Dekker Denhaag

KOOP HIER NIET, het zijn aantoonbaar oplichters. Door dit bedrijf helaas kennis gemaakt met het fenomeen dropshipping. Er is geen bedrijf in NL, alleen een gehuurde loods van waaruit ze de... Voir plus

1 ster is nog teveel, oplichters Slechte kwaliteit terug sturen moet naar China terwijl ze adverteren met winkel in Den Haag. Zelf direct verstellen bij Ali werkt beter. Ik kreeg als alternatief 10%... Voir plus

Dit is een scam. Het lijkt een schattige boutique in Den Haag, maar dat is misleiding. Het zijn ordinaire dropshippers uit China, die troep produceren in strijd met Europese wetgeving. Retour is feite... Voir plus

Oplichters, Als ik kon zou ik 0 sterren geven. Ze hebben helemaal geen eigen boetiek in Den Haag. Het zijn ordinaire dropshippers en oplichters. Goedkope rommel uit China. Stof is net plastiek ipv l... Voir plus

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Oplichters,

Oplichters,
Als ik kon zou ik 0 sterren geven. Ze hebben helemaal geen eigen boetiek in Den Haag. Het zijn ordinaire dropshippers en oplichters. Goedkope rommel uit China. Stof is net plastiek ipv linnen. Jurk is 30 cm korter, heeft lange mouwen ipv korte, het patroon loopt niet door aan de zijnaden… Als ik een retour aanvraag komt het plots uitzonderlijk uit hun magazijn in China en moet alles op mijn kosten met track en trace naar China geretourneerd worden. Zelfs met vergelijkende foto’s blijven ze beweren dat ik het juiste artikel hebt aangekregen. Volgende stap is voor mij, aangifte bij de politie. En ik schakel een consumentendienst in. Ik ben benieuwd of dat iets uithaalt.

1 juin 2025

Typische misleiding

Typische misleiding: ik heb de kledingstukken wel ontvangen, maar ze zijn van zeer goedkope kwaliteit, recht uit China. De stoffen zijn zo dun dat je er bijna kan doorkijken. Op de site vind je geen maattabellen en de kleding viel te klein uit. De site belooft terugbetaling, maar je kan die nergens aanvragen.

22 mai 2025

Geen 100 % tevredenheid garantie

Lees goed de kleine lettertjes, je mag alleen omruilen maar als het product niet aan je wensen voldoet, (goedkope kwaliteit) en heel anders eruit ziet als op de foto dan is er niemand thuis om daar iets aan te doen, dus de regel 100 % tevredenheid garantie is niet van toepassing!

15 mai 2025