Dekbeddengoed Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Na het ontvangen van mijn bestelling kon ik helaas geen contact krijgen met de klantenservice, maar nadat ik een review plaatste is mijn probleem alsnog netjes en snel opgelost. Dankjewel daarvoor! De... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Kan geen contact krijgen met het bedrijf antwoord niet op mail bezorgadres is niet juist maar ik kan het niet wijzigen omdat het bedrijf onbereikbaar is Bedrijf heeft gereageerd n.a.v. mijn review de... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele vriendelijke mensen en naast dat ze mooie dekbed overtrekken verkopen is het ook een zeer betrouwbaar pakketpunt. Dank daarvoor!

À propos de l'entreprise

1. Magasin de linge de maison

Écrit par l'entreprise

Met het brede en ruimte assortiment beddengoed van Dekbeddengoed.nl, zoals onder andere dekbedden en dekbedovertrekken, lig je altijd goed en comfortabel. Je vindt hier bij ons goedkope dekbedovertrekken voor zowel twee- als eenpersoonsbedden. Of je nu van wit beddengoed houdt, of van beddengoed met een kleurtje, wij hebben het voor je. Altijd voor de scherpste prijzen. Dekbeddengoed.nl, daar slaap je beter van en nog voordelig ook. Beddengoed kopen online Dekbeddengoed.nl is de online beddengoed voor het kopen van beddengoed winkel! Hier vind je een ruime selectie van hoogwaardige beddengoed producten om jouw slaapervaring naar een hoger niveau te tillen. Of je nu op zoek bent naar luxe dekbedovertrekken, zachte kussenslopen, warme dekens of comfortabele lakens, wij hebben het allemaal.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Bestelling tegen concurrerende prijzen.

Mijn bestelling had (na vele vergelijkingen van hetzelfde product) een concurrerende prijs. Aangezien het een eerste bestelling was, was ook nog een korting van toepassing. Ofschoon het een nabestelling was, was mijn angst dat het te lang zou gaan duren voor de aflevering. Maar... binnen een week was de bestelling in huis en het levert bij Dekbeddengoed ook nog punten op!!

26 janvier 2024

Niks ontvangen

Ik heb op 1 januari een bestelling geplaatst. En tot op heden nogsteeds niks ontvangen. Vorige week heb ik geprobeerd om contact op te nemen met het bedrijf maar het telefoon nummer dat op de site staat is niet bereikbaar. Toen heb ik een mail gestuurd met de vraag of mijn bestelling nog ging komen. Ook hierop geen reactie. Ik baal hier enorm van. Het was een bestelling van € 136,- ik hoop dat ik ooit nog mijn bestelling krijg of mijn geld terug krijg. Ik bestel hier in iedergeval nooit weer.

24 janvier 2024

Beste Geertje,

Uw order bestaat uit meerdere producten waar onder 2 pre order producten, hierdoor is uw order nog niet verwerkt aangezien wij onze bestellingen over het algemeen in 1 geheel uitzenden. Zie hiervoor ook onze veel gestelde vragen

Verder verwachten wij deze producten begin maart beide bij ons binnen te krijgen

Noté 2 sur 5 étoiles

Bedrijf niet bereikbaar

Bedrijf heeft gereageerd n.a.v. mijn review de argumenten zijn niet steekhoudend ik heb direct na de bestelling dezelfde dag het juiste bezorgadres doorgegeven. Ben er weinig mee opgeschoten heb het nu doorgestuurd naar de juiste bestemming voor €7,95

23 janvier 2024

Beste Joop,

Allereerst willen wij u mededelen dat uw order maandag al is uitgezonden en naar verwachting of al geleverd is op het adres of nog onderweg is.

Dit terwijl u afgelopen vrijdag heeft besteld

Afgelopen weekend waren wij in een verhuizing van onze bedrijfslocatie vandaar dat de mails iets wat vertraging hebben opgelopen.

echter heeft het geen zin om 2,3 mails in het weekend te sturen aangezien menigt webwinkel dan niet werkt. Verder is de gemiddelde reactietijd 1-3 werkdagen iets wat bij veel bedrijven niet anders is.

Zodra het product retourafzender komt zullen wij uw order annuleren, vooralsnog onze excuses voor het ongemak :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb op 22 december 2023 een…

Ik heb op 22 december 2023 een bestelling geplaatst. Tot op heden heb ik niks mogen ontvangen. Telefonisch zijn jullie niet bereikbaar.

Sibel Zeylan

2 janvier 2024

Hi Sibel,

Graag vernemen wij of we u alsnog naar tevredenheid hebben kunnen helpen met het alternatief uitgekozen product. Verder

u had op 1 januari een mail gestuurd en op 3 januari een antwoord.

Zoals u kunt begrijpen is met de feestdagen & oud en nieuw door een x aantal verplichte vrije dagen de werkdruk de dagen erop iets hoger waardoor sommige dingen iets later dan gepland gebeuren

Vooralsnog onze excuses voor het ongemk en een fijn 2024 toegewenst

Noté 1 sur 5 étoiles

Niets geleverd en geen contact te krijgen

We hebben twee dekbedovertrekken en tweemaal een badcape besteld op 11 december. Tot op heden niets ontvangen en er is geen contact te krijgen met het bedrijf. Al ruim een week niet, niet per telefoon en niet per mail.

Update 9-1-2024: nog steeds geen producten ontvangen! En opnieuw geen contact te krijgen met de webwinkel!

26 décembre 2023

Hi Koolen,

Helaas is er iets misgegaan met uw order en hij komt vandaag uw kant op met een extra'tje, graag vernemen wij naar de hand of wij u alsnog naar tevredenheid hebben kunnen geholpen.

p.s na laatste contact geen nieuwe mail ontvangen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Matrassen mogen niet worden geretourneerd.

We hebben een matras besteld en snel geleverd gekregen. Het matras bleek veel harder dan beschreven. We hebben 5 dagen na ontvangst gemeld dat we de koop willen ontbinden. Dat blijkt echter niet mogelijk, ze nemen matrassen niet terug. Van tevoren hebben we de voorwaarden gelezen en daar stond niets in over matrassen. Er stond wel dat de transportkosten van het retourneren voor onze rekening zouden zijn. Na twee mailtjes heen en weer reageert dekbeddengoed.nl niet meer.

16 novembre 2023

Beste Will,

Wij vinden het erg jammer dat we u niet tevreden hebben kunnen helpen

Onze laatst gegeven reactie was dat wij geen gebruikte matrassen retour nemen. Dit met de reden dat wij 100% zekerheid willen zeggen dat wij nieuwe matrassen verkopen en niet gestoomde/ gereinigde matrassen. Verder verliest een persoon gemiddeld 0,5 liter vocht per nacht wat in het matras wordt opgenomen en wat niet erg fris is in onze ogen zelfs niet na reiniging

Mocht u onze reactie over het hoofd hebben gezien kunt u ons gerust nog mailen.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus