Tycker inte man ska behöva vänta över 1 dygn när man ställer en fråga på mail. Nästan 2 veckor sen man beställde delarna inte besked om leverans ännu. Tycker man kunde skrivit ut på hemsidan att man i... Voir plus
Snabb leverans, varan var precis som reklamen, och monteringen var superenkel! Läste instruktionerna på förpackningen, tänkte så enkelt kan det väl inte vara? Öppnade förpackningen och läste in... Voir plus
Beställde plexit regg hållare som funkar suveränt, håller reggskylten väldigt bra samt att det ger en så cleanare look på bilen. Beställde även nyckelringen, vart en bra kvalite på både texten samt ma... Voir plus
Bilstyling till förmånliga priser.
Sandeslätt 20, 42436, Göteborg, Suède
- 0707460407
- Support@dekalgruvan.se
- dekalgruvan.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fantastisk snabb service och snabba…
Fantastisk snabb service och snabba leveranser.
Top G kundtjänst.
Top G kundtjänst.
Hade problem med leverans ( brevbäraren ) men dom löste en helt ny leverans istället.
Snabbt levans
Bra varor
Jättebra support och bra leverans
Jättebra support och bra leverans. Här handlar jag gärna fler gånger.
Det var bra men beskriva mer om…
Det var bra men beskriva mer om produktinnehåll som t.ex 2st plexiclick per köp.

Really nice attitude.
Delivery was late, I contacted shop and they we’re really nice and friendly, because of late delivery they send me extra stickers and car perfume. Recommend this shop, really nice.❤️
Går ut med i reklam att man ska få…
Går ut med i reklam att man ska få hemskickad ett nytt skärmskydd helt gratis men väl när detta då behövs då ska de ha en fraktkostnad på 49kr. De slutar även att svara dig på mejlen samtidigt som det står ett annat pris i köpvillkoren. Problemet var att de sa rakt ut i videon att man skulle få hemskickad den gratis, vilket det inte då stämmer. De står inte för sina ord som de lovar i reklamen vilket jag tycker är falsk marknadsföring/vilseledande reklam. Oprofessionellt samt dålig service att inte heller svara på ett mejl när det har gått över en vecka.

Mohamad "Tim" lurare dekalgruvan
Akta er för denna skojare.
Han utlovar saker som han inte håller.
Han köper sina grejer billigt ifrån wish/amazon osv. Sen måste man som tex hans garanti på skydd till mobilen skriva värsta dagboken och då ska man stå för returfrakten osv.
Låt er ej luras av "Tim", han ger ett gott intryck men när det gäller så dras det åt.
Även när man skriver ärliga omdömen på deras fb sida så blockerar han personen. Så akta er för att köpa något av dekalgruvan (webgruvan)
Det finns print screens ifrån när jag skrev och när jag vart blockerad. Akta er.
Svar.
Nej ansåg att ditt andre namn inte har med saken å göra därav ändring.
När mitt skydd gick sönder så gjorde jag som ni sa men vart ett jädrans liv om att ge ut ett nytt.
Allt gott!

Livstidsgaranti "på riktigt"
Utnyttjade livstidsgarantin på skärmskyddet eftersom mitt gick sönder. Två dagar senare låg ett nytt i brevlådan. Grym service.
Beställde S märke till reg skylten som…
Beställde S märke till reg skylten som kom aldrig fram så jag hade kontakt med support som var rätt så trevlig och skickade en ny med en gåva också 🤗🤗rätt så nöjd med beställning och gåvan
kundtjänst
Kontakta kundtjänst om en produkt de missat skicka, skrev till dom och de svarade inom några timmar och skickade ut rätt produkt till min brevlåda på 2 dagar 👌🏼
Fick present medskickat 😋
Iphone 13 Mini
Snabb leverans, varan var precis som reklamen, och monteringen var superenkel!
Läste instruktionerna på förpackningen, tänkte så enkelt kan det väl inte vara?
Öppnade förpackningen och läste instruktionerna på delarna, tänkte återigen så j*vla enkelt kan det väl inte vara?
Scannade medföljande QR koden och. Jo, så enkelt var det.
Bra service
Det var bra service och snabb leverans, fick även med rabattkod till nästa köp och en doft grej som man hänger i bilen. Jag är extremt nöjd med mitt köp och kommer beställa där igen
Snabb leverans , bra och snabb support. Grymt nöjd rekommenderas 👍
Snabb och bra service
det funka klockrent att sätta på skyddet med hjälp av etuiet! Och när mitt skydd gick sönder så fick jag ett nytt omgående efter jag mailat om det.
Riktigt bra service och svarstid på…
Riktigt bra service och svarstid på mail osv. Produkterna matchar beskrivningarna och skickas direkt efter beställning, 10/10
Tack dekalgruvan
Efter lite krångel så fick jag mitt paket
Tack dekalgruvan för ni skickade ett nytt paket och även tack för det extra ni la ner
Väldigt nöjd

Réponse de Dekalgruvan
Fick fel färg på min produkt…
Fick fel färg på min produkt hemskickat! Skrev ett meddelande till dem på ig att jag var tvungen att använda produkten ändå då jag ej hade tid för retur och vänta på ny leverans. Meddelandet lästes men fick aldrig ett svar, en ursäkt eller något liknande hade väl varit rätt sätt att gå till mötes tycker jag iallafall. Inget fel annars förutom lite halvtaskig kundservice därav 3 stjärnor
Snabb leverans, Beställde runt 14 Tiden Måndag fick det dagen efter!!! Grymma killar, Fick även med en dekalgruvan doftgran till bilen!!
Sjukt bra kundservice och att få ett…
Sjukt bra kundservice och att få ett nytt skärmskydd för bara frakten på 45kr är guld värt
En savoir plus sur les différents types d'avis.