DECADENT COPENHAGEN Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Jeg har købt en Cathrine taske, da jeg har brug for en arbejdstaske, hvor der lige nøjagtig kan være en 14" laptop samt lidt tilbehør, uden at tasken bliver for voldsom. Tasken kom dagen efter best... Voir plus

:-) Bestilte vare til Norge, fikk levert innen få dager. Raskt, enkelt og fint pakket inn! Eneste som ikke var helt tydelig var hvorfor jeg betalte mindre først og så fikk regning på skatter etter... Voir plus

L'entreprise a répondu

Ny lynlås i en gammel taske. I var så imødekommende i min forespørgsel, tasken var tilbage hurtigere end forventet - og I fulgte vores dialog helt til dørs med den bedste kundeservice og forsendel... Voir plus

L'entreprise a répondu

Decadent leverer kvalitetsprodukter som aldrig skuffer. Ved en bestilling af en lille nøglering på Decadents webshop fik jeg en service udover hvad man kan forvente. Nøgleringen var udsolgt, samme... Voir plus

1. Magasin de sacs

Écrit par l'entreprise

DECADENT er en selvstændig virksomhed, der er grundlagt i København i 2005. Karina Mundt Holst, ejer og kreativ direktør, er kvinden bag DECADENT. Efter flere år i modebranchen skabte hun sit eget brand, da hun forelskede sig i sin mors gamle taske fra 70’erne. Karina Mundt Holst redesignede tasken til den ikoniske DECADENT-taske kaldet Working Bag. Alle DECADENT-styles bliver forstsat designet af Karina Mundt Holst, der i dag har et dedikeret team af medarbejdere omkring sig på kontoret i Kokkedal. Herfra bliver varerne designet og distribueret ud til et bredt netværk af de bedste danske og internationale forhandlere og kunder.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg fik super god og kvalificeret hjælp…

Jeg fik super god og kvalificeret hjælp hos Decadent, som gjorde at jeg går derfra med en god oplevelse og helt sikkert kommer igen. Mia var især utrolig hjælpsom og tog sig tid til at svare mig, hvilket jeg virkelig værdsætte. Plus at deres tasker er så lækre.

6 septembre 2020

Hej Maria
Tusind tak for de søde ord og fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse!

Fast delivery!

Wow, fast delivery and great status updates along the way. Great shopping experience!

14 juillet 2020

Réponse de DECADENT COPENHAGEN

Thank you for the kind words!

Modtog en lækker ruskindstaske med dyb…

Modtog en lækker ruskindstaske med dyb ridse i skindet.

Modtog en lækker ruskindstaske, men med dyb ridse i skindet. Erfarer nu, at jeg skal betale for at sende tasken retur, da det er et køb under 1500kr. Ingen returlabel altså.
Det er en ærgerlig oplevelse, at en lille taske til 850kr fremsendes med fejl, og det så samtidig er besværligt at returnere:-(
Mvh Trine

8 juin 2020

Hej Trine
Vi er kede af, at du ikke har kontaktet os direkte ang. denne sag. Hvis du modtager en vare med fejl på, er det naturligvis ikke dig, der skal betale for at sende den retur. Vi sender en gratis returlabel og tilbyder at ombytte til en ny taske.
Hvis du endnu ikke har sendt tasken, så kontakt os gerne på info@decadentcopenhagen.dk, så sender vi dig en label.
Beklager ulejligheden.
Mvh. DECADENT

God oplevelse

Hurtig levering. Varen svarede til forventningen

Det er vi glade for!

Hvorfor skal man betale for at…

Hvorfor skal man betale for at returnere en vare, når man køber en erstatningsvare bagefter ?

Hej Anna
Vi er lidt i tvivl om hvad din kritik går på, men send os gerne en mail på info@decadentcopenhagen.dk, så kigger vi gerne på det.

Hurtig levering

Hurtig service og levering som sædvanlig. Og deres varer er af god kvalitet :-)

Réponse de DECADENT COPENHAGEN

1000 tak for de flotte ord!

Flot taske

Flot taske, hurtig levering. Køber gerne flere tasker hos Decadent:-)

Réponse de DECADENT COPENHAGEN

Hej Anne. Tak for anmeldelsen! Du skal være velkommen en anden gang :)

Super god service

Super god service, flot pakket ind, hurtig levering og ikke mindst... lækker taske! 😊

Réponse de DECADENT COPENHAGEN

Tak for de søde ord Tove! Håber tasken faldt i god jord :)

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Super hurtig levering. Tasken var pakket godt og forsvarligt ind. Bestemt ikke sidste gang, jeg køber hos Decadent Copenhagen.

Réponse de DECADENT COPENHAGEN

Tak for de meget fine ord Lene!

Flot taske

Flot taske og hurtig levering

Réponse de DECADENT COPENHAGEN

Det er vi glade for at høre!

Fantastisk service !

Fantastisk service :-)
Meget hurtigt og meget fin service ifm en reklamation.
Jeres kundeservice kunne andre firmaer lære noget af!

20 mars 2020

Réponse de DECADENT COPENHAGEN

1000 tak for de søde ord! Det sætter vi stor pris på :)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, når man bestiller noget.

23 février 2020

Réponse de DECADENT COPENHAGEN

Tak, det er vi glade for :)