Ik heb mijn bestelling betaald, maar niets ontvangen. Er is geen verzendinformatie verstrekt. Ik heb meerdere keren gemaild en het contactformulier ingevuld, maar krijg geen reactie. Het vermelde tele... Voir plus
Lisez les avis des autres
Het voelde een beetje als een risico om online obv correcte afmetingen een bestelling te plaatsen, maar ik ben enorm tevreden! Zeer snelle levering en het product ziet er net zo uit als ik had gehoopt... Voir plus
Prima producten en levering, maar retourneren verloopt erg traag (>3 weken [wel rond de zomervakantie]). Daarnaast is het niet mogelijk om te bellen omdat het enige bekende telefoonnummer niet werkt.... Voir plus
Prijs kwaliteit is goed. We hadden 26 handgrepen besteld, welke allemaal waren zoals verwacht maar 2 ervan hadden geen schroefdraad in 1 van de 2 openingen. Maar eenvoudig op te lossen.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Deurgrepencenter verkoopt verschillende soorten deurgrepen voor het gebruik bij kasten, lades en deuren.
Coordonnées de contact
Keulenaar 36, 3961 NM, Wijk bij Duurstede, Pays-Bas
- 0850204242
- info@deurgrepencenter.nl
- deurgrepencenter.nl
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Zondag besteld week levertijd voor paar…
Zondag besteld week levertijd voor paar grepen! Niets laten weten nu is het te laat en moeten wij extra terug voor paar grepen zet er dan bij hoelang de levertijd is!
Reageren niet op email/ bellen geen gehoor
Reageren niet op email. Ook is het telefoon nummer die vermeld wordt niet in gebruik. Wij willen graag een product ruilen/retourneren maar wij krijgen geen contact. Neem dit mee in de overweging om bij deze site een bestelling te plaatsen!
Goed bedrijf
Snelle verzending, retourproces kan beter
Producten waren snel verzonden. Het retourproces kostte veel moeite, maar uiteindelijk wel netjes afgehandeld.
snelle levering en correct
Klantenservice is niet bestaand.
Probeer nu al bijna twee weken een simpele productvraag beantwoord te krijgen. Heb ze gecontacteerd via hun eigen contactformulier - geen gehoor. Heb ze nu drie mailtjes toegestuurd - ook dat was zonde van de moeite.
Ik wou dat ik kon zeggen zij slecht communiceren, maar dat zou impliceren dat ze überhaupt met je terug communiceren!
Ziet er heel goed uit
Ziet er heel goed uit. Wel nog een maandje wachten eer ik ze kan plaatsen
Snelle levering, prijs kwaliteit prima en goede communicatie! Gewoon toppie 👍
Mooi en perfect afgewerkt!
We zijn zeer tevreden met de deurgrepen. Aanrader voor het vervangen van alle soorten ladekasten en grote deurgrepen.
Duidelijk, snel en goed
Duidelijke website, makkelijk op te zoeken maatvoeringen, snelle levering, degelijke materialen. Erg blij mee, aanrader!
L’expérience Trustpilot