Deck Verzekeringen Avis 196

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Via PorteRenée ben ik een aantal jaar geleden bij Deck verzekeringen uitgekomen. Door middel van een verhoogd eigen risico (wat je zelf kunt bepalen, en nee dat is zeker geen €5000,-) kan Deck verz... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een aanrijding met een vogel bleek de schade (koplamp unit stuk) veel duurder dan verwacht. Dus toch even met Deck gebeld die meteen de benodigde documentatie toestuurde en me adviseerde naar w... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een aanrijding (buiten onze schuld om) heb ik Deck als mijn verzekeraar ingeschakeld om te helpen bij de afhandeling hiervan. Mijn ervaringen zijn louter positief! Van contact zoeken met de tegenpa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben met mijn hele verzekerings pakket overgestapt naar DECK. Ik ben aangenaam verrast door de snelle en adequate communicatie. Vragen werden snel beantwoord, en op vele manieren bereikbaar. Ze... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance
  2. Assurance auto
  3. Compagnie d'assurance habitation
  4. Compagnie d'assurance de responsabilité
  5. Compagnie d'assurance enquête fiscale
  6. Compagnie d'assurance voyage

Écrit par l'entreprise

Deck durft te benoemen wat bijna iedereen vindt, namelijk bezig zijn met verzekeringen is niet spannend. Het is saai, supersaai. Maar niet voor ons. Verzekeren is vaak een verplichting die gedaan moet worden. Vakmensen van Deck staan klaar om je hierbij te helpen. Samen met Team Deck regel jij je verzekeringen, je doet het gewoon. En daarna ben je beschermd en kun je verder met je leven. Deck biedt een alles in 1 pakket voor al je particuliere bezit inclusief je zakelijke auto. Onze klanten begrijpen dat je jezelf alleen verzekert voor zaken die je niet alleen kunt dragen. Omdat we slimmer verzekeren is Deck tot wel 40% goedkoper, terwijl onze service 100% is: geen wachtrijen, keuzemenu's of vage chatbots. Onze adviseurs van team Deck staan altijd voor je klaar.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Altijd behulpzaam en correct

Alleen maar positieve ervaringen bij Deck gehad. Ze denken mee, zijn snel, makkelijk te bereiken en altijd erg correct - zelfs als je een verzekering bij ze opzegt.

7 novembre 2024

Réponse : Deck Verzekeringen

Beste Else, balen dat je ons verlaat. Wel een mooie review van je. Dank daarvoor. Een hoger eigen risico lijkt pittig maar die verdien je snel terug middels de hoge korting die we geven op de premie. Anyway .. wie weet zien we je snel weer terug. Groetjes Tiago van team Deck

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles wordt online snel en makkelijk…

Alles wordt online snel en makkelijk geregeld. Polissen makkelijk en snel inzichtelijk en opvraagbaar. Premies in verhouding tot de kwaliteit niet echt duur. Daarnaast kun je eventuele wijzigingen in je persoonlijke situatie makkelijk en duidelijk doorgeven via je persoonlijke account. Daarop wordt ook snel gereageerd en actie op ondernomen. Ik kan niets anders zeggen dan: Top!

1 novembre 2024

Réponse : Deck Verzekeringen

Hi Ronnie, dank voor je mooie review. Daar doen we het voor! Welkom bij Deck, Aziza van team Deck

Noté 5 sur 5 étoiles

Proactieve hulp, scherpe premie, top-service

De aanvraag was duidelijk en makkelijk te doen. Tóch had ik nog wat extra informatie nodig en de klantenservice was goed bereikbaar en zeer behulpzaam. Dachten pro-actief mee en nemen waar mogelijk werk uit handen. Overstapservice verliep ook probleemloos. Kortom: prima! En de reden voor onze overstap was dat er een mooi pakket aan verzekeringsdekking wordt gegeven tegen een zeer schappelijke premie.

30 août 2024

Réponse : Deck Verzekeringen

Hi Anetta. Wat een mooie review. Daar doen wij het voor! Groetjes Dena van team Deck

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne service en begeleiding

Online zag ik Deck voorbij komen als verzekeraar. Na lang twijfelen en veel inlezen toch de stap gemaakt om naar hun over te stappen.
Er waren wat haken en ogen om alle verzekeringen over te zetten naar Deck, maar het is uiteindelijk gelukt. Ik ben ontzettend goed geholpen en begeleid bij het afsluiten van de verzekeringen. Ik kon altijd bellen als ik er niet uitkwam en via de mail ben ik ook goed en netjes te woord gestaan.
Een dikke pluim voor de medewerkers!

17 juillet 2024

Réponse : Deck Verzekeringen

Hi Shannon, dankjewel. Hoewel we vol inzetten op gemak via deck.nl geloven we zelf dat mensen het verschil maken bij het helpen van onze klanten. Groetjes Aziza van team Deck

Prima overstap

De overstap van onze vorige verzekeraars is prima verlopen. We werden tijdig geïnformeerd over de progressie van de overstap.

15 août 2024

Réponse : Deck Verzekeringen

Hi R, dank! Lijkt vaak gedoe zo'n overstap maar wij helpen graag ermee zodat het niet jouw gedoe is. Groetjes Aziza van team Deck

Sinds kort verzekerd bij Deck

Sinds kort verzekerd bij Deck. Buiten dat het mij per maand al meer dan de helft scheelt in kosten, is het contact met Deck zeer fijn. Ze helpen goed bij het overzetten van je verzekeringen en reageren snel op berichten. Daarnaast ook erg vriendelijk.

30 juillet 2024

Réponse : Deck Verzekeringen

Hi Bianca, dank voor de review! We geloven in het gemak van digitaal in combinatie met echte adviseurs dus van zo'n review worden wij blij. Welkom bij Deck, groetjes Aziza

Noté 5 sur 5 étoiles

Op de website kwam er telkens een…

Op de website kwam er telkens een foutmelding zodra ik mijn premie wilde berekenen. Telefonisch contact gezocht maar probleem kon niet direct verholpen worden. Vervolgens via mailcontact is toch alles geregeld. Kosten schelen aanzienlijk; €60,- per maand minder (voor ons) en nog steeds goed en uitgebreid verzekerd.
Het contact via de mail vind ik erg prettig en tot nu toe altijd dezelfde dag reactie ontvangen.

28 juin 2024

Réponse : Deck Verzekeringen

Hi Kim, dankjewel voor je review. Wat betreft deck.nl, balen dat je een foutmelding kreeg... dit is inmiddels gefikst. Welkom bij Deck, groetjes Aziza van team Deck

Snel en makkelijk bereikbaar

Uniek dat er nog een grote firma is die snel te bereiken is, zelfs via whatsapp alles te regelen , en snel!

1 juillet 2024

Réponse : Deck Verzekeringen

Hi Toine, dankjewel. Echt een mooie review. We blijven altijd vanuit de wensen van onze klanten werken en staan voor je klaar. Groetjes Aziza van team Deck

Noté 5 sur 5 étoiles

Verhuisd en op zoek naar een nieuwe verzekering

In verband met verhuizing op zoek naar een nieuwe inboedelverzekering. Via Porterennee bij Deck terecht gekomen. Had een paar vragen, werd binnen een paar minunten via de app te woord gestaan. Duidelijke uitleg en antwoorden waar ik wat mee kon. Kortom: goed geholpen. Goede voorwaarden en een scherpe prijs. Ja je betaalt iets meer eigen risico, maar dat calculeer je in. Kortom, ik ben tevreden en heb direct een verzekering afgesloten!

20 juin 2024

Réponse : Deck Verzekeringen

Hi Wendy. Dankjewel voor je review. Daar doen we het voor! Welkom bij Deck, groetjes Dena

Noté 5 sur 5 étoiles

Deck een nieuwe prettige ervaring!

Wat mij opvalt als je tegenwoordig een ‘goedkopere’ verzekering zoekt is dat je eerst met een chatbot een ‘persoonlijk’ gesprek moet gaan voeren. Dit is waar ik niet op zit te wachten ik wil direct antwoorden op mijn vragen. Bij Deck doen ze daar gelukkig niet aan en zodra je ze belt krijg je dan ook een professionele sympathieke dame aan de lijn die je meteen op een duidelijke manier te woord staat. Snel, efficiënt en de juiste antwoorden op mijn vragen, dat is Deck. Ook de website is helder en eigenlijk heb je meer niet nodig. Deck berekend ook de voordeligste premie voor je uit. Het overstappen is simpel en ook dat wordt voor je gedaan, kortom service met een hoofdletter!!

25 mars 2024

Réponse : Deck Verzekeringen

Hi Tracey, dank voor je mooie review. Wij geloven in de kracht van online gemak en persoonlijke service van adviseurs. Zo kunnen we iedereen gelijk helpen en kan jij weer lekker verder met je leven. Groetjes Aziza van team Deck

Noté 5 sur 5 étoiles

Volledig ontzorgd en tevreden met de overstap van mijn verzekeringen

Via Porterenee terecht gekomen bij Deck verzekeringen. Na wat meerdere verkenningen bij andere verzekeraars uiteindelijk besloten om naar Deck verzekeringen over te stappen. Alle vragen werden, voornamelijk door Aziza, snel en naar tevredenheid beantwoordt. Ook het opzeggen van mijn verzekeringen werd door hun geregeld. In zijn totaal werd ik volledig ontzorgd.

26 janvier 2024

Réponse : Deck Verzekeringen

Hi Wim, dank voor je mooie review en wij ontzorgen je graag en staan voor je klaar! Welkom, Aziza van team Deck

Besparen op je verzekeringen

Overzichtelijk pakket aan verzekeringen, makkelijk te finetunen naar je eigen wensen en zo flink besparen op je maandelijkse kosten. Voor vragen kan je ze gemakkelijk bereiken, en ze reageren snel en duidelijk.
Naadloze overstap van mijn huidige verzekering naar Deck.

29 février 2024

Réponse : Deck Verzekeringen

Hi Erik, dankjewel voor je review. Mooi dat je kan besparen en je weet ons te vinden als je een keer pech, schade of een vraag hebt. Via mijn Deck heb je een compleet overzicht en kan nog aanpassingen doen of bijvoorbeeld een auto toevoegen aan je pakket. Groetjes Dena van team Deck

Noté 4 sur 5 étoiles

Efficient

Vriendelijke klanten service als snelle reactie tijd.

15 février 2024

Hi Mick, dankjewel voor je review. Groetjes Desiree van team Deck

Goede klantenservice

Ik ben een jaar of drie verzekerd bij Deck. Wat bereikbaarheid en pro actief gedrag zijn het echt toppers.

Afgelopen periode was ik bezig met een auto wissel en kreeg daar goede ondersteuning voor.

Eenmalig heb ik een claim ingediend voor rechtsbijstand, ook dat is naar wens verlopen.

12 février 2024

Réponse : Deck Verzekeringen

Beste JT, wat heerlijk om deze review te lezen. We staan altijd klaar voor je. Groetjes Aziza en Desiree van team Deck

Wat een top bedrijf

Wat een top bedrijf! Qua bereikbaarheid, ze denken altijd met je mee en gaan net dat stapje verder. Dan ook nog scherpe prijzen!

13 février 2024

Réponse : Deck Verzekeringen

Hi Linda, die scherpe prijzen kunnen we bieden omdat we het verzekeren samen met onze klanten slimmer maken. En dat lukt goed. DIe bereikbaarheid is voor ons vanzelfsprekend. Dank voor de review en groetjes Dena van team Deck

Noté 5 sur 5 étoiles

Recent een compleet pakket overgesloten…

Recent een compleet pakket overgesloten naar Deck. Alles soepel en correct verlopen. Aansluitend nog 2 auto’s aan toegevoegd. Keurige offerte, opvolging en een reminder of de opzegging van de oude verzekering goed is verlopen. Top. Hopelijk zal ik de verzekering in de toekomst niet nodig hebben, maar mocht het onverhoopt zo zijn heb ik veel vertrouwen in correcte en vlotte opvolging. Dank, Aziza en collega’s.

Rene van den Berg

5 janvier 2024

Réponse : Deck Verzekeringen

Hi Rene, wat fijn om te horen. Daar doen wij het voor! Welkom bij Deck. Groetjes Aziza van team Deck

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende hulp van het team van Deck…

Uitstekende hulp van het team van Deck ben ik altijd al gewend, maar nu werden mijn verwachtingen zelfs overtroffen. Niet alleen per email heen en weer met vragen, maar Aziza die kordaat de telefoon pakt en je belt om de zaken (in dit geval de verzekering van twee auto's) en mijn wensen met me door te spreken en gelijk alles te regelen! Super service!

1 décembre 2023

Réponse : Deck Verzekeringen

Hi Rick, nou dankjewel zeg, daar doen we het voor! Veel plezier in 2024 gewenst! Groetjes Aziza van team Deck

Tot nu toe erg tevreden

Het afsluiten en aanpassen van verzekeringen verliep heel soepel.
Snel antwoord via de mail en telefoon.
Het prijsverschil met mijn oude verzekeringen was behoorlijk groot!

Tot nu toe ben ik erg tevreden.

18 octobre 2023

Hi Jenny, dankjewel. Daar doen wij het voor. Groet Bob van team Deck

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus