Jag är jätte nöjd med Annas engagemang och hjälp i såväl igångsättande men också under tiden löper på. En person som inte bara bryr sig om sin arbetsgivare utan mig som kund. Betalmodulen funge... Voir plus
I bought something in this website tegne.no in Norway and after that I receive an email from this dinero.com saying thank you for creating an account, I HAVE NEVER ACCEPTED IT, I HAVE NO IDEA WHAT IS... Voir plus
Vi kom i kontakt med Anna genom en branschkollega som varmt rekommenderade henne – och vi förstår verkligen varför. Från första kontakt har Anna varit extremt tillgänglig, hjälpsam och lösnin... Voir plus
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Bra!
Svarar snabbt och jobbar på lösa problem. Bra avgifter jämfört med andra leverantörer och shopify payments. Implementerade stöd för shopify markets och Multicurrency som väldigt många andra större leverantörer saknar.
Något långsamt för att lösa vissa saker i början och hade problem just i starten, med felaktigt namn i portalen och synlighet per land. Men fungerar fint nu!
Uppdatering 9/1:
En vecka senare har inget förändrats. Dintero svarar fortfarande inte på våra mejl och inga pengar har betalats ut.
Trots att vårt avtal är uppsagt håller de fortfarande inne våra intäkter utan att ge några besked om varför eller när de ska betalas ut.
Vi vill varna andra handlare: att ha ett betalföretag som kan hålla inne dina pengar utan förklaring eller tidsplan är en enorm affärsrisk.
Media skriver ett inslag om betalleverantörers makt över handlare och kundrelationer.
Uppdatering 2/1:
Efter att vi publicerade vårt första omdöme har Dintero nu valt att säga upp vårt avtal – samtidigt som de fortfarande håller inne våra intäkter.
Detta efter att de:
- ändrade våra avtalade utbetalningsvillkor från 3 dagar till 4 veckor i efterhand
- frös alla våra medel utan förvarning
- krävde att vi skulle låsa 250 000 kr i deposition för att ens få löfte om utbetalningar
- och därefter inte höll de löftena
Istället för att lösa situationen har de nu valt att avsluta relationen – vilket i praktiken innebär att ett betalföretag håller inne miljonbelopp från en kund de samtidigt säger upp.
Vi har fortfarande:
-inga klara skäl till varför pengarna hålls inne
-ingen tidsplan
-ingen fungerande kommunikation från KYC/Risk
- inga utbetalningar
Detta är ett extremt exempel på orättvist och repressivt beteende:
När en kund uppmärksammar problem offentligt väljer Dintero att säga upp avtalet istället för att lösa det – samtidigt som de fortsätter att hålla kundens pengar.
All kommunikation och alla löften från Dintero är dokumenterade.
Ärendet har nu även uppmärksammats av media och branschorganisationer.
Uppdatering 31/12:
Än en gång gör Dintero exakt samma sak: de hör av sig, ber om ursäkt, lovar att en utbetalning ska ske idag och ber mig samtidigt att se över mitt omdöme.
Men trots dessa löften har ingen utbetalning fortfarande genomförts.
Vid det här laget börjar det bli uppenbart att detta inte längre handlar om ett misstag, utan om att nästan 3 miljoner kronor hålls kvar utan grund. Om pengarna inte betalas ut omedelbart återstår inget annat än att driva detta vidare offentligt via media och rättsligt.
Ursprungliga omdömet 30/12:
Dintero frös nästan 3 miljoner kr av vår likviditet – ändrade villkor retroaktivt och hotade vår verksamhets överlevnad.
Jag driver flera e-handelsbolag och valde nyligen att flytta en av våra verksamheter till Dintero efter att de erbjudit oss konkurrenskraftiga villkor baserat på vår omsättning.
Vi tecknade avtal om 3 dagars utbetalningstid – alltså att försäljning dag 1 betalas ut dag 4. Det är ett helt avgörande villkor för vår likviditetsplanering.
Under Black Week omsatte vi stora volymer. Tre dagar senare, när utbetalningarna skulle komma – ingenting hände.
När jag kontaktade Dintero fick jag beskedet att deras riskavdelning nu, i efterhand, beslutat att ändra vår utbetalningstid från 3 dagar till 4 veckor.
Alltså:
De godkände vårt bolag
De satte priser
De skrev avtal
De tog emot våra kunders pengar
…och först därefter gjorde de sin riskanalys och ändrade villkoren retroaktivt.
Detta innebar att över 2 miljoner kronor av vår försäljning plötsligt låstes.
Vi säljer svenska lagerförda produkter, inga dropshippade varor, snabba leveranser, låg returgrad och god kundservice. Ändå valde Dintero att frysa våra pengar.
För ett mindre tillväxtbolag är 4 veckors utebliven likviditet direkt existenshotande. Vår verksamhet tog extrem skada.
Under denna period fick vi dessutom nästan inga svar från Dintero trots upprepade försök att få klarhet.
Först efter att vi publicerade ett 1-stjärnigt omdöme och kontaktade media började Dintero åter kommunicera. De bad oss först och främst att plocka bort omdömet och lovade även en god lösning för oss.
DE VILLE FÖRST HJÄLPA OSS OM VI PLOCKADE BORT OMDÖMET PÅ TRUSTPILOT!
Då föreslog de en “lösning”:
Om vi gick med på att låsa 250 000 kr i reserv i 30 dagar skulle de börja betala ut dagligen igen.
Vi gick med på detta – i desperation.
Men även detta höll de inte.
Utbetalningarna blev oregelbundna.
De 2+ miljoner som skulle släppas efter 4 veckor kom aldrig.
Idag (30 december 2025):
Totalt ca 2,9 miljoner kronor är låsta hos Dintero
Inga utbetalningar har skett sedan 19 december
Inga svar från kontaktpersoner eller risk/KYC
Ingen tidsplan, inga besked, inga pengar
Vi står inför en likviditetskris som helt och hållet orsakats av Dinteros agerande.
Detta är utan tvekan det värsta jag upplevt under mina 10 år som e-handlare.
Jag kan inte nog understryka detta:
Dintero har brutit mot avtalade villkor, ändrat regler i efterhand och frusit miljontals kronor utan fungerande kommunikation.
Jag rekommenderar ingen seriös e-handlare att använda Dintero.
Risken för att de när som helst låser din kassa är alldeles för stor.

Réponse : dintero.com
Anna har varit otroligt proffsig och hjälpsam från start. Alltid snabb återkoppling, lätt att få tag i och väldigt lösningsfokuserad.
Vi har känt oss trygga hela vägen – riktigt bra support!

Réponse : dintero.com
Från första kontakt har Anna varit extremt tillgänglig, hjälpsam och lösningsorienterad. Hon svarar snabbt, är alltid tydlig i sin kommunikation och har varit en avgörande del i att vårt samarbete med Dintero kommit igång så smidigt.
Vi känner verkligen att vi har en partner som är engagerad i vår framgång, och det uppskattas enormt.
Tack Anna för ett grymt bemötande och för att du alltid är där när vi behöver dig!
/Teamet på HomeSafe

Réponse : dintero.com
Fantastisk service från Anna på Dintero!
Vi har haft kontakt med Anna gällande tjänster från Dintero, och hon har varit otroligt hjälpsam från första stund. Hon är snabb i kommunikationen, lyhörd för våra behov och väldigt kunnig inom sitt område. Dessutom är hon otroligt tillgänglig hon svarade mig till och med vid 20 tiden en vardagskväll, vilket verkligen visar hur engagerad hon är i sina kunder.
Allt har känts smidigt, tryggt och professionellt.
Kan verkligen rekommendera Queen Anna till alla företag som behöver en seriös och kompetent partner för finansieringslösningar. Riktigt bra upplevelse!

Réponse : dintero.com
Betalmodulen fungerar som den ska på hemsidan och det är nära till hands till teknisk hjälp om så behövs.
Bara plus från min sida.
Rekommenderas starkt.

Réponse : dintero.com
Anna har hjälpt mig och min verksamhet på bästa sätt med betallösning och fantastisk service. Rekommenderas varmt.

Réponse : dintero.com
Superbra service, enkla att göra med och bra betallösning. Vi är supernöjda!
Anna får toppenbetyg!

Réponse : dintero.com
Grym service, man får alltid hjälp snabbt och professionellt . Betallösningen är smidig och dem har en mycket rimlig procentsats.
Säljaren Anna var helt fantastiskt och höll sina löften!

Réponse : dintero.com
Så otroligt nöjd med Dintero och speciellt Anna (!!!) Anna ger allt och lite till. Hade jag kunnat ge fler stjärnor så skulle jag göra det. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse : dintero.com
Vi har fire nettbutikker som alle har integrert med Dintero. Integreringen gikk utrolig enkelt, og alle butikkene var oppe og kjørte på kort tid – helt uten nedetid under overgangen.
Tidligere brukte vi en delt løsning, men med Dintero har vi samlet alle betalingsmetoder på ett sted. Det har gitt oss både bedre oversikt og betydelige besparelser – både gjennom gode priser og mer effektiv drift.
Jakob hos Dintero har vært fantastisk hjelpsom, og vi har følt oss svært godt ivaretatt gjennom hele prosessen.
Vi anbefaler Dintero til alle i bransjen som ønsker en trygg, effektiv og moderne betalingsløsning.

Réponse : dintero.com
Great personal service both from account manager & support team.
Not full star rating due to lack of overview of features and settings.

Réponse : dintero.com
Toppen bra service av Anna, kan verkligen rekommendera dintero. Hon tog hand om mig och förstod verkligen företagets behov. Hennes lösning var dessutom bättre än vad vi hade. Rekommenderar starkt !
I received quick and clear support from Dintero. The customer service was professional, friendly, and efficient – they responded fast to my questions and resolved the issue smoothly. Very satisfied with the experience.
Veldig fornøyd med Dintero! De strekker seg ekstra langt for å gjøre kundene sine fornøyde, og hjelper til mye mer enn de trenger! Jeg anbefaler disse over alle andre, så mye som de hjalp meg!! Hilsen storfornøyd kunde 😄
Skadedyrproffen AS valgte å teste ut Dintero til vår nettbutikk, og har hatt en veldig god opplevelse. Integrasjoner ble gjennomført smooth, og løsningen har fungert stabilt og fint i snart ett år. Kundene våre liker betalingsløsningen (noe som er viktig!), og vi opplever å bli godt tatt imot av både Mats Arstad og kundesupport når vi har spørsmål. I tillegg har vi fått kuttet våre kostnader slik at vi sitter igjen med ennå mer på bunnlinjen. Vi anbefaler Dintero til dem som spør oss om hvem de bør bruke.
Vi har vært svært fornøyde med Dintero som betalingspartner for nettbutikkene våre. Samarbeidet har vært både problemfritt og effektivt – fra raske transaksjoner til en stabil og sikker betalingsløsning. Dintero leverer en tjeneste som gjør det enkelt for oss å fokusere på vår kjernevirksomhet, samtidig som kundene våre opplever en smidig betalingsprosess.
Veldig fornøyd med Dintero som løsning og ikke minst den gode oppfølgingen. Jeg driver et mediebyrå / Shopify byrå som hjelper kunder med optimale løsninger. Dintero har blitt vår anbefaling #1 til alle nye og eksisterende kunder - både innenlands og utenlands.
Samtidige kunder har vært veldig fornøyde!
Svært fornøyde med løsningen så langt, etter å ha brukt den i litt over en måned. Knirkefritt, rimeligere enn 'det vi hadde før', og strålende service. 5 av 5!
Vi valgte Dintero til vår nettbutikk i Shopify da det var en god pris, raskt løst og en bra plattform!