Jeg har købt en Cathrine taske, da jeg har brug for en arbejdstaske, hvor der lige nøjagtig kan være en 14" laptop samt lidt tilbehør, uden at tasken bliver for voldsom. Tasken kom dagen efter best... Voir plus
:-) Bestilte vare til Norge, fikk levert innen få dager. Raskt, enkelt og fint pakket inn! Eneste som ikke var helt tydelig var hvorfor jeg betalte mindre først og så fikk regning på skatter etter... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ny lynlås i en gammel taske. I var så imødekommende i min forespørgsel, tasken var tilbage hurtigere end forventet - og I fulgte vores dialog helt til dørs med den bedste kundeservice og forsendel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Decadent leverer kvalitetsprodukter som aldrig skuffer. Ved en bestilling af en lille nøglering på Decadents webshop fik jeg en service udover hvad man kan forvente. Nøgleringen var udsolgt, samme... Voir plus
Écrit par l'entreprise
DECADENT er en selvstændig virksomhed, der er grundlagt i København i 2005. Karina Mundt Holst, ejer og kreativ direktør, er kvinden bag DECADENT. Efter flere år i modebranchen skabte hun sit eget brand, da hun forelskede sig i sin mors gamle taske fra 70’erne. Karina Mundt Holst redesignede tasken til den ikoniske DECADENT-taske kaldet Working Bag. Alle DECADENT-styles bliver forstsat designet af Karina Mundt Holst, der i dag har et dedikeret team af medarbejdere omkring sig på kontoret i Kokkedal. Herfra bliver varerne designet og distribueret ud til et bredt netværk af de bedste danske og internationale forhandlere og kunder.
Store Regnegade 5, 2 tv., 1110, København K, Danemark
- info@decadentcopenhagen.dk
- decadentcopenhagen.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Nice bags
Nice bags. Fast delivery. Will be great to know how to look after the bags (to keep them longer). It will be useful to have a few videos on website. Thanks a lot.

Lynhurtig levering
Lynhurtig levering, og tasken som jeg købte er jeg meget glad for :-)

Réponse de DECADENT COPENHAGEN
Super hurtigt svar og god service
Super hurtigt svar og god service - manglede lidt reservedele som i lynhurtigt sendte 😊❤️

God købsoplevelse
Jeg købte 2 tasker hvor jeg returnerede den ene af dem og efter kort efter jeg havde sendt den tilbage fik jeg pengene tilbage på min konto. Det var nemt og en god købsoplevelse. De svarer også hurtigt på henvendelser over mail:)

Réponse de DECADENT COPENHAGEN
Jeg havde lige købt en pung til små…
Jeg havde lige købt en pung til små 1000 kr. og så var der 20 procent på alt i shoppen, det blev jeg noget ked af af, da det er mange penge ekstra for mig.
Hilsen Ulla Nielsen.
Holmehusvej 30
2680 Solrød
Taskerne er jo altid lækre! Men servicen er også go'
Modtog en forkert farve "Cathrine" - skulle ikke bøvle med andet end sende den tilbage - den rigtige kom hurtigt. Og var flot og lækker!

Nemt at bestille
Nemt at bestille, når først det svære valg blandt de smukke varer, er truffet. God info om forsendelse. Super hurtig levering. Og dejlig vare at tage i brug ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har tre ting herfra
Har tre ting herfra. Først en pung, så en håndtaske og så en større håndtaske.
Alt købt på tilbud, og alt fungerer præcis som det skal.
Upåklageligt x3.
Gid jeg var millionær og kunne købe lidt flere modeller.

Réponse de DECADENT COPENHAGEN
Gaven er ikke givet endnu
Gaven er ikke givet endnu, men regner med det er som ønsket.
Levering perfekt.

Réponse de DECADENT COPENHAGEN
Kundeservice udover hvad man kan forvente
Decadent leverer kvalitetsprodukter som aldrig skuffer.
Ved en bestilling af en lille nøglering på Decadents webshop fik jeg en service udover hvad man kan forvente. Nøgleringen var udsolgt, sammen blev vi enige om anden farve, det var en gave der skulle bruges et par dage efter. For at sikre den kom frem inden, tilbød de at køre forbi med den, og aflevere den hos mig. Flot service.

Meget tilfreds
Meget tilfreds, flotte varer der er pænt pakket ind.
Vil til enhver tid anbefale Decadent

Smuk og funktionel taske
Smukke tasker som også er funktionelle. Det er min 4 taske fra Decadent Copenhagen.

Hurtig levering
Hurtig levering. Meget smuk taske, som jeg bliver glad for i mange år.

Réponse de DECADENT COPENHAGEN
Den skønneste shopper til en fantastisk…
Den skønneste shopper til en fantastisk pris - og ned hurtig levering.👌🏻

Hurtig ekspedition/Lækker taske
Hurtig ekspedition. Er meget glad for taske, virker til at være god kvalitet:-)