Vi har fået lakeret 16 køkkenfronter. Dibbern Color Design stod også for monteringsarbejdet. Vi er meget tilfredse med både lakering og montering. Vi glæder os over at vi valgte denne løsning i s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Anden gang jeg får malet fronter. Første gang var på klædeskab og denne gang køkken. Bare vanvittig god kvalitet og gæstfrihed. De passer godt på varen og man får varen flot retur i beskyttet stand. G... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har lige fået malet og lakeret et rundt Skovby palisander spisebord med ben og tillægsplader. Og resultatet er helt perfekt. Personalet har på egen hånd udbedret aldersskader, så det hele står... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde nogle låger og skuffefronter som der skulle males i en anden farve da vi ønsket os noget anderledes på vores Ikea skabsløsning. Så fandt vi Dibbern på nettet efter en anbefaling fra en ven, t... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi sprøjtelakerer både til industrien og til private, alt inventar, køkkenlåger, døre, A. j stole, Montana og alle andre typer reoler, Spise borde , sofa borde , alle typer designmøbler samt mange typer lamper f.eks. Ph lamper mv. Alt i dit hjem kan vi sprøjtelakerer, lige efter dit ønske. Vi har nu over 40 år´s erfaring i industrilakering og har en stab at super gode medarbejdere . Vi sprøjtelakerer også alt til industrien herunder ,skilte, cykler ,Mc , auto fælge, plast dele, aluminiums dele Ja, faktisk alt kan sprøjtelakeres, Så bare kom an , hvis der er noget du ønsker i nye friske farver.
H.J Holst vej 32, 2610, Rødovre, Danemark
Flot arbejde - vores stole ser helt nye og til en fair pris
Kompent og venligt personale
Kan varmt anbefales
Helle og Stefsn

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Lakering af 8 stk 7’stole hvor nogle havde ridser og et par hakker hist og her. De er blevet super flotte. Havde lidt problemer med farven men det løste chefen hurtigt. Vi kan kun anbefale Dibbern….

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Lakering af disse køkkenlåger fandt sted i november måned 2023. Der var tale om låger til underskabe fra Svane – der skulle mange af- og på skruninger til, idet lågerne typisk var 3-delt og en del var skuffefronter i den model vi havde købt 13 år tidligere. Maling med lidt reparationer blev perfekt udført. Lågerne er som nye, og efter genmontering ser det faktisk flot ud. Alle aftaler, herunder lovede tidsforløb, blev overholdt. Vi kan uden forbehold anbefale firmaet Dibbern Color-Design i Rødovre.

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Jeg skulle have malet 5 hvide døre sorte, da der var lang leveringstid på dem i sort.
Dørene kunne jeg hente ugen efter super flot malet.
STOR anbefaling herfra.
Martin
Viking Glas & Bad

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Venlig betjening. Flot arbejde og hurtig produktion. Endvidere meget fair pris.
I har brugt dem før, og gør det helt sikkert igen 🙂
Mvh Helle og Eigil

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Som nyt igen og virkelig udførlig samlevejledning

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Har netop fået spartlet, slebet og malet 7 døre.
De er blevet så flotte, afleveret til tiden af en venlig fragtmand og alt til aftalt pris.
Vi er meget glade og tilfredse.
5 stjerner og gerne flere 😀

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Flinke folk der har styr på hvad de laver.
Flot resultat til den aftalte tid. Bruger dem klart igen hvis jeg skal have malet flere ting.

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Nærværende og super service. Fik sprøjtelakeret 13 køkkenlåger og 4 skuffefronter. Super tilfreds og rigtig flot resultat. Kommer gerne igen, helt sikkert. Er yderst tilfreds

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Behagelig og professionel modtagelse. Virkelig god og udfyldende gennemgang af forløbet. Flot arbejde. Som tidligere var denne oplevelse også rigtig god.

Gennemført positiv oplevelse.
Vi fik sprøjtelakeret vores 22 gamle køkkenlåger. Lakeringsarbejdet blev udført perfekt, af- og påmontering af lågerne foregik ligeledes effektivt og professionelt. Kommunikationen med virksomheden gennem hele projektet var perfekt, der blev svaret hurtigt, alle aftaler og tider blev overholdt, ingen “overraskelser”. Godt håndværk, god pris og en rigtig god løsning også mht bæredygtighed. Nylakering af eksisterende i stedet udskiftning.
Virkelig dygtige og kompetente. Vi fik malet køkkenlåger og der er ikke en finger at sætte på vejledning, service og udførsel. Kan kun anbefales.

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Fik malet 2 Gubi reoler samt 2 små træ reoler. Flot arbejde - færdig til aftalt tidspunkt.

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Har fået malet mange designmøbler om gennem tiden- møbler bliver som nye. Altid toplækkert og gode professionelle folk bag i hele processen

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Præcis beskrivelse i tilbuddet, dog med efterfølgende opdatering i fht. anvendt tid - så pris varierede med 1000,- i fht. tilbud. Resultatet er perfekt, kommunikationen var upåklagelig og aflevering og afhentning efter planen. Godt sted at få udført maling af vores køkkenlåger og skuffefronter.

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Fik lakeret 8 spisbordstole og lidt tilbehør. Fint arbejdet, levering til aftalt tid og til fornuftig pris.
Jan Vransø

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
Pænt arbejde og hurtigt udført. Alt i alt en god oplevelse. Anbefaling herfra.

Réponse de Dibbern Color-Design Aps
En savoir plus sur les différents types d'avis.