À propos de l'entreprise

1. Agence de presse et de marketing

Écrit par l'entreprise

Ik help als zelfstandig marketeer ambitieuze ondernemers aan meer klanten door Google Ads en Meta Ads effectief in te zetten. Hierbij help ik bij zowel de strategie en implementatie.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,5

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn al jaren op zoek naar iemand…

We zijn al jaren op zoek naar iemand die WEL nieuwe leads via Meta aan kan dragen. Ik begon te denken dat het niet meer kon. En toen ... kwam Wester om de hoek kijken. Ik weet niet hoe hij het doet, maar hij doet het. Hij verteld ons heel duidelijk wat we moeten doen, welke filmpjes we moeten opnemen en welke content hij nodig heeft en hij regelt de rest. De uitkomst? Veel nieuwe leads en ook veel nieuwe klanten. Heel blij dus met deze digitale held.

22 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Deze Beau verdiend een aanbeveling !

Deze Beau verdiend een aanbeveling !

Sinds een maand werken we samen om ons lokale Apeldoornse familiebedrijf én makelaarskantoor actiever op social media te krijgen maar ook content en advies. Beau is actief en enthousiast en wij zijn blij met hem

J.Reinders
NVM- RM Makelaar & RT Taxateur o.z.
#makelaarapeldoorn

14 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Omzetrecords en 40+ sollicitanten binnen 1 maand. Dankjewel Wester!

Niks anders dan positieve woorden voor Wester. Oprecht een van de mooiste samenwerkingen. Als persoon heel fijn om mee te werken, en zakelijk komt hij altijd zijn afspraken na.

Wester heeft voor ons omzet records gerealiseerd dmv online advertentie, en heeft voor ons sollicitanten binnen gehaald in de tijd dat we mankracht te kort kwamen. 40+ sollicitanten in 1 maand.

5 avril 2024

Website voor complexe uitzendorganisatie

Wester is een creatieve jongen man die goed luistert en in kaart brengt wat wij willen overbrengen. Denkt met ons mee, geeft ons nieuwe inzichten met zijn creatieve kennis van website ontwerpen. Altijd netjes aan zijn afspraken gehouden en past direct alles aan op jouw wensen. Bedankt voor je hulp!

3 avril 2024

Communicatie en kwaliteit!!

Wester en zijn team luisteren aandachtig naar de wensen van ons bedrijf. Door hem hebben we maandelijks veel nieuwe leads en klanten. Erg dankbaar voor het persoonlijke contact en kunnen niet wachten om dit in de toekomst verder met Digitale Helden uit te bouwen.

20 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Wester Daniel is met recht een digitale Held!

Wester Daniel, is de eigenaar van "Digitale Helden". Het marketingbureau, dat voor onze cosmetische kliniek "Haarmark", de website heeft gemaakt en ... zonder opdringerig te zijn geweest ons ongevraagd marketingtips heeft gegeven. Over de website was ik al boven verwachting tevreden, maar zijn tips waren de kers op de taart. Ik kwam in contact met hem op advies van Josiene Borgers (Winning Impact), waar ik een training volgde om onze start-up beter te positioneren. De stijl van zijn websites sprak me meteen aan: to the point, modern en overzichtelijk. Wester gaf een aantal verfrissende tips over hoe ik ons klantencontact vriendelijker kon inrichten en hoe ik de waarde van ons bedrijf kon vergroten door abonnementen aan te bieden. Dat klinkt misschien te commercieel voor een medische kliniek, maar deze constructie geeft juist onze klanten hierdoor meer waarde van onze dienstverlening voor hetzelfde geld. Ik raad Digitale Helden erg aan, omdat de samenwerking meer heeft opgeleverd dan ik had verwacht en Wester een fijne, rustige, intelligente en aardige vent is! Ha, blij met jou!

8 décembre 2023

mega tevreden

ik werk nu 2 maanden met wester , heb zelf meer dan 100 coaching bedrijf coaching gegeven, maar in dit geval heb ik de dienst van wester genomen omdat de kwaliteit echt mega goed is. website is 10/10 en zijn google ads strategie werkt echt mega goed. daarnaast is wester mega betrouwbaar en komt altijd zijn afspraak na

5 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Perfecte Website & Google SEO Strategie!

Nou eigenlijk heel simpel; het bewijs is de website die ze voor mij hebben gemaakt! Check het zelf maar: Google naar "Honourable Closers" en zie de prachtige website die voor zichzelf spreekt! Daar zie je het werk van Digitale Helden en ik ben tot op de dag van vandaag nog mega blij met de samenwerking! Ze zijn ook constant bezig met optimaliseren en willen ook echt het beste voor je bedrijf. Service en communicatie onderling is ook nog eens top! Niks op aan te merken, ga zo door mannen! ;-)

11 octobre 2023

Super blij

Wester is geweldig. Denkt mee, is multi-getalenteerd, is pro-actief, en komt met slimme oplossingen. Super samenwerking tot nu toe, heel blij mee.

3 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Digitale Helden denkt overal met je mee…

Digitale Helden denkt overal met je mee en doet meer dan verwachte werk! Wij zijn tevreden dat we voor Wester hebben gekozen voor elke issue heeft Wester een oplossing van Ads tot aan community!

19 septembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

5 sterren? Van mij krijgt hij er 10!!

Wester is een ware digitale held! Hij is een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Hij is rustig, analytisch, luistert goed, denkt mee, slim, tactisch, en ik blijf me verbazen hoe goed hij kan vertalen wat ik bedoel. Dat is goud.
Als digitale held bouwt hij overzichtelijke en professionele websites, maakt hij prachtige posts, ondersteunt hij bij mailings en ontzorgt mij op het gebied van social media. Echt een cadeau 🤩
Ik ben heel blij met Wes, en ook heel trots op hem. En geef hem 5 sterren, maar wat mij betreft krijgt hij er 10!

7 avril 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Vlotte gecommunicatie en het geleverde werk is boven verwachting…

Wester heeft mij uitstekend geholpen met de volgende stap zetten van mijn hoveniersbedrijf.
Door mijn website een uitnodigender uitstraling te geven, mij beter vindbaar te maken in google en mijn logo de juiste uitstraling te geven.
De resultaten die het tot nu toe laat zien zijn veel belovend.
Zijn cummunicatie, behulpzaamheid en reactietijd zijn uitstekend. En niet onbelangrijk, ik ben onwijs tevreden met het geleverde werk.

5 avril 2023

Réponse de Digitale Helden

Hartstikke bedankt voor de mooie review Arie!

Wester is een topper!

Wester is zeer gedreven en resultaatgericht. Hij denkt heel goed mee, gaat verder dan dat je eigenlijk hebt afgesproken en levert zelf ook veel input.
Duidelijke communicatie over de verwachtingen van beide kanten. Erg tevreden met mijn website en heel fijn om samen te werken met Wester!

5 avril 2023

Bedankt Tom! Ik waardeer het

Website DECON Services

Wester heeft ons enorm goed geholpen met de bouw van onze website. We konden vanaf het begin af aan snel schakelen met elkaar en dat zorgde ervoor dat hij onze ideeën in razend tempo naar een mooie site heeft vertaald. Wester denkt goed mee in het proces, verdiept zich in het bedrijf en biedt de ondersteuning die je nodig hebt. Wij zijn heel tevreden met het resultaat!

31 mars 2023

Réponse de Digitale Helden

Bedankt voor de mooie review mannen, en veel succes verder!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus