Densidsteflaske Avis 189

TrustScore 4 sur 5

4,1

Jag kan i lugn o ro beställa mina varor, och som liten guldkant få mina varor fraktfritt hem till min dörr. Men skulle vilja få lite mer tipps på bra vita viner tex torra lite fruktiga att sitta ut... Voir plus

Vinet var helt okej, en helt vanlig riesling som hade kostat ungefär detsamma på Systembolaget. I reklamen stod det att man fick fri frakt, men ändå behövde jag betala. Det är enklare att åka till Sys... Voir plus

Fantastiskt vitt vin Det röda inte lika toppen Leveranser kom väldigt snabbt och fint Behöver få bättre rött vin framöver och kanske rosé om ni har samma nivå som det vita jag köpt en riesling 🫶

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

189 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Hej Anna

Stort tack för det fina betyget och för att du delar din upplevelse 😊

Vad härligt att höra att leveransen gick snabbt och att vinerna levde upp till förväntningarna – det gläder oss verkligen! Vi ser fram emot att få leverera goda viner till dig även i framtiden.

Ha en fortsatt fin dag!

Rasmus, DSF kundservice 🍷

Inte fått leverans

Inte fått leverans, tråkigt

25 mars 2026

Hej Kjell

Vi beklagar självklart djupt att du ännu inte har mottagit din beställning. Vi förstår fullt ut hur frustrerande det kan vara att vänta, och det är absolut inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha 😞

Din beställning skickades från oss den 23:e och finns nu hos fraktföretaget, så du borde snart få den. Under de senaste veckorna har vi haft ett stort tryck på beställningar – vilket vi är otroligt tacksamma för – men tyvärr har det också påverkat våra leveranstider.

Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och din förståelse.

Återigen beklagar vi besväret, och vi hoppas att du snart får din beställning och blir nöjd med ditt köp.

Diana, DSF kundservice 🍷

Snabb leverans, både det röda och vita var ett väldigt bra vin enligt min smak

8 mars 2026

Réponse de Densidsteflaske

Stort tack för din fina feedback 😊

Vad roligt att höra att både det röda och det vita vinet föll dig i smaken, och att leveransen gick smidigt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Hoppas vi ses snart igen.

Andreas, DSF kundeservice 🍷

Enkelt att lägga beställningen

Enkelt att lägga beställningen, snabb leverans. Tyvärr levererar ni via Airmee som alltid kommer sent på kvällen, ofta även senare än utlovat och då man måste signera leveransen är det troligen första och sista gången jag kommer att köpa från er. Vinet jag beställde uppfyllde inte helt mina förväntningar men ändå helt ok till priset.

20 mars 2026

Hej Maria

Tack för din feedback och för att du delar med dig av din upplevelse.

Det gläder oss att själva beställningen var enkel och att leveransen gick snabbt, men vi beklagar verkligen att upplevelsen med Airmee inte levde upp till förväntningarna. Vi förstår att det är frustrerande med sena leveranstider, särskilt när det krävs en signatur. Vi tar din feedback vidare till vår logistikavdelning för att se över hur vi kan förbättra leveransalternativen framöver 🚚

När det gäller vinet är vi glada att det ändå kändes prisvärt, även om det inte helt matchade din personliga smak denna gång 🍷

Vi har ett brett sortiment, så om du ger oss en chans till i framtiden hjälper vi dig mer än gärna att hitta en flaska som passar dina önskemål perfekt.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på kundservice@comforth.dk om du har fler funderingar.

Victoria, DSF kundeservice

Funkar bra!

Hej Conny

Stort tack för din recension 😊

Det gläder oss att höra!

Det betyder mycket för oss att du är nöjd. Du är alltid välkommen om du behöver hjälp eller har några frågor 🙌

Önskar dig en trevlig kväll.

Hej Tommy

Stort tack för din recension!

Det gläder oss verkligen att höra att både leveransen och vinet levde upp till dina förväntningar.

Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas att vi får välkomna dig tillbaka till shoppen igen en annan gång 😊

Önskar dig en trevlig kväll.

Hej Michael

Tusen tack för din fina recension!

Jag är jätteglad att höra att du tycker att leveransen var snabb och processen smidig.

Förhoppningsvis får vi äran att leverera fler härliga viner i framtiden.

Hälsningar,
Catharina, DSF Kundservice 🍷

Vinet var suveränt, bland de bästa jag druckit .

Vinet var suveränt, bland de bästa jag drucki. Kommer att handla mer hos er .

16 mars 2026

Hej Raija,

Stort tack för din fantastiska 5-stjärniga recension! 🌟

Vad härligt att höra att vinet föll dig så väl i smaken – det är ju det bästa berömmet man kan få, när det är bland det godaste man har druckit! 🍷

Vi ser verkligen fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång lagret behöver fyllas på.

Rasmus, DSF kundservice

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans. Bra kvalitet å vinerna.

30 janvier 2026

Hej Peter

Stort tack för din fina recension! 😊
Vad härligt att höra att både leveransen gick snabbt och att du är nöjd med kvaliteten på vinerna. Det betyder mycket för oss!

Vi hoppas att du får många härliga smakupplevelser framöver 😊

Med vänlig hälsning
Anne, DSF Kundtjänst🍷

Snabb leverans!

12 mars 2026

Hej Ewa

Stort tack för din 5-stjärniga recension! Kul att höra att leveransen gick snabbt – det är precis så vi vill ha det. ⚡

Hoppas du blir riktigt nöjd med ditt köp!

Victoria, DSF kundeservice 🍷

Hej Ingvar

Tack för din recension.

Vad härligt att höra att leveransen fungerade bra – även sent på kvällen. Det uppskattar vi verkligen att kunna erbjuda! 🚚

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med ditt köp, och du är alltid välkommen att kontakta oss om vi kan hjälpa till med något.

Önskar dig en trevlig söndag ✨

Allt var bra för mig som kund 👏👏

Allt var bra för mig som kund 👏👏

11 mars 2026

Hej Thomas,

Tusen tack för din fantastiska 5-stjärniga recension! 👏💛

Det gläder oss verkligen att höra att allt har varit tillfredsställande för dig som kund. Hos oss strävar vi alltid efter att hela upplevelsen – från beställning till leverans – ska vara så enkel, snabb och smidig som möjligt, så det betyder extra mycket när det uppmärksammas.

Vi ser fram emot att få välkomna dig igen snart och hoppas att vi kan fortsätta leverera en upplevelse som gör dig lika glad som den här gången! 🍷

Bästa hälsningar,
Diana, DSF kundservice

Snabb leverans. Bra priser. Levererat fraktfritt hem till dörren.

18 mars 2026

Hej Alf

Mange tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både levering, priser og den nemme levering helt til døren.

Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder!

Hvis der er noget, vi kan hjælpe med, må du endelig kontakte os 💛

Ønsker dig en dejlig dag.

De bedste hilsner
Ann-Sofie, DSF Kundeservice 🍷

Snabb leverans med korrekt…

Snabb leverans med korrekt tidsangivelse.

11 mars 2026

Hej Anette

Tusen tack för din fina recension!

Jag är jätteglad att höra att din leverans levde upp till den angivna tiden, och jag hoppas att vi får äran att leverera ännu mer gott vin till dig i framtiden.

De bästa hälsningarna,
Catharina, DSF Kundservice

Bra leverans

Bra leverans. Gott vin till bra pris

Hej

Tack för din recension! 😊

Det gläder mig att höra att du är nöjd med både leveransen och vinet – och att du tycker att du har fått bra kvalitet till ett bra pris.

Vi hoppas att få se dig igen snart!

Sara, DSF kundservice 🍷

Dålig leverans av Airmee.

Beställde ett vin jag köpt innan, så jag vet att vinet är både gott och prisvärt. Men problemet är leverans med Airmee. De har fel adress och vägrar att rätta när chauffören ringer från bensinstationen i närheten. Tre dagars leveransförskjutning är långt ifrån OK.

17 mars 2026

Hej Hans

Stort tack för din feedback. Det gläder oss naturligtvis att höra att du tycker om vinet, men vi är otroligt ledsna över att läsa om din upplevelse med Airmee 😞

Det är på inget sätt den service vi önskar erbjuda våra kunder. Även om vi använder externa fraktbolag är det vårt ansvar att ditt paket når fram i tid och till rätt adress – särskilt när du har försökt guida chauffören direkt. Tre dagars fördröjning och bristande flexibilitet är verkligen inte okej.

Vi kommer att ta detta vidare med Airmee omedelbart så att vi kan undvika att det händer igen.

Om du vill får du gärna skicka ditt ordernummer till oss på support@densidsteflaske.se, så att vi kan följa upp händelsen och se om vi kan göra något för att ställa allt till rätta igen.

De bästa hälsningar,
Victoria, DSF kundeservice 🍷

Snabb och enkel beställning och…

Snabb och enkel beställning och leverans!

9 mars 2026

Hej Leif

Stort tack för din recension.

Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde både beställning och leverans som snabb och enkel – det är precis den upplevelse vi vill ge 😊

Vi hoppas att få se dig i shoppen igen snart.

Ha en riktigt fin dag ☀️

Mycket goda viner

Hej Irene

Tack för din recension.

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med vinerna – det betyder mycket för oss 😊

Vi hoppas att du får många fler härliga smakupplevelser framöver!

Önskar dig en fin dag.

Den som levererade flaskorna,var…in

Den som levererade flaskorna,var väldigt omtänksam och artig.Hoppas ni anlitar en sådan bra person hela tiden,det måste ge flera kunder.

Hej Helena

Stort tack för din recension.

Det gläder oss verkligen att höra att leveransen levde upp till dina förväntningar och att budet var både omtänksamt och artigt 🚚

Vi vidarebefordrar självklart din beröm, så att vi kan säkerställa att den goda upplevelsen fortsätter.

Om det är något vi kan hjälpa dig med, tveka inte att kontakta oss ✨

Önskar dig en riktigt fin dag.

Höll inte måttet

Köpte några olika viner för att testa kvalitet/prisvärde. Bara ett vin nådde upp till acceptabel nivå

28 février 2026

Hej Lasse

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Vi beklagar verkligen att vinerna inte levde upp till dina förväntningar den här gången. Smak är förstås personligt, men vi strävar alltid efter att erbjuda högsta möjliga kvalitet i alla prisklasser.

Vi är glada att åtminstone ett av vinerna nådde en acceptabel nivå, men vi vill gärna att du ska vara helt nöjd med ditt köp. Om du har lust får du gärna kontakta vår kundtjänst och berätta lite mer om vilka viner det gällde – det hjälper oss i vårt framtida urval och vi vill gärna se om vi kan hitta något som passar din smak bättre nästa gång 🍷

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Victoria, Den sidste flaske

En savoir plus sur les différents types d'avis.