dekbedovertrek.com Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Het materiaal is heerlijk..mooi en luxe. Bestelling voorspoedig. Geen dwingende mails. Het is dus een heerlijke en eerlijke ervaring. Ik ja het iedereen aanbevelen. Erg blij met mn dekbed... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na bestelling van de dekbedovertrekken van Dekbedovertrek.com hebben wij de dekbedovertrekken ontzettend snel geleverd gekregen. Wij wonen in Portugal. Op vrijdag besteld en op woensdag erna al geleve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het bestellen was eenvoudig te doen. Wat beloofd werd, werd nageleefd. Maar het slaapgenot op een laken van Egyptische katoen overtrof al mijn verwachtingen. Heerlijk zacht,blijft strak liggen (en da... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wereld van verschil! Egyptisch katoenen dekbedovertrek of een ander goedkoper dekbedovertrek! Je slaapt ongeveer 1/3 van je leven….. dan ook het beste he! Kwaliteit is een langetermijn investering! Z... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles de chambre à coucher
  2. aussi dans
  3. Magasin de meubles

Écrit par l'entreprise

Wij bieden hoogwaardig bedtextiel aan, dat geproduceerd is met respect voor mens en milieu. Vanaf het moment, dat je een dekbedovertrek of hoeslaken van ons in je hand krijgt merk je meteen het verschil. Als je waarde hecht aan kwaliteit en een goede nachtrust, dan ben je bj ons aan het juiste adres.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

130 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

De overtrek die online besteld is

De overtrek die online besteld is, was niet meer leverbaar. Heb een mooi aanbod voor alternatief ontvangen.

19 mars 2025

Réponse de dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Petra. We denken graag mee met onze klanten om ze tevreden te houden. We zien je graag weer eens terug.

Mooie kwaliteit overtrek

Mooie kwaliteit overtrek.
Kleuren komen overeen met de foto.
Snelle levering.
Liggen heerlijk onder onze nieuwe overtrek met kussenslopen

12 février 2025

Réponse de dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Tanja. Goed om te zien dat de dekbedovertrekken overeenkomen met de verwachting en dat ze ook lekker liggen. We zien je graag weer eens terug.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijk hoeslaken van Egyptisch…

Heerlijk hoeslaken van Egyptisch katoen, erg mooi en prima op tijd geleverd!

19 février 2025

Réponse de dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Bea. We zien je graag weer eens terug.

Top winkel

Makkelijke website, snelle levering. Prachtig dekbed

1 février 2025

Réponse de dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Chantal. We zien je graag weer eens terug.

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service en top kwaliteit!

Goede service! Dekbedovertrek TC400 Egyptisch katoen satijn besteld. Prachtige kwaliteit en heerlijk om onder te slapen. Uit bed gaan is nu nog lastiger geworden.

7 janvier 2025

Réponse de dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Nada. Je hebt dan ook het neusje van de Zalm. Genier ervan en we zien je graag weer eens terug.

Geweldige kwaliteit

Geweldige kwaliteit, nog nooit zo lekker geslapen. Zal het zeker aanraden!

5 janvier 2025

Réponse de dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Hilal. We zien je graag weer eens terug.

Waar voor je geld!

Super snelle levering. In de black Friday sale dekbedovertrekken gekocht (3 voor de prijs van 1) van Egyptisch katoen. Ongeloof fijn materiaal om onder te liggen. Fantastisch prijs-kwaliteitverhouding!

12 décembre 2024

Réponse de dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Asha. Geniet van het fijne Egyptische katoen. We zien je graag weer eens terug.

Noté 1 sur 5 étoiles

Je word bedonderd door hun je krijgt…

Je word bedonderd door hun je krijgt het
niet eens de zelfde dag dat zeggen ze wel
oplichters zijn het ik koop er nooit meer

13 décembre 2024

Réponse de dekbedovertrek.com

Beste Hennie, zou je aub willen checken of je deze review wel bij de juiste webshop plaatst? Wij zijn dekbedovertrek.com en niet .nl

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit. Dekbed scheurt al naar 2 keer wassen

8 décembre 2024

Réponse de dekbedovertrek.com

Beste Kelly, zou je aub willen checken of je deze review wel bij de juiste webshop plaatst? Wij zijn dekbedovertrek.com en niet .nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Nog nooit zo snel een pakket ontvangen

Nog nooit zo snel een pakket ontvangen! Binnen 24 uur. Mooie overtrekken voor een leuke prijs.

2 juillet 2024

Réponse de dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Ger. We zien je graag weer eens terug.

Snel geleverd

Snel geleverd. super mooi verpakt en ze liggen heerlijk die dekbedden en hoeslakens. Jullie hebben er een vaste klant bij.

2 janvier 2024

Réponse de dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Noa. We zien je graag weer eens terug.

Mooi product

Egpytisch katoen dekbedovvertrek besteld. Mooi product. Gister uitgeproberd. Mooie kwaliteit.

18 janvier 2024

Réponse de dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Vincent. We zien je graag weer eens terug.

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring met dit…

Zeer slechte ervaring met dit internetbedrijf! Bestelling gedaan van € 119,- en niks ontvangen... gebeld, maar krijg te horen dat het bedrijf nu niet bereikbaar is.
Jammer dat er nog steeds mensen zijn die op deze manier anderen oplichten... hier kun je je toch niet goed bij voelen??
We lezen nu pas de andere reacties, anders hadden wij hier nooit besteld.
R. Wolters

30 janvier 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestel nooit wat bij dit bedrijf het…

Bestel nooit wat bij dit bedrijf het zijn de grootste fraudeurs ooit!

WEES GEWAARSCHUWD!

Dekbed besteld nooit geleverd. Wel 70 euro poter wat voor een ziek iemand veel geld is!

Oude mensen oplichten die in vertrouwen wat proberen te bestellen! Hoe durven ze!

10 décembre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een bestelling geplaatst bij…dekbedovertrek.com

Ik heb een bestelling geplaatst bij dekbedovertrek.com en meteen betaald, maar nooit wat gekregen. Ik kan niet in contact komen met het bedrijf, telefoonlijn is dood, mailtjes worden niet beantwoord. Jammer dat ik deze klachten nu pas zie. Het gaat om €75 terwijl ik het geld zelf hard nodig heb. Ik laat het hier zeker niet bij zitten. Wanneer wordt die site uit de lucht gehaald?!

Update: na aanhouden kreeg ik uiteindelijk 2 mailtjes. De eerste was “om welke bestelling gaat het” de tweede was “het is niet meer leverbaar we zullen opdracht geven tot terugstorten van het geld en excuses voor de late afhandeling”. Ik hoop dat ik het geld snel zal ontvangen. Ontvang ik geen geld dan geef ik het aan bij de politie als internetfraude. Toch zou ik niet aanraden hier wat te kopen!

3 août 2018

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus