Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Et super forløb fra start til slut Klar og ærlig rådgivning hele vejen igennem. Skift og overdragelse af mine eksisterende forsikringer gik legende let – ingen bøvl, bare god service. Kasper og... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance
  2. Assurance auto
  3. Courtier d'assurances
  4. Compagnie d'assurance
  5. Compagnie d'assurance voyage

Écrit par l'entreprise

Forsikring handler om tryghed – og det er præcis det, vi skaber for vores kunder. Hos Dit Forsikringshus er vi specialister i både privat- og erhvervsforsikringer, og vi arbejder dedikeret for at sikre, at vores kunder altid har den bedste dækning til den rigtige pris. Vi tror på, at forsikring skal være nemt og trygt, og derfor guider vi vores kunder gennem hele processen, så de altid har den rette dækning uden bekymringer. Vi sætter en ære i at levere kompetent rådgivning og skræddersyede løsninger, så du kan fokusere på det, der betyder mest. Vi er stolte af vores personlige service og ekspertise, og vi arbejder hver dag for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Din tryghed er vores prioritet!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Super professionel og personlig…

Super professionel og personlig rådgivning af Kasper Velbæk. Vi som kunder følte os ikke bare som et nummer i rækken, men derimod følte vi at Kasper havde sat sig grundigt ind, i lige præcis vores behov. Vores største anbefalinger herfra.

29 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Den største anbefaling fra mig - prøv det.

Fantastisk service og behagelig oplevelse af samtalerne med Ronni Pedersen - vi sparer 2000kr om året + vores dækninger er blevet forbedret.
Kæmpe anbefaling om at benytte Dit forsikringshus - alt bliver gennemgået stille, roligt og professionelt. Ronni forklarede mig alt det der står med småt som jeg ikke forstår mig på 🙅‍♀️ på en meget forståeligt måde så det gav mening hvad vi havde brug for i vores forsikringer.
Utrolig service og så er det gratis - prøv det du vil blive ligeså positivt overrasket som jeg er blevet - Tak for din tid Ronni.

28 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Manna altså Mette Hansen Mary Donaldson…

Manna altså Mette Hansen Mary Donaldson stjæler ad helvedes til fra min postkasse mine filmindustrichecks på 8 tusinde trillioner dollars har De har allesammen stjålet og de hedder Øzgul giv mig fra deres arv det hele retur. Nu -ligenu og her! Jamil Kashif Mirza her anmelder det klokken to om natten. Jeg kan ikke tåle sådanne naboer.

15 octobre 2025

Fantastisk har sparet 3000 kroner

Jeg har lige haft besøg af Casper og han er fantastisk, han gennemgik vores forsikringsbehov på en forståelig måde og så var han ikke ude på at sælge noget. Klar og tydelig rådgivning som minimum har sparet os for 3000 kroner om året. Jeg er allerede igang med at overbevise alle i min omgangskreds at de skal bruge Casper for det er til dato den bedste oplevelse jeg har haft med noget som helst forsikring.

6 octobre 2025

Trustpilot

Trustpilot

Jeg vil gerne udtrykke min begejstring over den behandling, som jeg har fået af Burak Atici fra Ditforsikringshus. Han har været virkelig behjælpelig og har hjulpet mig med en besparelse på … hold nu fast 🥁… 4500 kroner om året!
Han har virkelig styr på sit kram - og han har brugt en masse tid på at finde en bilforsikring som kunne imødekomme mine behov og økonomi.
Mangler du en ny forsikring? Så tøv endelig ikke med at kontakte Burak. Han er virkelig god til at sparre, lytte og besvare spørgsmål. Kæmpe anbefaling herfra! Jeg skal 110% bruge ham igen når jeg skal have tegnet nogle nye forsikringer.

29 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Burak leverer en service i særklasse

Burak leverer en service i særklasse! Fik en super pris, lynhurtig hjælp og slap for at ringe rundt til en masse forsikringsselskaber selv. Her mærker man, at de er glade for kunder, og at man som kunde bliver sat først – kan varmt anbefales!

27 août 2025

Topoplevelse! Nemt og god rådgivning

Ditforsikringshus leverede en topoplevelse! Klar rådgivning, hurtig proces og en utrolig nem og hurtig overdragelse af mine forsikringer. Alt blev forklaret enkelt og forståeligt. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem – kan varmt anbefales!

8 août 2025

Trygt og professionelt!

Trygt og professionelt!

Jeg har i gennem processen talt med Ronni som formidler fra Ditforsikringshus. Super godt forløb, da han er lyttende og sætter sig ind i min families situation som forsikringstagere. På den måde fik vi fået det bedste tilbud på vores forsikringer, som viser sig at være både billigere og bedredækkende, end det, vi har nu.

Jeg har selv ad flere omgange forsøgt at forhandle mig til gode priser hos forsikringsselskaberne - uden held. Og det har været tidskrævende. Men det lykkedes gennem Ditforsikringshus.

Jeg kan personligt kun anbefale dem!

Noté 5 sur 5 étoiles

Melih fra Dit Forsikringshus kom forbi…

Melih fra Dit Forsikringshus kom forbi og gennemgik forskellige forsikringer med mig og min familie. Selvom vi ikke valgte at skifte lige nu, var oplevelsen meget positiv. Han var venlig, tålmodig og professionel – ingen pres, bare god rådgivning. Vi kunne mærke, at han ville finde den bedste løsning for os, til en skarp pris. Vi gemmer hans kontakt og ringer måske til ham igen i fremtiden!

28 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Tvivler ikke længere på mine forsikringer!

Virkelig god og tryg oplevelse

Dit Forsikringshus har været supernemme at have med at gøre. De er søde, hjælpsomme og virker ærlige – man føler ikke, at de bare vil tjene penge, men faktisk hjælpe. Jeg føler mig tryg og godt dækket, og det hele var nemt og ligetil. Kan klart anbefales!

Særlig tak til Melih som hjalp min familiemedlemmer igennem også!

Jeg vil gerne takke…

Jeg vil gerne takke forsikringsselskabet, og især Melih, som har hjulpet mig. Han var meget hjælpsom, og priserne er helt fantastiske!og jeg har anbefalet min familie og venner om min oplevelse, rigtig rigtig tusind tak for alle medarbejdere

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk service og personlig rådgivning

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Burak Atici fra Dit Forsikringshus. Han var imødekommende, lyttede til mine behov og formåede at finde nogle løsninger, der både dækkede mig bedre og var mere fordelagtige økonomisk.

Burak var ikke bare professionel, men også meget menneskelig i sin tilgang – man føler virkelig, at han har ens bedste interesser i tankerne. Kommunikation og opfølgning har været i top, og jeg har følt mig godt informeret hele vejen igennem.

Kan klart anbefale både Burak og Dit Forsikringshus, hvis du ønsker ærlig, grundig og personlig rådgivning om dine forsikringer.

Mvh
Søren N

4 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vil anbefale Ditforsikringshus som…

Vil anbefale Ditforsikringshus som formidler af forsikringer - både i forhold at de kan hjælpe med skarpe priser, men i særligt i forhold til afdækning af behov. Ronni var fantastisk til at spørge: hvorfor og hvad, hvor igennem det blev klart at nogle af de særlige dækninger, som jeg tidligere var blevet solgt af Forsikringsselskaberne, faktisk ikke var nødvendige eller at jeg var dobbelt forsikret - når vi så på tværs af alle mine forsikringer. Ronni fandt forsikringer som passede til mit behov, hvilket jeg sjældent oplever med en sælger fra et forsikringsselskab. Så Ditforsikringshus finder det du har brug for til en skarp pris på tværs af selskaber.

30 juillet 2025

Super rådgivning og service

Vi har været superglade for den hjælp og rådgivning vi har modtaget af Kasper Velbæk fra Dit Forsikringshus ifm. en konkret skadesag og flytning af vores forsikringer. Kasper har altid været til at få fat på - også når det har været med kort varsel - og har givet os super rådgivning, så det har føltes mere trygt at gennemgå skadesprocessen. Stor anbefaling her fra!

28 juillet 2025

Et super forløb fra start til slut

Et super forløb fra start til slut

Kasper og teamet var nemme at samarbejde med og løste opgaven helt perfekt. Jeg har allerede booket en gennemgang af mine erhvervsforsikringer, fordi jeg gerne vil lave samme øvelse der.

Vil især fremhæve deres fleksibilitet, nærvær og ekspertise. De svarer hurtigt, er til at få fat på, og deres rådgivning er tydelig og til at stole på.

1 juillet 2025

Réponse de Ditforsikringshus

Hej Christoffer, Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med Ditforsikringshus og Kasper.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft fornøjelsen af at blive…

Jeg har haft fornøjelsen af at blive betjent af Kasper Velbæk, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Fra første kontakt oplevede jeg en utrolig professionel tilgang, hvor Kasper samtidig formåede at gøre processen personlig og nærværende.
Han var grundig i sin gennemgang, tog sig tid til at forklare alle detaljer, og sørgede for, at jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Det var tydeligt, at han både har stor faglig viden og oprigtig interesse i at finde den bedste løsning for kunden.

1 juillet 2025

Réponse de Ditforsikringshus

Hej Dennis, mange tak for din flotte anmeldelse. i Dit forsikringshus, betyder det meget for os, at være nærværende og yde personlig rådgivning, så det glæder os, at dette også er din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget professionelt og behageligt møde

Vi har haft Kasper fra Dit Forsikringshus til at gennemgå vores eksisterende forsikringer. Kasper gav god rådgivning, havde styr på det hele og var helt igennem yderst professionel. Vi har nu fået bedre dækninger samt en samlet årlig besparelse på 20-25 % ift. vores
tidligere forsikringer.
Kasper ordnede alt ift. flytning af forsikringer. Dejligt nemt og ubekymrede for os.
Vi vil og kan varmt anbefale andre at bruge Dit Forsikringshus.

26 juin 2025

Réponse de Ditforsikringshus

Hej Heine, det glæder os at du har haft en god oplevelse, at få bedre dækninger og en bedre pris er nogle af de ting vi ofte oplever for vores kunder, det glæder os derfor at du deler denne oplevelse med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kompetent rådgivning og god besparelse

Ronni har ydet en professionel og tillidsfuld gennemgang af mine forsikringer – både privat og erhverv. Han fandt bedre dækning og sikrede mig betydelige besparelser fremadrettet. Hele processen var enkel, effektiv og tryg. Kan varmt anbefales!

19 mai 2025

Réponse de Ditforsikringshus

Hej Allan, tak for din anmeldelse, det glæder os altid når en kunde oplever letheden ved at bruge os til at finde den rigtige løsning. Tak for anbefalingen.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus