Diversen malen geprobeerd pakket te laten leveren op de automaat gaat altijd fout. komt nooit aan! Advies gebruik een Pakketpunt of een automaat van het postbedrijf zelf De buren echte afrader!... Voir plus
Lisez les avis des autres
Dit kan echt niet! Ik probeer pakket op te halen, met afhaal bericht van UPS, maar geen afhaalcode gekregen. Ik krijg door dat de verzendcode moet worden ingevoerd. Lijkt te werken, maar dan krijg je... Voir plus
Twee weken geleden zou er een pakketje zijn bezorgd door DPD, maar heb ik geen code ontvangen. Pakket is teruggestuurd naar verzender. Nu wederom wel een melding dat het pakket opgehaald kan worden, m... Voir plus
Al veel pakketjes gebracht en gehaald en dat gaat bijna altijd goed. Laatst een keer niet, het kluisje waar mijn pakketje in zou moeten ging niet open. Na opnieuw scannen bleek het label verlopen, bal... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
DRAMA!!!!!!!!!!!!!
Bestelling netjes opgenomen. Na een uur vragen waar het blijft. Toen werd ons verteld dat het gerecht niet beschikbaar was. De eigenaar vertelde ons dat hij een nieuwe chef had en dat het daardoor kwam! Wat slecht zeg
de scanner kan de barcode niet lezen
de scanner kan de barcode niet lezen, dus handmatig ingevoerd en vervolgens blijkt er helemaal geen kluisje beschikbaar te zijn en dat op twee locaties!
Wat mij betreft zijn het dus slechte Buren
Should simply not be allowed
You get a code days later. Go to the pickup, and then it doesn't work. You then have to call their extremely slow customer service, only to be told you probably typed wrong.
Nooit een code ontvangen
UPS levert pakketjes af - nooit een code ontvangen
Nu inmiddels al 3 dagen geleden ook melding gemaakt dat dit zo is. Krijg er nergens beweging in.
De hele pakketwand in storing
De hele pakketwand in storing. Maar geen telefoonnummer om te bellen met de buren, en de chatbot geeft je geen mogelijkheid om dit te melden. Erg slecht.
UPS-pakket 4 dagen geleden afgeleverd…
UPS-pakket 4 dagen geleden afgeleverd en 4 dagen geen ophaalcode. UPS en Db locker is een slechte organisatie. Nooit meer.
Geen ophaal code gekregen
Geen ophaal code gekregen. Wat een rot bedrijf. UPS werkt ook voor geen meter mee.
Slecht
Herkent de codes van DHL niet bij versturen: geeft aan dat het een verlopen barcode is. Twee verschillende De Buren lockermuren geprobeerd...
Verder gereden naar DHL-automaat, dat werkte meteen.
Deburen afhaalautomaat wordt al 6 dagen…
Deburen afhaalautomaat wordt al 6 dagen niet opgehaald voor verzending! Het pakket zit uiteraard wel in de automaat. Heb er zes keer over gebeld met de DPD Hub, DPD zakelijke klantenservice en met de buren. Niemand helpt en de dpd de buren afhaalautomaat wordt niet opgehaald voor verzending!
De medewerkers zijn vriendelijk maar niemand die het oplost en er wordt gewezen naar elkaar, dpd landelijk, dpd hub (lokaal sorteercentrum), de buren klantenservice, de ophaal chauffeur, dpd specialist voor afhaal automaten.
Ook toezeggingen het wordt vandaag opgehaald wordt niet nagkomen. Maar niemand die het pakket op haalt na 6 dagen!
Het is een relatief nieuwe afhaal automaat maar dit is echt om te huilen.
@klantenservice dpd bel mij maar even mijn contact gegevens / pakket nummer staat prive. Of reageer in de reactie.
Enorm schijtbedrijf
Enorm schijtbedrijf. 4 pakketten verloren in een zending a €400,-.
Geen afhaalcode!!
Al vanaf vrijdag lunchtijd ligt er een ups pakket in een locker van de Buren. Maar een afhaalcode heb ik, nu 2 dagen later, nog steeds niet binnen. Ondanks een melding nog die gemaakt is door ups richting de buren. Chat is waardeloos want je krijgt niemand te spreken behalve de domme bot. Andere manier van contact krijgen is er niet. Dit is niet werkbaar.
Pakket in automaat gedaan en: ZOEK
Pakket in automaat gedaan in Etten-Leur Bisschopsmolenstraat 79: pakket zoek. De klantenservice chat: hopeloos. Uren aan de "chat" met nul resultaat. Nooit meer gebruiken. Pakket nog steeds zoek.
Kluisje leeg
Tot twee keer toe heb ik een afhaalcode gekregen en was mijn bestelling niet aanwezig in het kluisje. het kluisje was gewoon leeg. UPS geeft wel aan dat het bezorgd is, dus nu is mijn pakket zoek.
Nooit meer!
Dit is de laatste keer geweest dat ik een pakket in die wand laat stoppen. Vorige keer al een kwartier staan hanessen en vandaag weer. Ik heb een afhaalcode in m’n mail en een QR code. Beiden worden niet herkend door de pakketwand. Met zoveel slechte reviews wordt het toch tijd voor actie zou je zeggen?
Diverse storingen voorbij zien komen…
Diverse storingen voorbij zien komen bij de buitenwand. Recent kortsluiting in de wand waardoor de aardlek eruit ging. Na veel gedoe van hen wil men de geleden schade niet vergoeden. Erg slecht.
Ben zelf bezorger
Ben zelf bezorger, en negen van de tien x lever ik de pakketten in de boxen zoals het moet. Maar krijg ook 9 van de 10x de vraag van kantoor of de pakketten geleverd zijn omdat de klant geen afhaalcode heeft gekregen. Waardeloos systeem.
ups schlechte bedrijf van Nedherlands
ups verzendt de afhaalcode niet 5 dagen en stuurt deze terug naar de afzender
Geen afhaalcode
Pakket van UPS zou geleverd zijn in deze automaat. UPS is sowieso een waardeloze dienst, veel te weinig afgiftepunten en onduidelijke emails. In elk geval geen code van ze ontvangen om de pakketautomaat te kunnen openen. Echt waardeloos.
En savoir plus sur les différents types d'avis.