Lovede at levere reservedele til mine…
Lovede at levere reservedele til mine vinduer. Jeg rykkede gentagne gange for varene men de kom aldrig. Kan ikke anbefales herfra.
Egevej 47, 9480, Løkken, Danemark
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super god service. Fine vinduer og døre. Søde folk der værner som deres håndværk. Kæmpe anbefaling.
Jeg er meget glad for købt af Rytterlys, vinduer og døre hos Designiplast.
Niels er utrolig dygtig og en rigtig god rådgiver – man kan tydeligt mærke, at han har stor erfaring.
Hele teamet er super flinke, og servicen er i top til meget fornuftige priser.
Kan varmt anbefales! 👏
Ejer er ikke til at regne. Trods han har været ude og tage mål og billeder af anden dør leveres døren ikke som aftalt. Døren leveres låst uden nøgler. Ejer er ubehøvlet. Kan ikke anbefales. Handler ALDRIG mere med den mand.
Min mand forsøgte at ringe til Designi Plast for at bestille nogle nye vinduer. Tlf blev ikke taget, og han forsøgte så igen nogle gange. Til sidst tog ejeren i firmaet så tlf., men overfuste min mand med følgende besked: Er der noget du ikke forstår?? Når jeg ikke taget tlf er det fordi jeg har ferie. Og her er så MIN besked til ejeren af Designi plast: Hvis du holder ferie, var det så IKKE en ide at lave en besked på din tlf.svarer, så folk vidste at de ikke skulle kontakte dig?? Torsk!!!
Fik leveret og monteret nye vinduer og døre i sommerhus for 7 år siden.
Flot design – men kvalitet er MEGET dårlig.
Der var 5 års garanti, men forventede nu ikke at det var nødvendigt hvert år at skulle have udbedret fejl og mangler som bl.a.
- Indefra kommende rust, skyldes ifølge ejer af firma at medarbejder ikke har brugt rustfrie skruer.
- Såvel døre og vinduer ”hænger”
- Sprodser ”gaber” dvs afstand mellem sprodse og vinduesramme
- Problemer med håndtag i dør, dele af låsesystem udskiftet
- Stop skinne i top af døre falder af, så døre kan blæse helt bagud
- Stop skinne i top af både døre og vinduer kan låses i forsk. positioner og skulle forhindre at de blæser op – det virker bare ikke.
Nu hvor garantien er udløbet, står vi så tilbage med døre og vinduer som aldrig helt har været i den kvalitet som vi var blevet lovet og som man burde kunne forvente og som bliver ved med at kalde på service og reparation.
Det gik bare galt helt fra starten, mødte ikke op til de aftaler vi havde, målte de samme vinduer forkert tre gange, og nu står jeg så også tilbage med et vindue uden lister og kan ikke komme i kontakt med manden hverken på sms eller telefon. Det er lidt øv når man har betalt for varen...
Super god service og flotte vinduer. Leveret til tiden og til ok pris. Kan varmt anbefales.
Fik nye vinduer for knap halvandet år siden gennem Designiplast.dk.... Super flotte 3 lags energiruder! Rigtig god service. Der har været lidt justeringer undervejs og en rude der flækkede, begge dele rettet og udskiftet med det samme, uden noget som helst snakken udenom og hvad man ellers kan rende ind i rundt omkring. Det kan vi lide!