Lisez les avis des autres
Am comandat o placa memoriala din marmura 40x60cm. Totul a mers ok, pana am primit placa, si am constatat ca desi discutasem caracterele cu care sa fie scrisa sa aiba inaltimea de 2,5cm au doar 1,5c... Voir plus
Abordare pro client! Am sunat si am transmis urgenta produsului comandat si necesitatea lui in cadrul lucrarilor de amenajare. Am fost sunat inapoi dupa cca 2 ore si confirmata livrarea - facuta i... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Cu o experiență de peste 20 de ani in tăierea, prelucrarea,finisarea şi fasonarea pietrei MARMOLUX vine în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de modele de cruci şi monumente funerare atât din marmură cât şi din granit. Producția începe cu alegerea blocurilor din cariere de marmură şi granit, urmând apoi tăierea acestora cu fir sau disc diamantat în lespezi cu diverse dimensiuni. În funcție de tipul de produs necesar plăcile rezultate din tăiere sunt prelucrate de mașini automate sau de către sculptorii noștri pentru a da forma dorită pentru faza următoare care constă în finisarea și fasonarea pietrei. Dispunem de o gamă variată de monumente funerare, cruci, felinare (candele), fotoceramică şi postamente pentru lucrări funerare precum și servicii de montaj, inscripționare, fotosablare și recondiționare.
Coordonnées de contact
Aleea 1 Simnic nr. 52, 200100, Craiova, Roumanie
- +40761137305
- contact@depozituldecruci.ro
- depozituldecruci.ro
Comanda a fost preluata imediat
Comanda a fost preluata imediat, am fost sunata de un operator care m-a consiliat si care a preluat ulterior o completare la comanda. Avand in vedere ca timpul de asteptare a fost conform celor spuse, comanda a ajuns la timp. Calitatea produsului este buna.
Seriozitate și promptitudine
Am comunicat foarte eficient. Prin urmare, totul a decurs conform așteptărilor.
Lucrătură fina, calitate excepțională
Am comandat o vaza funerară din marmură. A ajuns foarte repede, coletul este foarte bine izolat pentru a preveni eventualele defecte de manevrare și calitatea lucrăturii este excepțională. Linii fine, frumos finisate. raport calitate/preț foarte buna.Recomand cu încredere.
Comanda a fost livrat mai rapid decat…
Comanda a fost livrat mai rapid decat au promis prin telefon. Marfa e exact ca in descriere.
Am fost foarte multumita de colaborarea…
Am fost foarte multumita de colaborarea pe care am avut-o cu personalul acestei firme! Corectitudine,transparenta,promptitudine,respect, tot ce îți dorești și aștepți cand vrei sa faci o comanda! Calitate și pret ok. Mulțumesc
The shipping was fast
The shipping was fast ,very secure packeged , but the products were dirty inside , as was allready used or incorect stored.
Am comandat si mi-a ajuns coletul exact…
Am comandat si mi-a ajuns coletul exact cum am stabilit. Calitate, pret totul foarte ok. De incredere si seriosi!
Calitate la superlativ.Sunt foarte…
Calitate la superlativ.Sunt foarte mulțumit de calitatea produsului.
Placa memoriala din marmura
Am comandat o placa memoriala din marmura 40x60cm.
Totul a mers ok, pana am primit placa, si am constatat ca desi discutasem caracterele cu care sa fie scrisa sa aiba inaltimea de 2,5cm au doar 1,5cm.
In rest arata bine si este ingrijit lucrata.
Serviciul clienti este excelent
Serviciul clienti este excelent, foarte atenti la detalii si mentin relatia cu clientii pe toata perioada comenzii si livrarii.
Produsele conforme si de calitate.
Abordare pro client
Abordare pro client!
Am sunat si am transmis urgenta produsului comandat si necesitatea lui in cadrul lucrarilor de amenajare. Am fost sunat inapoi dupa cca 2 ore si confirmata livrarea - facuta imediat a 2 zi la locatia mea din Timisoara!
Felicitari pentru promptitudine!
Claudiu
Servicii extraordinare
Servicii extraordinare, profesionalism , recomand cu mare încredere
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.