L'entreprise a répondu
Røremaskine: + flot i udseende og kvalitet egentlig ok. - “knappen” til hastighedsinstilling virker dog lidt billig. - hopper meget når man ælter dej ved højere hastighed (står ikke ordentlig... Voir plus
Ditte Julie er en fantastisk formidler, om det er gennem hendes drejebog, undervisning i drejebogen som er et redskab til personlig udvikling, hendes nyeste bog - Hvem er jeg uden mit jeg så bli... Voir plus
L'entreprise a répondu
Som medlem af Klub Ditte Julie bliver du medlem af et bagefællesskab. Et online univers, hvor du får adgang til alt, hvad du behøver for at få succes i det søde køkken – et unikt opskriftindeks, online bagekurser, how to videoer, guides til alle By Ditte Julie-produkter samt et online forum, hvor du kan skrive et opslag eller kommentere på andres til inspiration for alle.
Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Jeg har købt hendes nye bog Mad og Mønstre og sikke kvalitet den bog har og ikke nok med det, opskrifterne der i er super nemme og lave og ting de fleste har i skabene, så det er ikke noget hvor man skal i speciale butikker for at skaffe tingene, det man ikke har, kan man få i diverse dagligvarebutikker.
Vi har nu lavet flere retter fra bogen og det smager så fuglene synger 🤩 Så kæmpe anbefaling her fra.

Réponse de Klub Ditte Julie
Fantastisk bog jeg har modtaget og ser frem til at komme i gang med den. Tak Ditte fordi du har skabt den. ❤️
Anne

Réponse de Klub Ditte Julie
Ditte Julie's sauna Gus er ikke bare en sauna gus det er en transformation hver gang! ♡ Dette var mit 3 og 2 mere er allerede bestilt og købt! Kan næsten ikke forklare med ord hvad de 3 timer gør! Hver gang føler jeg Ditte Julie taler til mig, selv om der sidder 11 andre i saunaen der hver og en har deres rejse og oplevelse, føler jeg Ditte Julie ser lige igennem mig og ved præcis hvad jeg og rummet har brug for! Det hård, det baskt MEN på den mest omsorgsfulde og kærlige måde du kunne tænke dig og du går ikke der fra som den samme som da du kom! ♡ - Er du klar til at face skyggesideerne af dit inderste eller rykke dig hen mod noget smukt så vil jeg klart anbefale Sauna Gus med Kakaw hos Ditte Julie !!!!!

Réponse de Klub Ditte Julie
Har modtaget den smukkeste bog i dag, glæder mig til at dykke ned i den 🙏

Réponse de Klub Ditte Julie
Jeg købte kakaw(oboy?), en pose med varm luft og endnu en pose med røg fra et indianerbål.
Jeg ville også bestille en omgang syndsforladelse, men det var desværre ikke på lager.

Réponse de Klub Ditte Julie
En vild oplevelse i saunagus og kakawceromeni for første gang. Man gik med en rar følelse der fra. En behagelig og nydelig tilstedeværelse af Ditte og ikke sidste gang 🫶🏻

Réponse de Klub Ditte Julie
Fantastisk saunagus med kakaw. Det var alt hvad jeg håbede på og mere til.
Tak for dig Ditte

Réponse de Klub Ditte Julie
Ditte holder et smukt og transformerende rum, med plads til at være hele dig.

Réponse de Klub Ditte Julie
Det virker uopdateret det hele… Ærgerligt når man netop har købt en stak dittejulie produkter

Réponse de Klub Ditte Julie
Købte E bog og den kommer jo med det samme pr mail.
Som altid virkelig lækre og til at gå til opskrifter.
Jeg glæder mig meget til den kommende bog ❤️

Réponse de Klub Ditte Julie
Altid en fornøjelse at handle ved Ditte Julie. Meget inspirerende og så er hun mega dygtig🙏

Réponse de Klub Ditte Julie
Ditte Julie får mine største anbefalinger. Utrolig hurtig service ved køb i webshop og så er det bare fantastisk generøst af Ditte Julie at dele ud af hendes egen personlige “mave-rejse”, som er virkelig lærerigt og meget inspirerende

Réponse de Klub Ditte Julie
Jeg har ik prøvede opskrifterne endnu ,men er sikker på de er gode dag jeg har prøvede Ditte Julies opskrifter før.