Jag köpte min första Bioblend till vårt andra boende pga knölig hantering av matavfall där och jag är verkligen supernöjd. Det stämmer allt som skrivs, den är tyst och matavfallet minskas ner till... Voir plus

Jag är nöjd med kompostmaskinens generella funktion, men har problem med en massa ljud, det knirkar och knakar i maskinen trots att det inte ligger något hårt eller segt i innehållet. Har skickat fle... Voir plus

Fick bara instruktion på engelska med paketet. Fick maila för att få en på svenska. Ingen på Dite verkar ha läst instruktionen. Står att man skall placera fönster roboten 30 cm? från fönsterkarm. Föns... Voir plus

Hej! Som jag skrev i mitt förra meddelade rasade roboten ner utefter fönstret och slog av ett av sina ben. Kar kunnat provköra med en haltande robot. Strömsladden är ALLDELES för stel och hindr... Voir plus

1. Maison & jardin

Dite.nu är en etablerad aktör inom robtot-branschen. Vi erbjuder de senaste innovationerna inom robotdammsugare, robotgräsklippare och fönsterputsrobotar. Genom att välja de bästa tillverkarna kan vi garantera den högsta kvalité, den senaste tekniken samt pålitlig drift, service och support på våra produkter. Dite var bland de första att presentera robotdammsugare och robotgräsklippare, sedan dess har Dite introducerat ett flertal nya modeller till tusentals nöjda kunder.

3,5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

1 k avis

A répondu à 7 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Ni är inte lite fräcka.

Ni är inte lite fräcka, har mage att vilja veta vad jag tycker om produkten från er, jag har inte fått den än trots att ni skriver 2-3 dagars leverans, beställde den 19 mars, ni måste ha dålig koll och falsk marknadsföring.

5 janvier 2025
Avis spontané

Jag gjorde en beställning på en fönstertvättarrobot

Jag gjorde en beställning på en fönsterrobot den 6 mars och inte förrän den 21 mars fick vi avisering om leveransen. På hemsidan står det 1- 3 dagars leveranstid. Sedan den otroligt långa återkopplingstiden hos supporten lämnar annat att önska. Produkten har jag mest gott att säga om, roboten sprayar lite udda, ibland utanför fönstret.

29 mars 2025

Dite Kompostkvar, tidigare modell

Dite.se
Detta företag säljer hushållsprodukter, men tar inte hand om sina kunder.
Jag beställde i höstas en kompostkvarn och två extra filter. 3295:- respektive 495:-, totalt 3790:-
1/9 kom bekräftelsen på beställningen. Flera veckor senare hade varorna fortfarande inte kommit.
Så småningom kom komposten men inte filtren.
Med tiden blev kvarnen både högljudd och släppte mycket lukt, raka motsatsen till produktbeskrivningen. Dites kundtjänst svarade att det berodde på att filtren behöver bytas, och då skulle problemen försvinna. Men fortfarande inga filter. Goddag yxskaft!
Efter lång mailväxling med massor av ursäkter hände inget mer förrän 28/1. Fick då besked att leveransen kommer om två veckor. Idag, 25/3, har tydligen dessa två veckor inte gått än, eftersom det inte kommit några filter!
Vid flera tillfällen har man beklagat fördröjningen med floskler som inte betyder något för dem. Modellen jag beställde har numera utgått, så jag har lämnat önskemål om att få den nya modellen som det finns filter till (filter som inte passar till min modell).
Fick då till svar att man redan lyft just den synpunkten till cheferna. Inget besked, inga filter.
För lite drygt en vecka sedan brast tålamodet, och jag meddelade kundtjänst att de fick veckan på sig att leverera den nya modellen av kompostkvarn och två extra filter till min hemadress senast fredag 21/3. Skrev med datumet, då de visat hur långa deras veckor är.
Det mailet har de inte ens svarat på.
Inte heller har de vid något tillfälle nämnt något om pengarna tillbaka, inte ens för filtren som också betalades redan från första början.
I mitt sista mail fick de besked om att jag nu går vidare. Ska göra allt jag kan för att visa hur illa de behandlar sina kunder!
Det kommer kontinuerligt mail med reklam för deras andra produkter. Som om de tror att jag skulle beställa något mer innan jag fått mina betalda varor som är mer än ett halvår försenade!

25 mars 2025

Kompostmaskin luktar illa

Slutresultatet blir bra men kärlet är så litet. För två personer måste man köra den en gång per dag. Det luktar mycket illa under processen och den avger mycket värme så den måste ställas luftigt. Vi måste ha den i källaren på grund av lukten

19 mars 2025

Smidigt och effektivt

Smidigt att beställa, tydlig information och bra betyg som jag har sett - ser framemt våren så jag får prova min Dite-robot.

18 mars 2025

roboten en SKITPRODUKT

Leveransen var snabb men roboten fungerar ej bra. Smetar ut skiten över fönstret. Putsar ej rent trots otaliga försök. Med rena dukar,, med vatten codh därefter med fönsterputs allt enligt instruktion från kunsdsupporten En riktig SKITPRODUKT.

12 mars 2025
Logo de Dite

Réponse de Dite

Hej Stig!

Tack för ditt omdöme!

Vi beklagar verkligen att du har haft en dålig upplevelse med vår produkt. Det är absolut inte den kvalitet vi strävar efter.

Ser att ni har varit i kontakt med vår telefonsupport och fått råd via telefon. Vi uppskattar att du har testat olika lösningar enligt kundsupportens instruktioner, om problemet fortfarande kvarstår så vill vi självklart hjälpa dig vidare.

Kontakta gärna oss igen så kan vi säkert komma fram till en lösning – oavsett om det gäller felsökning, en ersättningsprodukt eller en retur.

Ha en fortsatt trevlig dag! ☀️
Lisa, Dite Kundsupport