Dekbeddengoed Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Mijn bestelling had (na vele vergelijkingen van hetzelfde product) een concurrerende prijs. Aangezien het een eerste bestelling was, was ook nog een korting van toepassing. Ofschoon het een nabestelli... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Kan geen contact krijgen met het bedrijf antwoord niet op mail bezorgadres is niet juist maar ik kan het niet wijzigen omdat het bedrijf onbereikbaar is Bedrijf heeft gereageerd n.a.v. mijn review de... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele vriendelijke mensen en naast dat ze mooie dekbed overtrekken verkopen is het ook een zeer betrouwbaar pakketpunt. Dank daarvoor!

À propos de l'entreprise

1. Magasin de linge de maison

Écrit par l'entreprise

Met het brede en ruimte assortiment beddengoed van Dekbeddengoed.nl, zoals onder andere dekbedden en dekbedovertrekken, lig je altijd goed en comfortabel. Je vindt hier bij ons goedkope dekbedovertrekken voor zowel twee- als eenpersoonsbedden. Of je nu van wit beddengoed houdt, of van beddengoed met een kleurtje, wij hebben het voor je. Altijd voor de scherpste prijzen. Dekbeddengoed.nl, daar slaap je beter van en nog voordelig ook. Beddengoed kopen online Dekbeddengoed.nl is de online beddengoed voor het kopen van beddengoed winkel! Hier vind je een ruime selectie van hoogwaardige beddengoed producten om jouw slaapervaring naar een hoger niveau te tillen. Of je nu op zoek bent naar luxe dekbedovertrekken, zachte kussenslopen, warme dekens of comfortabele lakens, wij hebben het allemaal.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vermijden

Heb op 9 juni iets besteld, nooit iets van ze gehoord. Heb ze 2 keer geprobeerd te bellen, daar word je naar de mail doorgestuurd. Heb 3 mailtjes gestuurd, ook daar nooit een reactie op gekregen. Nu is de hele bestelling plotseling geannuleerd, zonder dat ik iets van de winkel zelf te horen heb gekregen.
Vermijden.

25 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd snel en goed geholpen

Altijd snel en goed geholpen. Laatst pakketje verkeerd ingeleverd, werd gelijk weer goed geholpen en het werd mee opgelost. Fijn punt!

2 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling gedaan op 11 november van 2…

Bestelling gedaan op 11 november van 2 kinder dekbedovertrekken met opdruk in the cloud.
Tot op heden niet ontvangen. Geen reactie gehad op de mail die ik begin van de week heb gestuurd. Telefoonnummer via contact is niet bereikbaar. Telefoonnummer in Vianen gebeld, na 10 min in de wacht nog steeds geen gehoor.
Ik hoop via deze review dat er contact gezocht kan worden en de 2 overtrekken alsnog geleverd worden.

20 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb nog altijd mijn bestelling niet…

Ik heb nog altijd mijn bestelling niet ontvangen en op mails wordt er niet geantwoord

1 octobre 2025

Beste Vanessa,

vooropstellend zijn gewoon consequent met u in contact geweest op de mail en zijn alle mails met 1-3 werkdagen beantwoord

Verder gaven wij al gelijk aan dat de betreffende kussen ene levertijd had van 1 - 2 weken en de verwachte levermoment, echter krijgen wij al 4 reactie's binnen 3 werkdagen m.b.t tot de levering terwijl de aangegeven periode op dat moment nog niet verstreken was.

Verder is uw order de de deur uit gegaan met een extra'tje hopelijk is die naar wens. :)

Wij zullen verder op de mail contact met u opnemen

Zeer tevreden met Dekbeddengoed.nl

Mijn ervaring met Dekbeddengoed.nl is erg goed. Het assortiment die ze aanbieden is erg groot en overzichtelijk, waardoor je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Vooral de kinderdekbedden vind ik echt een pluspunt. Er zijn veel verschillende soorten en stijlen, wat het leuk maakt om iets uit te kiezen dat goed past.

De kwaliteit van de producten is goed en ze voelen comfortabel aan. Daarnaast werd mijn bestelling snel geleverd, wat ik erg fijn vond. Alles was netjes verpakt en direct klaar om te gebruiken. Ik ben erg tevreden en zou hier zeker nog een keer bestellen!

19 septembre 2025

Opgelost!

Op 29 augustus een bestelling gedaan van een dekbedovertrek.
Kreeg de dag erna te horen dat deze er niet meer was
Kreeg optie andere kleur of terugboeking van het bedrag. Heb aangegeven dat ik het bedrag graag terug wilde.
Tot op heden geen reactie meer, ook mijn 2 mails werden niet beantwoord.
Erg jammer!
Zou graag willen dat het opgelost wordt!

11 septembre 2025

beste Wilma,

wij hebben u zojuist een mailtje gestuurd

helaas was uw mail bij ons in de spambox beland

onze excuses hiervoor

update 'wij hebben de terugboeking in orde gemaakt'

Noté 2 sur 5 étoiles

Slechte communicatie en levertijd

Eerst lang wachten op niets, dan blijkt de handdoek uitverkocht. Kies je een andere en dan duurt het nog heel
lang voordat het eindelijk wordt bezorgd. Zoontje is nu op vakantie zonder strandlaken, terwijl deze een maand voor vertrek was besteld. Erg jammer

24 juillet 2025

Probleem opgelost

Na het ontvangen van mijn bestelling kon ik helaas geen contact krijgen met de klantenservice, maar nadat ik een review plaatste is mijn probleem alsnog netjes en snel opgelost. Dankjewel daarvoor! De kwaliteit is super

30 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Momenteel is dit nummer niet bereikbaar

Heb een matras besteld en betaald. Zou tussen de 2 en 4 weken duren voordat het matras geleverd zou worden. Na 3 en 3/4 stond de status nog steeds op in behandeling. Gebeld telefoonnummer werkt niet. Via contact mail gestuurd, met de vraag wanneer het matras zou arriveren? Kreeg als antwoord: We nemen contact op met de leverancier, we laten het u zoo snel mogelijk weten. Sinds die dag heb ik bijna elke dag een mail gestuurd met de vraag of er al contact is geweest. Ik snap dat ik niet de enige klant in de wereld ben. Maar als je iets beloofd doe het dan ook. Nog steeds geen antwoord en geen matras.

27 juin 2025

Beste Donald,

Wij zijn opnieuw met u contact op de mail en hebben de situatie voor u uitgezocht en u hierover geïnformeerd

Noté 1 sur 5 étoiles

Een bestelling gedaan via de website

Een bestelling gedaan via de website. Hierop geen bevestiging ontvangen, betaling is wel gelukt. Hierop gebeld maar het nummer is of niet in gebruik of je krijgt te horen dat ze te druk zijn en geen personeel hebben om op te nemen. Dan een mail gedaan maar hier is tot heden geen reactie op gekomen.

10 juin 2025

Beste TG,

Heeft u een bestelnummer voor ons of een naam waarop u besteld heeft

Update, 16jul

Als het goed is is de case opgelost, kunt u dit voor ons bevestigen

b.v.d

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus