Vi har fået lakeret 16 køkkenfronter. Dibbern Color Design stod også for monteringsarbejdet. Vi er meget tilfredse med både lakering og montering. Vi glæder os over at vi valgte denne løsning... Voir plus
Lisez les avis des autres
Anden gang jeg får malet fronter. Første gang var på klædeskab og denne gang køkken. Bare vanvittig god kvalitet og gæstfrihed. De passer godt på varen og man får varen flot retur i beskyttet stand. G... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har lige fået malet og lakeret et rundt Skovby palisander spisebord med ben og tillægsplader. Og resultatet er helt perfekt. Personalet har på egen hånd udbedret aldersskader, så det hele står... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde nogle låger og skuffefronter som der skulle males i en anden farve da vi ønsket os noget anderledes på vores Ikea skabsløsning. Så fandt vi Dibbern på nettet efter en anbefaling fra en ven, t... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Vi sprøjtelakerer både til industrien og til private, alt inventar, køkkenlåger, døre, A. j stole, Montana og alle andre typer reoler, Spise borde , sofa borde , alle typer designmøbler samt mange typer lamper f.eks. Ph lamper mv. Alt i dit hjem kan vi sprøjtelakerer, lige efter dit ønske. Vi har nu over 40 år´s erfaring i industrilakering og har en stab at super gode medarbejdere . Vi sprøjtelakerer også alt til industrien herunder ,skilte, cykler ,Mc , auto fælge, plast dele, aluminiums dele Ja, faktisk alt kan sprøjtelakeres, Så bare kom an , hvis der er noget du ønsker i nye friske farver.
Coordonnées de contact
H.J Holst vej 32, 2610, Rødovre, Danemark
- dib@dibberndesign.dk
- dibberndesign.dk
jeg fik slebet mine borde
jeg fik slebet mine borde - sofabordet er blevet som nyt med en flot lakering og spisebordet på samme måde lakeret med 2 tillægsplader som er malet grå, som passer til stolene som har gråt betræk. super flot

Supergod og venlig service
Supergod og venlig service - og mine lakerede køkkenlåger er blevet langt flottere, end jeg havde turde håbe på. Dibbern er virkelig godt alternativ til at skifte køkkenfronter ud.

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Vi har fået lakeret vores køkkenlåger
Vi har fået lakeret vores køkkenlåger, det er er super flot stykke arbejde. De står som nye.
Rigtig god service. kan klart anbefale dem.

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Meget kompetent arbejde udført til UG…
Meget kompetent arbejde udført til UG og aftalt pris og tid. Jeget er meget tilfreds
Mvh Jens J.

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Utrolig flot kvalitet til en god pris
Utrolig flot kvalitet til en god pris - og færdige til tiden.
Fik malet hele mit køkken om (næsten 50 dele) i to forskellige farver - og trods de mange dele så var der styr på det fra Dibberns side.
Meget tilfreds og kan varmt anbefale Dibbern - og kommer uden tvivl til at bruge dem igen selv (når/hvis behovet opstår).

Jeg fik malet spisebord
Jeg fik malet spisebord, super flot. God rådgivning/dialog med firmaet. Meget glad for resultatet

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Fik malet køkkenlåger og skuffe fronter
Fik malet køkkenlåger og skuffe fronter i en super kvalitet. Dibbern er utrolig venlige og hjælpsomme ved spørgsmål om af og på montering og i det hele taget virkelig imødekommende

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Fik malet køkkenlåger,super flot og…
Fik malet køkkenlåger,super flot og professionel arbejde kan kun give Dibbern Coler-Design de bedste anbefalinger.

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Jeg kan kun anbefale Dibbern-Color…
Jeg kan kun anbefale Dibbern-Color Design. Vi fik spraymalet køkkenlåger med et super flot resultat og modtog hurtig og effektiv betjening! Vi kommer helt sikkert tilbage næste gang, vi skal have malet noget 😊

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Jeg leveret et lakeret stort sort…
Jeg leveret et lakeret stort sort stålbord med en mindre skade. den blev som ny efter den var forbi Dibbern color-design. tak for hjælpen

Så flot som nyt
Har fået lakeret låger og skuffeforkanter på et mange år gammelt køkken. Resultatet er blevet utroligt flot. Småskader blev udbedret, så de er usynlige, og lakken fremstår helt jævn med en meget flot glans.
God og kompetent vejledning i forbindelse med overvejelserne og stor venlighed ved såvel indlevering som afhentning.

Fantastisk Oplevelse
Gibbern Color-Design er super professionelle, og har meget venlige medarbejdere, som står klar med gode råd og en uovertruffen service. Jeg har fået malet døre, reoler, stole og kommoder hos dem, og alt står knivskarpt - det står som nyt. Det er ikke billigt, men alle pengene værd. Jeg vil helt sikkert bruge dem en anden gang, og vil til en hver tid anbefale dem.

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Fik lakeret en PH 5 lampe i flere…
Fik lakeret en PH 5 lampe i flere farver.
Virkeligt flot resultat. Selvom lampen er gammel og bulet.

Flotte Køkkenlåger
Fik afhentet, malet og afleveret mine køkkenlåger. Lågerne er blevet super flotte og Dibberen arbejdede hurtigt og var gode til at besvare mine spørgsmål undervejs.

Fik malet køkkenlåger
Fik malet køkkenlåger. Godt og hjælpsomt samarbejde fra start til slut. Pris og levering som lovet. Flot malerarbejde. Vil sikkert benytte dem igen når badeværelse står for tur

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Hvad der loves bliver gjort
Godt samarbejde fra start til slut i form af såvel bestilling, afhentning, aflevering og flot malearbejde incl. en reparation af en låge. Vil helt klart benytte mig af det igen hvis behov

Super fin behandling
Super fin behandling. Kan varmt anbefale Dibbern. Vi fik sprøjtemalet 2 flet lænestole. De blev så fine. Har tidligere fået sprøjtemalet køkkenlåger. Alt top fint.

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Perfekt udført. Fair pris.
Perfekt udført. Fair pris. God kommunikation og vejledning.

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Fik malet alle vores køkkenlåger
Fik malet alle vores køkkenlåger, de er blevet super flotte. Var hurtige til at svare på vores henvendelser hver gang. Meget service minded undervejs. Vi kan varmt anbefale Dibbern design

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.