Lisez les avis des autres
Har lige været til Barolo vinsmagning på Børsen. Havde virkelig set frem til denne event. Billetter købt gennem Madbillet.dk. Desværre alt for mange billetter solgt. Totalt overbooked. Dejlige omgive... Voir plus
Jeg havde bestilt forkert antal kuverter. Kontaktede madbillet og fik at vide, jeg skulle købe et nyt sæt med det rigtige antal og derefter skrive igen for at få refunderet de første bestillinger.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Gastronomiske oplevelser
Coordonnées de contact
Danemark
- madbillet.dk
Hastigheden
Vi skulle have ændret vores reservation på dining week
Nicoline var både super hurtig og effektiv.
Mvh
Ulf
Fantastisk service
Fantastisk service af Nicoline👏👏ombooking af bestilte billetter til anden dag, umuligt at komme frem grundet sne vejret.
Kun ros for hendes indsats 🙂
Fantastisk kundeservice
Skønt ar blive mødt med super god kundeservice, når man kommer til at lave en fejl. Selvom de meget tydeligt skriver at man ikke kan ændre ens billet/køb, var det alligevel muligt for mig at få ændret, da jeg ved en fejl kom til at bestille en forkert dato! Nicoline var tilmed meget hurtig til at vende tilbage på ens henvendelse. Alt i alt en virkelig rar oplevelse.
Kunderservice, der lever op til sit navn
Som flere andre har skrevet, så har det fungeret rigtig fint at få gennemført en ændring. Nicoline i kundeservice viser, hvad service er!! Super, Nicoline - tak for det!!
Havde bestilt en lørdag aften til 4…
Havde bestilt en lørdag aften til 4 voksne. Desværre en forkert dato. Skriver til dem om dato kan ændres. Nicoline svarer meget hurtigt og løser vores problem på smukkeste vis. Så dejligt. Tak Nicoline!!
Jeg havde bestilt forkert antal…
Jeg havde bestilt forkert antal kuverter.
Det gjorde jeg og skrev tilbage, at nu havde jeg købt det nye antal.
Ca 5 min. Efter. Var det refunderede beløb retur på kontoen.
Tak Nicoline meget fin service.
Fantastisk kundeservice
Havde bestilt billetter til spisning under Dining Week, men havde ved en fejl valgt forkert tidspunkt. Skrev straks til kundeservice og kort efter var bookingen ændret til det rigtige tidspunkt. Super service af Nicoline - TAK!
Virkelig god og hurtig service af…
Virkelig god og hurtig service af Nicoline i dag.
Hun klarede mit ønske ift Dining Week i løbet af ingen tid.
Super tilfreds med denne service.
Ida i kundeservice er en problemknuser…
Ida i kundeservice er en problemknuser .Super service
Super service og hurtigt svar
Super service og hurtigt svar - så vi glæder os til middagen vi har købt på madbillet.dk
Refundering af mad- og vin......
Da restauranten - hvor vi lige havde købt billetter til både mad og vin på Seafood Festival 2025 - pludselig gik konkurs, kontaktede jeg straks madbillet.dk. Her blev jeg serviceret af en venlig, professionel og yderst kompetent medarbejder, så dagen efter "tikkede" der 4.536 kroner ind på kontoen! SÅDAN 👍
Hurtig respons og hjælpsom
Hurtig respons og hjælpsom med afbestilling.
Tak Nicoline 🙏😊
Madbillet
Har gentagne gang brugt madbillet med stor succes, og ikke mindst den service man får når man selv har lavet en fejl.
Jeg gjort n fejl og bestilt den forkert…
Jeg gjort n fejl og bestilt den forkert restaurant. 2 restaurant med samme navn. Den forkert 50 minuter med bil. Jeg ring til restauranten med det sammen ( lige efter jeg købt). De har sagt at MadBillet er ansvarlig. Jeg ring til MadBillet og de har sagt restaurant var ansvarlig. Begge restaurant samme pris. Bare forkert sted. Aldrig igen. 😡
Super hurtig og god service
Super hurtig og god service. Jeg havde begået en fejl, da jeg købte billetter til Dining Week, og havde booket forkert dato. Selv om det var min fejl-40 så hjalp den meget venlig og super serviceminded Anne-Sofie fra Madbilleten.dk ( ren 6 Stars service 👍)så mine billetter blev ændret til korrekt dato. Kan se nogen her skriver om dårlige oplevelser på divs. spisesteder eller restauranter der lukker ned dagen inde man kommer. Det forstår jeg ikke helt da det er jo spisesteder eller den pågældende restaurant man skal gå til og ikke Madbilleten.dk da de står jo ikke for den del, udelukkende formidlingen / salg af billetterne. Har flere gange brugt Madbilleten.dk og altid top iorden.
Jeg fik hurtigt svar og løsning på min…
Jeg fik hurtigt svar og løsning på min henvendelse vedr. forsvundne billetter til arrangement.
Bought a ticket for a festival
Bought a ticket for a festival, the advertisement showed a wrong date. When I contacted them for a refund they could only offer a new time and the festival was almost finished.
Utroværdig og umulig at komme i kontakt med
Må desværre slutte mig til koret herinde af dårlige oplevelser med madbillet.dk. Ingen problemer ved salg og køb. Men da jeg skrev for at få pengene retur fra aflyst arrangement, var der radiotavshed. Har rykket flere gange men hører intet. Kan intet telefonnummer finde på dem.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.