Använt Digip för att ansöka om varumärkesskydd i Europa. Superenkelt att komma igång. Efter att fyllt i formuläret så hade vi ett möte om ett par detaljer och sedan var det i princip klart. Totalt min... Voir plus
Smidig tjänst där som ger en bra överblick av alla dina immateriella tillgångar. Teamet bakom Digip gav en bra onboarding och har gjort så vi känner oss trygga genom hela processen! Rekommenderas varm... Voir plus
There is a clause in their T&Cs that states you must give 30 days notice if you wish to cancel before the subscription is due to renew. This is not pointed out directly to you, even when they sen... Voir plus
Kan varmt rekomendera Gänget bakom Digip är oerhört professionella och kan verkligen sin sak. De är även pedagogiska och förklarar risker och möjligheter på den nivån du är på. De rådger även med dit... Voir plus
- Services juridiques
- Agence de certification
- Fournisseur de DNS
- Registre de propriété intellectuelle
- Fournisseur de services parajuridiques
À propos de Digip
Trademark made simple. Bye-bye billable hours.

Digip makes online trademark process accessible for all businesses around the globe, with an easy-to-use platform and unlimited support, at an affordable price. Trusted by 500+ customers in more than 40+ countries the Sweden-based tech company completed hundreds of trademark application and is currently helping all its customers to actively protect their most valuable asset, their brand.
Olof Palmes gata 17, 111 22, Stockholm, Suède
- +460855563700
- support@digip.com
- digip.com
enkelt och smidigt att få hjälp med…
enkelt och smidigt att få hjälp med varumärkeshantering och bevakning

Very satisfied customer
Very satisfied customer. Good service and great software. Thanks!

Så bra!
När jag behövde byta domän och mail tog jag Jimmy och Kristoffer till hjälp. Jag är så nöjd!
Kristoffer skötte allt över telefonen och var tålmodig och tog sig tid att förklara och fixa allt till mig som inte kan något om sånt här.
Vid ett tillfälle hade jag problem med mailen och hörde då av mig till Kristoffer som inom 30 min löste allt.
Jag rekommenderar dom varmt till de som vill ha hjälp med liknande saker.
5 🌟 av 5 möjliga