Het EBL-apparaat werkt fantastisch. Al heel mooie resultaten na 6 weken gebruik. Mijn huid is strakker, voller en m'n teint is zichtbaar verbeterd. Ook m'n pigmentvlekken (ik heb een Indische huid) zi... Voir plus
Lisez les avis des autres
Altijd proffesioneel en snel. Dermamaximo doet wat het beloofd. Heidy en haar team geven goede adviezen en hebben duidelijke filmpjes. Ik ben heel blij met het device en de bijbehorende serums.
Bij vragen meteen antwoord . Fijne producten . Geen voor of na foto maar wel 2 mensen die vroegen of ik iets had gedaan aan mijn gezicht hahahha
De levering was snel. Ik heb nu ongeveer 4 weken de EBL gebruikt en mijn huid is echt zachter geworden, ook de lijntjes. Er wordt snel gereageerd op vragen. Wel viel me op dat de volumax bij de youth... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Dermaximó is ontstaan vanuit liefde voor de huid. Effectief en no-nonsense, dat is waar Dermaximó voor staat. 🧡 Ons doel is hoogwaardige skincare producten ontwikkelen die beschikbaar zijn voor een groot publiek. Hoge kwaliteit, maximaal resultaat tegen een scherpe prijs vinden wij erg belangrijk. Ons doel is dan ook tevreden klanten met mooie, gezonde en jonge huiden. “Getting older, staying young”
Coordonnées de contact
Vosbergerweg 39, 8181JK, Heerde, Pays-Bas
- 0578-695815
- info@dermaximo.com
- dermaximo.com
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Geweldige service!
Mijn Energizing Beauty Light werkte niet naar behoren meer, daar een mail over gestuurd en er werd meteen een nieuwe opgestuurd. Echt geweldige service! Ook vragen worden meteen beantwoord, altijd snelle reactie.
Het toestel en de produkten zijn…
Het toestel en de produkten zijn geweldig voor anti-aging. Ik gebruik Het nu 7 maanden en mijn huid is verstevigd en heeft een mooie gloed.
Ze doen hun werk zoals beloofd was.
Vlotte levering en communicatie
Het beste product ooit gekocht
Het beste product ooit gekocht.
Mijn gelaat is terug optimaal geworden, dankzij
het apparaat en zeker niet te vergeten de producten!
Niet bestelde artikelen annuleren
Een bestelling te annuleren dat ik niet gemaakt heb, hebben ze heel snel en vriendelijk opgelost bedankt
Het heeft even geduurd voor dat de klok…
Het heeft even geduurd voor dat de klok er was, maar super mooi en degelijk. Hangt chique aan de wand.
Top!!
Ik schrijf niet zo snel reviews , maar nu maak ik een uitzondering.
Na lang twijfelen heb ik het EBL-apparaat van Dermaximó gekocht, samen met hun serums, en ik ben aangenaam verrast! Mijn huid voelt zichtbaar gladder en sterker aan en de teint egaler.
Wat ik ook enorm waardeer, is hun klantvriendelijkheid. Als je vragen hebt over het gebruik of de producten, krijg je snel en vriendelijk antwoord. Dat geeft echt vertrouwen.
Kortom: Kawliteit ,resultaat en uitstekende service. Ik zou Dermaximó zeker aanraden aan iedereen die zijn huid een boost wil geven!

Réponse : Dermaximó
De producten en de goede uitleg.zeer…
De producten en de goede uitleg.zeer tevreden ik wil niet meer anders.
Toppie
Vind fijn dat jullie zoveel aandacht aanbesteed, klinkt zo vriendelijk en geef een satisfied gevoel. Ik heb vaak vragen gesteld per mail en wordt altijd beantwoord terwijl bij sommigen niet zo is.
Toppie hoor ga zo door, sukses gewenst
Zacht huid en minder fijne lijntjes
Snelle levering, uitstekende communicatie en hulp via what’s app met het opstarten. Ik merk dat mijn huid superzacht, gehydrateerd is en de fijne lijntjes al minder opvallen.
Perfecte service
Toen mijn dermaximo stuk ging kreeg ik onverwijld een nieuwe toegestuurd. Perfecte service!
Ben heel tevreden over deze aankoop
Het is echt een super apparaat het
Het is echt een super apparaat het
Gezicht ziet er echt een heel stuk beter uit, ook met de producten. Echt wel 1 om aan te schaffen. Nog een pluspunt is dat de service meer dan geweldig is. Mijn apparaat had kuren en is zonder discussie gewoon omgeruild dus super klantvriendelijk. Bedankt voor jullie snelle oplossing. Een zeer tevreden klant.
Bezorging helemaal goed
Bezorging helemaal goed, optijd, goed ingepakt met, duidelijke omschrijving.
Over het apparaat kan ik nog niet veel zeggen, of het werkt of niet. Heb het nu net 2 weken.
Misschien de vraag, wat is je ervaring, iets later vragen.
De bestelling snel gekregen.
In ëén woord : WAUW!!
Wat een geweldig bedrijf met een super goede klantenservice en prima bereikbaarheid! Dat alleen al is bijzonder anno 2025. Dermaximó staat voor een fantastische range producten en doet wat ze belooft . No nonsens, gewoon eerlijk zaken doen! Ik ben fan!!
Heel fijn dat Heidy haar expertise zo met ons wil delen. Ik gebruik de Dermaximó producten en de EBL nu een aantal weken als mijn nieuwe routine en mensen om mij heen vragen wat ik toch doe want mijn huid ziet er zo mooi uit. Mooie bijkomstigheid is dat Dermaximó, mij, ondanks mijn drukke bezigheden, heerlijke “me” time geeft.
Dankjewel!
En savoir plus sur les différents types d'avis.