ontvangen. Gebeld met UPS, ze hebben binnen 1,5u na het telefoontje de code gestuurd waarna het gelukt is om het pakket op te halen.
Het zou fijn zijn als de code ook gewoon direct verzonden wordt zonder telefoontje naar UPS, dit zou het gebruiksgemak verbeteren.
Na alle reviews was is pessimistisch over mijn pakketje, maar ik ben blij dat ik het heb. Ik weet niet zeker of ik nogmaals hiervoor zou kiezen.
Ook hier slechte ervaring
Ook hier slechte ervaring bij Tinq Haren. Pakket ingeleverd en vervolgens geen wijzigingen in de trackinggegevens. Onbereikbaar om dit op te lossen.
Dhl ecommerce en deburen
Dhl ecommerce en deburen. Mijn pakket staat op geleverd bij Xior Studenthousing bij reitdiep in groningen. Maar er is helemaal geen pakket automaat meer voor het Xior gebouw
Sturen geen ophaalcode op
Sturen geen ophaalcode op, terwijl ups mn pakket allang in de lockers heeft geleverd. Heb met ups moeten bellen, die moesten een melding maken en ik krijg mijn code nu hopelijk binnen 24 uur.
Scandal
Ik wil graag een klacht indienen over een zeer slechte ervaring met uw afhaalautomaat. Nadat ik mijn UPS code had gescand, bleef de automaat maar “laden” met de melding dat ik moest wachten. Ik heb meer dan 10 minuten gewacht, maar er gebeurde niets. Vervolgens verscheen er een melding dat ik een andere code moest scannen bij problemen – dat heb ik gedaan, maar ik werd doorgestuurd naar een totaal irrelevante website die mijn probleem helemaal niet oploste.
Op de automaat zelf staat nergens een noodnummer of servicelijn – er is totaal geen manier om contact op te nemen met ondersteuning. Ook op uw website (www) is er geen optie om een storing te melden of hulp te vragen.
Mijn grote zorg is nu: gaat het kluisje na verloop van tijd vanzelf open? En wie is verantwoordelijk als iemand anders mijn pakket eruit haalt? Dit hele systeem voelt zeer onbetrouwbaar aan en als klant verlies ik mijn vertrouwen erin.
Ik raad aan om uw technische ondersteuning te verbeteren en duidelijke contactinformatie op de automaat zelf te vermelden. Voor mij was dit een zeer negatieve ervaring – ik raad het absoluut niet aan.
Absoluut dit pakketpunt niet gebruiken
Absoluut dit pakketpunt niet gebruiken. Pakket ingeleverd voor verzending, de Buren zegt dat UPS het heeft opgehaald, UPS zegt dat de locker niet open gaat. En mijn pakket is waarschijnlijk kwijt. Ik heb al meerdere keren gebeld en gemaild maar geen oplossing.
Pakketbezorging van De Buren totaal dysfunctioneel
Afhaalkluis van de Buren bij het Tinq tankstation op de Kerklaan in Haren werkt niet: scant code niet, doet niets na handmatige invoer en ook de chatbot waarnaar je wordt verwezen bij storing verstuurt je melding niet. Kortom, niets werkt. Een schoolvoorbeeld van een innovatie die vooral investeerdersgeld verbrandt, maar de beloofde dienst niet verleent. Na mij vertrokken nog drie teleurgestelde klanten zonder hun pakket. Onbegrijpelijk dat UPS met dit bedrijf blijft samenwerken.
Storing in het apparaat maar niet te…
Storing in het apparaat maar niet te bereiken. Niet per chat mail of telefoon. Als je zo'n pakket punt aanbied is het minste wat je hebt een noodnummer bij storingen zodat er een monteur kan komen in de avond of weekend maar niks van dat. Ze zijn maandag tot vrijdag bereikbaar op kantoor uren. WANNEER IEDER ANDER DUS OOK WERKT. Laatste keer dat ik daar iets laat afleveren
Nominering voor de slechts gekozen bedrijfsnaam
Ik vind het te bizar voor woorden dat er gekozen is voor 'De Buren' als naam voor een pakketpunt dienst. Initieel zou je denken: "wat grappig, het ligt bij 'de buren'" - maar denk 10 seconden langer na en je komt tot de realisatie dat dit enkel voor verwarring zorgt. Zo ook voor onze DHL bezorger, die 'afgeleverd bij de buren' heeft aangevinkt waardoor ons pakketje nu in limbo is.
Waardeloos
Twee pakketten in hun pakketautomaat beland, maar ik kreeg geen QR-code om het op te halen. Meerdere keren gemaild — kreeg pas antwoord na 4 dagen. Uiteindelijk worden de pakketten gewoon teruggestuurd en ik werd verteld om het zelf op te lossen met de verzender. Lekker handig. Ik moest retourkosten van €8 aan de bedrijf betalen dus dit heeft mij gewoon geld gekost.
Wat een slechte service. Als klant blijf je met lege handen achter en moet je zélf alles oplossen. Nooit meer.
PAKKETJES WORDEN VAAK NIET DOORGEGEVEN…
PAKKETJES WORDEN VAAK NIET DOORGEGEVEN AAN DE VERVOERDER!!
6/10 pakketten verdwijnen, de pakketten worden aangemeld en verwerkt door de buren maar nooit doorgegeven.
TIP: SCHIET EERST DE CAMERAS ERUIT VOOR JE MET EEN KOEVOET AAN DE GANG GAAT!!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.