Twee weken geleden waren wij een weekend in Maastricht. We kwamen bij pindakaaswinkel terecht en hebben daar kleine potjes gekocht ( 19,95 ). Ook nog een potje pindakaas gekocht van cashew, amandel e... Voir plus
Lisez les avis des autres
Das bestellte Pindakaas war sehr lecker, aber : 1) ist die Homepage nicht korrekt, da für verschiedene Produkte, der exakt derselbe Inhalt angegeben wird, das geht so nicht 2) Die versprechen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sinds jaren ben ik klant van de pindakaaswinkel in Utrecht. Nu heb ik ontdekt, dat jullie ook verzenden! Heel nuttig voor mij, die in Duitsland woont! Jullie smaken zijn zeer interessant, chili-citro... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vorige week eerst 3 potten online gekocht, suikerbrood - kokos en stroopwafel. Volgende dag was het al in huis + netjes verpakt. Zelfs de pinda’s die gebruikt worden zaten er in + info en sticker. Gra... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij hebben meer dan 10 lekkere pindakaassmaken voor jou: zonder toegevoegde suikers, zoutarm en vrij van palmolie. Een gezonde variatie, met liefde gemaakt!
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- depindakaaswinkel.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Les gens ont aussi consulté
Ze zeggen ‘de lekkerste pindakaas van…
Ze zeggen ‘de lekkerste pindakaas van Nederland’ en dat is ook echt wel zo! De winkels hebben altijd een gezellige vibe!

Réponse de DePindakaaswinkel.nl
Heerlijke pindakaas en snelle levering
Heerlijke pindakaas en snelle levering! Zeker een aanrader!

Réponse de DePindakaaswinkel.nl
Hebben administratie niet op orde
Op 1 april een proefpakket besteld van 10 potjes voor 14 uur besteld is dezelfde dag verzonden...nu nog niets binnen en ze kunnen geen bestelling van mij vinden...maar pakket is na 1 week toch bezorgd

keine Reaktion auf Reklamationsmail
darum jetzt hier.
Das Paket kam zügig an, die Produkte sind lecker.
Leider waren im Probierset (das ich eigentlich verschenken wollte, gleich mehrere Gläschen aufgegangen und teilweise ausgelaufen, wodurch fast alle anderen verschmiert wurden.

Réponse de DePindakaaswinkel.nl
Ik ben bekend met de pinda kaas winkel.
Ik ben bekend met de pinda kaas winkel.
Ik was in hoog Catharijne en daar zat er een.
Ik wilde graag twee voor mijn onbekend smaken kopen in een klein potje dit mocht niet het moest per 3 raar ze staan per 1 in een hout krat met een prijs van een.
Ik wild als de smaak oke was later een grote pot aanschaffen.
Nu ben ik zonder een aan koop weg gelopen.eant 2 mocht ik er niet kopen.
Ik vind het zeer triest en klant onvriendelijk hou dit vol dan komt er helemaal geen klanten meer .een zeer ontevreden klant.

Absolute best Peanut Butter
Absolute best Peanut Butter. Bought the first batch at a store in Maastricht, super friendly staff, got to try all the flavors.
Continued with online orders (we do not live in the Netherlands). We had one shipment arriving with damaged jars (probably mishandled by the courier) - one email and we received a generous replacement a couple of days later. This is how service should be.
The only thing: we are having a family feud regarding the best taste….

Réponse de DePindakaaswinkel.nl
Als fan van het eerste uur..
Als fan van het eerste uur eet ik al jaren niet anders dan deze pindakaas. Hij smaakt fantastisch (persoonlijke favoriet is Kokos zeezout) en hij is ook een stuk minder klef dan de varianten van andere merken.
Gelukkig nooit slechte ervaringen gehad met de webshop dus helemaal top!

Jammer
Vandaag in de pindakaaswinkel in Utrecht geweest! Super leuke winkel met vele smaken.
Jammer van de verkoopster die meer geinteresseerd was in haar Facetimegesprek met een mannelijk persoon. Ondertussen stond ze te eten wat onsmakelijk overkwam en daarnaast steeds een slok nam van het een of ander.
Toen we haar iets vroegen kon de man waar zij mee in gesprek was gewoon alles volgen en bleef wachten tot wij uitgesproken waren waarna zij het gesprek weer vervolgde. Ik vind echt niet kunnen! Uiteindelijk mochten wij wel proeven maar haar gesprek ging door.

Heerlijke pindakaas
Heerlijke pindakaas. Alle soorten. Ik koop regelmatig on line en als er iets verkeerd gaat word dit naar goed behoren opgelost. Ik viel mij zeker gehoord en Michiel is heel erg vriendelijk.😀
Ben blij met deze pindakaas. Heerlijk vooral de tijdelijke soorten zoals appeltaart en pinda colada.
Misschien een keer pinda pisang?

Sehr leckere Erdnussbutter und guter Support
Sehr leckere Erdnussbutter. Ein Glas war bei der Lieferung ausgelaufen, aber der Kunden-Support reagiert prompt und gut.
Schnelle Lieferung
Ich habe am 22.08.24 das Probierpaket bestellt und innerhalb von 2 Tagen war es bei mir.
Hatte nicht damit gerechnet das es so
schnell geht.
Nun muß ich erstmal Durchtesten welche Sorte mir schmeckt und dann
werde ich die größeren Gläser bestellen.
Vielen Dank

Super lekkere pindakaas!
Super lekkere pindakaas!! Echt de lekkerste die ik heb geproefd tot nu toe. Zou het ook aan andere aanraden en een fijne vrouw in de winkel van amsterdam!

Ideaal cadeautje
Ideaal om ook cadeau te geven aan een pindakaasliefhebber. Als je wil kan je er ook een handgeschreven kaartje gratis laten toevoegen. Service is top.

Réponse de DePindakaaswinkel.nl
Simpelweg de lekkerste pindakaas.
Simpelweg de lekkerste pindakaas. Ook blij dat er geen palmolie in zit.

Réponse de DePindakaaswinkel.nl
Zaterdag 27 juli 2024 in de winkel…
Zaterdag 27 juli 2024 in de winkel gelopen om wat leuks aan te schaffen.
Er zat een mevrouw aan een tafeltje die het belangrijker vond om met een plaatselijke mannelijke kennis, dus geen klant, te praten dan de klanten te begroeten en te vragen of ze kon helpen.
Zo'n 5 minuten rondgekeken en totaal geen interesse in ons of de andere klanten dus maar weer gauw weg en nooit meer terug.

De lekkerste pindakaas
Heerlijke pindakaas en een persoonlijke service. Gisteren in de winkel in Utrecht geweest. Daar mochten we alles gratis proeven en werden we heel zorgvuldig geholpen om naar onze smaak de beste variant uit te zoeken. Met een tas vol pindakaas weer naar huis gegaan: Top!

Réponse de DePindakaaswinkel.nl
Ik kreeg een bericht dat de Lemon Crush…
Ik kreeg een bericht dat de Lemon Crush alweer uit de productie is genomen. Jammer dat alweer een product niet verder blijft bestaan. Het is al de tweede keer dat dit gebeurt. Ik ben vaste klant maar dat gaat veranderen doordat ik twee maal voor niets naar Utrecht ben gereisd. Succes.

Réponse de DePindakaaswinkel.nl
Ik bestel al jaren bij de…
Ik bestel al jaren bij de pindakaaswinkel.
Echter drie weken geleden besteld en zou zogezegd 'geleverd' moeten zijn dag erna. (Nochtans ander pakketje met post NL braaf aangekomen die dag!).
Meerdere keren gemaild naar verschillende mail adressen. Ook via instagram geen reactie! Enkel een verwijzing naar een mail adres van Stephanie, die vervolgens dan gewoon niet reageert op meerdere mails. Zeer spijtig! Mijn geld wil ik terug en opnieuw bestellen zal ik helaas niet meer doen.
De pindakaas is lekker maar als via de…
De pindakaas is lekker maar als via de mail een korting wordt aangeboden is die niet te verwerken.
Ook na een mail naar de pindakaaswinkel krijg ik een vaag antwoord, de korting toegepast in het vak bestelnotities maar wordt niet verwerkt.
Helaas, einde pindakaaswinkel
De pindakaas is heerlijk
De pindakaas is heerlijk. Veel smaken. De dadel kaneel is hier favoriet. Fijn dat het zout arm is en er geen extra suiker wordt toegevoegd. Ondanks dit toch vol van smaak. Bestelling werd keurig geleverd.
Mijn ervaring in de winkel in Leeuwarden vond ik wel wat apart. Het kwam allemaal heel gehaast over. Ik was op zoek naar de dadel kaneel pindakaas (favoriet hier) en die werd mij snel in de handen geduwd. Ik zei tegen mijn zoon zal ik er twee meenemen? Ik had het nog niet uitgesproken of ik kreeg een 2de in mijn handen geduwd. Nou ja prima. Maar ik wilde de pumpkin spice graag proberen. Ik vroeg hoe hij smaakte. Heel pittig en er zit pompoen door werd mij verteld. Ik dacht mag vast wel even proeven. Werd niet aangeboden. Thuis bleek dat hij kruidig is idd maar pittig nou nee en er zit geen pompoen in maar wortel... beetje kennis van wat je verkoopt is wel handig. Was verder prima hoor maar kreeg niet gevoel dat er de tijd voor je werd genomen. Heb 4 potten gekocht. Toch wel een uitgave dan verwacht je wat meer klantvriendelijkheid.