Lisez les avis des autres
Har fået en helt enestående hjælp og service af Ditte . Vi havde fået booket en forkert dato - som hun med stor hjælp og velvillighed med kort varsel ændrede til en ny dato. Service af høj kvalitet... Voir plus
Har fået en helt unik hjælp og assistance af Ditte hos madbillet.dk til at få 2 billetter til at blive ændret til 3 til Dingne Week fredag den 13. februar. Stor tak til Ditte for bistand og hurtig r... Voir plus
I always take advantage of Dining Week offers, and I normally ensure there's no scheduling conflicts, but I just had to change a booking. I sent an email to Dining Week, and Emilie quickly jumped on... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Dining Week er Nordens største restaurantfestival, der afholdes hvert år i uge 7 og uge 42. Konceptet er helt enkelt. I løbet af 10 dage serverer udvalgte restauranter en menu til en fast særpris med enten 3 retter, 5 serveringer eller en tastingmenu. Når billetsalget åbner, kan du se alle restauranternes menu og nemt og hurtigt købe dine billetter. Du skal blot vælge restaurant, hvornår du vil spise og hvor mange I bliver - og så selvfølgelig møde op på dagen! Som gæst til Dining Week får du meget mere end blot en middag til en god pris. Du bliver en del af en særlig stemning, hvor madentusiaster sammen oplever nye restauranter, nyder den gode service og deler fantastiske oplevelser med venner, familie og dem, de holder af.
Coordonnées de contact
Slagtehusgade 11, 1715, København V, Danemark
- info@diningweek.dk
- diningweek.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Ligeglad kundeservice
På en dag hvor vejrforholdene er ekstreme og ALT offentlig transport er indstillet, og alt unødig færden udendørs frarådes, kan jeg ikke forstå at Dining Week møder deres kunder med ligegyldighed, for at man ønsker at rykke sin reservation. Det var ganske enkelt umuligt, at komme frem til restauranten. De siger selv på hjemmesiden at de hjælper med at rykke reservationen hvis nødvendigt, men jeg får at vide jeg er for sent ude. Der står derimod ingen frist for melding til dem, og de skriver oven i købet at hvis det er pga. dårligt vejr, skal man afventer og have is i maven, hvilket vi gjorde, men så sagde de bare det var for sent.
Jeg forstår at man som udgangspunkt ikke bare kan rykke sin reservation med kort varsel, men havde da håbet på lidt velvilje og forståelse siden udfordringerne var nogle ingen kunne styre.
Træls at blive mødt på den måde, men de kan selvfølgelig være ligeglade siden de har fået deres penge.
Hurtig og veligg
Hurtig, venlig og god service, da jeg ønskede at ændre min ordre. Tak
Har fået en helt enestående hjælp og…
Service af høj kvalitet
Super kundebetjening
Super kundebetjening. Hurtigt og effektivt. Tak for det.
Stjerne service
Min kæreste havde et akut tilfælde der lå ret tæt op ad vores reservationer, derfor ville vi gerne have vores billetter rykket. Selvom det normalt ikke er en mulighed efter d. 1 februar, så var medarbejderen utroligt forstående overfor vores situation og kunne uden problemer rykke vores reservationer nogle dage frem.
Det betyder meget, da vi nu kan få en god aften ude i byen :)
Sindssygt
Sindssygt. Restauranter får kr. 250 for en menu. Diningweek tager kr. 29 for at formidle - det er mere end 10 procent for “ingenting”
Hurtig og god kundeservice
Virkelig hurtig ekspedition. Inden for 5 min fik jeg ændret reservation fra 3 til 4 og pengene retur på kontoen for de 3. Tak Emilie
We had to change the arrival time of…
We had to change the arrival time of our booking and the issue was quickly taken care of by Emilie. We appreciated it a lot and we can only give our best recommendations in general to this site. We've used the service for several years and still haven't had any bad experiences
At i kan være jer selv bekend!
At i kan være bekendt ikke, at ville rykke en booking på en dag, hvor der er snestorm og man fraråder udkørsel, er da alligevel udover det sædvanlige - hold nu kæft hvor er det da svinsk!
Restauranten har endda givet grønt lys, for vi kan finde en dato - men i vil sku' ikke være behjælpelige, trods der står man kan ændre datoen på jeres hjemmeside (her er der nemlig ingen tidsfrist eller lign)
Godt nok om morgenen på dagen, men synes godt nok det er latterligt.
Modtog fantastisk kundeservice fra…
Modtog fantastisk kundeservice fra Ditte, der hjalp mig med en fejl jeg havde lavet i forbindelse med bestilling. Dejlig oplevelse!
Super god og nem betjening hos…
Super god og nem betjening hos Nicoline, da jeg havde brug for refundering.
Jeg har oplevet en rigtig god…
Jeg har oplevet en rigtig god kundeservice, som hjalp os med at bytte vores billetter til en anden dag. Vi fik hurtigt svar tilbage på mail, og de var super søde og hjælpsomme at skrive med!🤗🙏
Super fin og hurtig service af Ditte i…
Super fin og hurtig service af Ditte i kundeservice
Har fået en helt unik hjælp og…
Stor tak til Ditte for bistand og hurtig respons. Vi sender Ditte venlige tanker når vi samles på restarant Á terre.
forkert booking
Mit problem var forkert booking. Dagen efter min henvendelse var min reservation ændret til den rigtige. Hurtig og effektiv behandlet af Ditte, fra Dining Week
God og hurtig hjælp med ændring af booking
Har deltaget flere gange i Dining Week og været glad for det hver gang. Denne gang var jeg særlig glad fordi jeg oplevede hurtig og effektiv hjælp med ombookning ved kontakt med Dining Week.
Ditte er årets service medarbejder!
Jeg havde lavet en kæmpe brøler i bestillingen af mad billetterne og opdagede det først flere dage efter - jeg fik en kanon god og hurtig service af “Ditte”, der fiksede problemet med i et snuptag. Hun har min stemme til årets medarbejder hos “Madbillet”. 💪🏻🙋🏻♀️
God kundeservice
Jeg kontaktede kundeservice da jeg havde behov for at ændre datoen på min madbillet. Hurtigt fik jeg hjælp og ændret datoer
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.