Tempur Danmark Avis 331

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Sublim kundeservice! Bestilte julegaver på nettet på Black Friday. Blev ringet op om mandagen, fordi en af mine varer først kunne sendes først i januar. Dette blev accepteret, men den 23,december lå... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Produktet og servicen helt i top. I butikken på Øresundsvej på Amager gjorde medarbejderen en stor indsats for, at vi blev rådgivet godt og grundigt, og vi fik lov til at afprøve senge af forskellig h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse hos Tempur Odense! Vi havde en virkelig god oplevelse hos Anders og hans medarbejder De var super professionelle fra start til slut og skabte en tryg og behagelig atmosfære... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de lits
  2. Magasin de meubles de chambre à coucher
  3. Magasin d'ameublement et de décoration
  4. Magasin

Écrit par l'entreprise

Hos Tempur er vi drevet af en passion for innovation og ønsket om at give dig den bedst mulige nattesøvn. Vi tror på, at du kun opnår dette på en madras og hovedpude der giver støtte og er komfortabel. Det unikke Tempur materiale er blødt hvor du ønsker det og fast hvor du behøver det.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Hurtig levering og super god kvalitet

Hurtig levering og super god kvalitet

20 mai 2026

Hej Mogens,

God produkt

God produkt, god service som de altid gør.

22 avril 2026

Hej SabC,

Noté 5 sur 5 étoiles

Hjemmeside der er til at finde ud af.

Hjemmeside der er til at finde ud af.
Hurtig levering.
Da det ikke er min første pude er jeg ikke overrasket over hvor god den er for nakke, skulder og ryg.
Kan varmt anbefales.

8 avril 2026

Hej Karin,

Tak for de flotte ord og for din anbefaling. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse.

Vi ønsker dig mange gode nætters søvn 😊

Nemt at bestille

Nemt at bestille, skønt produkt, hurtig levering.

28 avril 2026

Hej Karen,

Tak for at du tog dig tid til at give os en positiv anmeldelse. Det er vi meget glade for.

Noté 4 sur 5 étoiles

Lagde ordren på produktet

Lagde ordren på produktet, hvilket var nemt nok, og betaling gik også uden problemer. Fik en mail på bekræftelse af ordren, og derefter skete der ikke noget i 3 dage. Jeg gik ind på min ordre på Tempurs hjemmeside, men der stod blot forberedes ? - Jeg ringede til kundeservice, der beklagede at hjemmesiden ikke blev opdateret, og at varen ikke var på lager, som oplyst ved ordreaflæggelse. Varen var nu på lager, og ville blive afsendt samme dag. Herefter var der fortsat ingen opdatering på ordren, førend der kom oplysning fra post Nord. Synes I bør stramme op på opdatering, så man kan følge sin ordre, via hjemmesiden.

22 avril 2026

Hej Kurt og Pia,

Tak for at du tog dig tid til at give os en anmeldelse.

Vi tager den konstruktive kritik med videre. Det er dog korrekt, at man ikke får en opdatering ved afsendelse f.eks. Men vi vil overveje, om det er noget, vi skal begynde på.

Vi ønsker jer en god nattesøvn 😊

Lækkert lagen

Lækkert lagen, der passer perfekt.

25 mars 2026

Hej Birgitte,

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, varene er som
Forventet

15 avril 2026

Hej Birthe,

Effektiv hjemmeside

Effektiv hjemmeside, hurtig levering chauffør ringede at han var på vej med topmadras som blev leveret ved gangdør- perfekt.
Super produkt.

9 avril 2026

Hej Knudåge,

Noté 1 sur 5 étoiles

God kvalitet, men ingen hjælp ved problem

Jeg købte en TEMPUR Pro Plus SmartCool madras Medium (180×200×25 cm, Dark Grey) hos Jacobsen Møbler online.

Efter kun 2 nætter viste den sig at være for blød, selvom jeg tidligere har prøvet en tilsvarende model i butik. Måske skyldes forskellen temperatur eller forhold, men resultatet er, at jeg nu har ondt i lænden.

Selve kvaliteten er god, men komforten passer ikke til mig.

Jeg kontaktede butikken for at ombytte til en fastere model, men fik afslag, da madrassen har været brugt. Jeg ved dog, at TEMPUR normalt tilbyder komfortgaranti og mulighed for ombytning hos mange forhandlere.

Jeg kontaktede også TEMPUR, men de afviser at hjælpe, da købet er foretaget via en forhandler.

Nu bliver mine henvendelser ignoreret, og jeg står med en dyr madras, jeg ikke kan bruge.

For et premium brand som TEMPUR forventer jeg bedre ansvar og service – også gennem deres forhandlere. TEMPUR bør efter min mening være mere opmærksom på, hvem der sælger deres produkter, da butikker som Jacobsen Møbler ikke lever op til den service, man forventer, og det risikerer at skade brandets omdømme.

Jeg håber stadig på en løsning.

17 mars 2026

Hej Levgeniia,

Vi er glade for at høre, at du synes, at vores produkter har en god kvalitet.

Vores madrasser har flere forskellige følelser - netop så der er mulighed for at finde den, der passer bedst til dig. Det sker nogle gange, at man finder ud af, at den skulle have været fastere eller måske blødere. I de tilfælde tilbyder vi noget, der hedder Tempur Tryghed. Her kan man få ombyttet til en anden fasthed indenfor sammen madrasserie mod et gebyr. Man skal have ligget i madrassen i 21 dage inden (og maks 60 dage), da man lige skal vænne sig til den nye madras, før man vurderer, om følelsen er rigtig. Man kan gøre dette én gang pr produkt.

Vi vil opfordre dig til at kontakte Jacobsen Møbler igen, så I kan tale nærmere om en Tempur Tryghed. Ombyttet skal altid ske igennem den forhandler, hvor man har købt produktet.

God dag :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik en fantastisk behandling i Odense…

Fik en fantastisk behandling i Odense af Per som guider os med gode råd og vejledning da vi skulle købe senge. Han viste virkelig hvad han snakkede om. Hvilket er dejligt. Han solgte os også dyner og puder. Igen viste han hvad han snakkede om.

1 avril 2026

Hej Lone,

Tak for at du tog dig tid til at give os en positiv anmeldelse. Vi giver den dejlige ros videre til Per og vores butik i Odense.

God sovemaske

God sovemaske, hurtig ekspedition. God service. Fuldt tilfreds.

4 mars 2026

Hej Bodil,

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, produkter er tip top.

25 mars 2026

Hej Laila,

Alt godt

Alt godt. Hurtig levering og super produkt

22 décembre 2025

Rigtig god service og hurtig levering

19 mars 2026

Hej Tine,

Bedste kundeservice findes ikke

Bedste kundeservice findes ikke, - fik tilbudt en helt ny dyne, u/b - jeg er meget tilfreds med Tempur’ s produkter, og vil fortsat blive ved med at handle med Tempur..
Mvh Betina Jensen.

13 mars 2026

Hej Betina,

Noté 5 sur 5 étoiles

Allerbedste vejleding og TOP klasse service

Efter en meget kompetent og professionel seng- og pudevejledning i Tempur Sleep Store i Odense hos Anders var jeg slet ikke i tvivl om , at jeg naturligvis skulle investere i kvalitets søvn: 1 stk. Tempur seng, madras, hovedpude og senge gavl. Service’en har været i Topklasse fra jeg trådte ind ad døren i forretningen i Odense til købet og sluttelig det allerbedste team af fragtmænd. Også 10 stjerner til de 2 effektive fragtmænd.

Jeg sover FANTASTISK i min nye seng og med min nye hovedpude og vil anbefale alle der overvejer en ny seng at besøge Tempur Sleep Store i Odense/Anders og Co.

6 mars 2026

Hej Helle,

Tak for at du tog dig tid til at give os en positiv anmeldelse. Den flotte ros er givet videre til Anders og hans team!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus