Tempur Danmark Avis 331

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Lagde ordren på produktet, hvilket var nemt nok, og betaling gik også uden problemer. Fik en mail på bekræftelse af ordren, og derefter skete der ikke noget i 3 dage. Jeg gik ind på min ordre på Tempu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sublim kundeservice! Bestilte julegaver på nettet på Black Friday. Blev ringet op om mandagen, fordi en af mine varer først kunne sendes først i januar. Dette blev accepteret, men den 23,december lå... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Produktet og servicen helt i top. I butikken på Øresundsvej på Amager gjorde medarbejderen en stor indsats for, at vi blev rådgivet godt og grundigt, og vi fik lov til at afprøve senge af forskellig h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse hos Tempur Odense! Vi havde en virkelig god oplevelse hos Anders og hans medarbejder De var super professionelle fra start til slut og skabte en tryg og behagelig atmosfære... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de lits
  2. Magasin de meubles de chambre à coucher
  3. Magasin d'ameublement et de décoration
  4. Magasin

Écrit par l'entreprise

Hos Tempur er vi drevet af en passion for innovation og ønsket om at give dig den bedst mulige nattesøvn. Vi tror på, at du kun opnår dette på en madras og hovedpude der giver støtte og er komfortabel. Det unikke Tempur materiale er blødt hvor du ønsker det og fast hvor du behøver det.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Sublim kundeservice!

Sublim kundeservice!
Bestilte julegaver på nettet på Black Friday. Blev ringet op om mandagen, fordi en af mine varer først kunne sendes først i januar. Dette blev accepteret, men den 23,december lå varen i min postkasse! Super godt gået, helt uventet ekstra god service! Varerne er desuden virkelig lækre!

2 janvier 2025

Hej Susanne

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en god anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle på vores webshop.

Vi ønsker dig en god nattesøvn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Købt seng i deres butik i Odense

Købt seng i deres butik i Odense, tak til Camilla, for god service og god hjælp med levering i den ønskede uge

30 décembre 2024

Hej Søren

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en god anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i vores Sleep Store i Odense hos Camille.

Vi ønsker dig en god nattesøvn.

Noté 2 sur 5 étoiles

Besværligt ved returnering/bytning

Det var nemt at bestille, venlig vejledning fra kundeservice. Da et af produkterne ikke var det rigtige, fik tonen en anden lyd. Efter flere samtaler med en meget uvenlig kundeservice, kom der endelig en løsning, som heldigvis var ok. Meget ubehagelig oplevelse, fra et firma jeg ellers havde tillid til.

9 décembre 2024

Hej Kirsten

Vi har modtaget din anmeldelse og vi står lidt uforstående overfor den, da vi har haft nogle behagelige samtaler med dig i kundeservice. Vi er overrasket over, at du har haft en ubehagelig oplevelse. Det beklager vi naturligvis, hvis det har været din opfattelse.

Vi var af den klare overbevisning om, at du følte dig hjulpet i mål med lagnerne her til sidst. Du tog dig endda tid til at ringe til os for at takke os for hjælpen og fortælle os, at lagnerne nu passer perfekt.

Hvis der er andet, vi kan hjælpe med, så må du endelig kontakte os igen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Garanti ... Mangler helt sikker en ordentlig gennemgang,hvad det egentlig indebærer, det lyder så flot , at der er mange års garanti. Når man så har brug for hjælp. Er den ubrugelig.

Tak for jeres svar. Jeg blev oplyst fra Werenberg at i ikke ville tage kontakt til mig, selv om jeres personale i centrum, sagde jeg ville blive kontaktet. Og vedr. jeres svar -"madrassen vil føles anderledes med årerne !!!. Det betyder jo at efter 5-6 år så er den ubrugelig, og man "fiser" liger igennem (som jeres ekspedient i Odense Centrum selv udtrykte det). Jeg fik ikke rigtig svar på mit spørgsmål, Hvor mange % af dem der er utilfreds, for medhold i deres klager ??? Og vedr.vores topmadras .Vi havde den med ned til Werenberg, og ekspeditienten mærkede på den. (den blev ikke! målt,og jeg bad ham ligge sig på den, så han kunne mærke hvor dårlig den var. Jeg spurgte om han ikke ville beholde den hvis der blev yderligere, men han sagde at han nok skulle finde ud af noget med kompensation.

3 juin 2024

Hej Lene

Jvf vores tidligere kommunikation på TrustPilot, så henviser jeg til dette:

"Tempurs 15 års garanti på madrasser og topmadrasser gælder kollaps af skum på 2 cm eller mere."

Du kan læse mere om vores garantier, og hvad det dækker, her på vores hjemmeside:

Helt vildt

Helt vildt. Det dejligste. Kh

7 novembre 2024

Hej Jens

Noté 1 sur 5 étoiles

Ubehagelig chatoplevelse

Spurgte i chatten ang. tre højder på deres Smartcool puder. Først fik jeg at vide at det kunne jeg selv finde på deres hjemmeside. Da jeg så skrev at det ikke var lykkedes, fik jeg at vide at jeg skulle skrive til deres info mail. Det ville tage for lang tid at besvare i chatten. Så lukkede chatten.
D…. har vist en dårlig dag i dag.

4 novembre 2024

Hej Michael

Vi er virkelig kede af at høre, at du er blevet kastet rundt i vores system. Det beklager vi - det er ikke den måde, vi normalt yder kundeservice på.

Vi vil rigtig gerne tale med dig, så vi håber, at du vil tage dig tid til at ringe til os på 63401040 eller skrive til os på info@tempur.dk

Igen, vi beklager meget!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og dejlig pude

Hurtig levering, dejlig pude

4 novembre 2024

Hej Jens

Noté 5 sur 5 étoiles

God behandling selv om noget skulle…

God behandling selv om noget skulle ombyttes

27 octobre 2024

Hej Anni

Hurtigt levering

Hurtigt levering
Pakket forsvarligt ind
God kvalitet og handler der gerne igen

9 octobre 2024

Hej Hanne

Noté 5 sur 5 étoiles

Tempur er bare det bedste.

Tempur er bare det bedste.
Kan kun anbefales til alle.

3 octobre 2024

Hej Lis

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en god anmeldelse, og tak for anbefalingen.

Og super lækkert produkt

3 octobre 2024

Hej Susanne & John

Mange tak fordi I tog dig tid til at skrive en god anmeldelse. Vi er glade for, at produktet lever op til jeres forventninger.

Vi ønsker jer en fortsat god søvn.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, der var en leverings tid på de lagener jeg købte, men den angivende leverings tid blev overholdt

24 septembre 2024

Hej Arne

Super service 😄

Super service 😄. Ved hjælp af hovedkontoret, fik jeg forbindelse med butikken i Haderslev (Martin). Martin havde verdens bedste hjemmesko, og var straks klar til at servicere og sende til mig. Tak 🙏🏻

26 septembre 2024

Hej Lone

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive om din gode oplevelse med vores butik i Haderslev.

Vi er glade for, at Martin hjalp dig med de helt rigtig hjemmesko.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var forbi Odense-butikken i…

Jeg var forbi Odense-butikken i Vestergade for at finde en ny ergonomisk hovedpude – Millennium-modellen, hvis vi skal være helt præcise. Som altid var jeg i tvivl om, hvilken størrelse eller model der ville være bedst. Heldigvis var de to medarbejdere i butikken både opmærksomme og hjælpsomme, uden noget pres for at købe. De foreslog, at jeg tog puden med hjem for at prøve den, og hvis den ikke var den rigtige, kunne jeg komme tilbage og bytte den. Det gjorde jeg i øvrigt af to omgange før jeg fandt den helt rigtige størrelse.

Og wow, jeg har aldrig sovet bedre! Den pude er virkelig en game changer. Jeg blev så begejstret, at jeg hurtigt måtte tilbage til butikken for at købe en til min hustru – jeg kunne jo ikke have, at jeg ligger og sover som en drøm, mens hun kæmper med nakkespændinger. Det var uden tvivl et af de bedste køb, jeg har gjort i lang tid!

15 juillet 2024

Hej Jacob

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive om din gode oplevelse i vores Sleep Store i Odense.

Vi er glade for, at du fandt den rigtige pude til dit behov og at du kan mærke, at det gør en stor forskel for kvaliteten af din søvn.

Fortsat god søvn :)

Af Camille

Fik en ergonomisk rygvejledning ved Odense tempur store

29 juillet 2024

Hej Troels

Opdateret: Tusind tak for at du tog dig tid til at opdatere din anmeldelse her på Trust Pilot efter, at vi har hjulpet dig. Vi giver ros videre til Camille.

Når man ikke får købt den Tempur madras der passer til ens behov, har man heldigvis mulighed for, at ombytte hos Drømmeland indenfor 100 dage. Vi håber derfor, at du vil benytte dig af denne service.

Der findes mange forskellige Tempur madrasser, så der er en hårdhed der passer til de fleste. Vi håber derfor at du, i samarbejde med Drømmeland, finder den rigtige Tempur madras til din kropsform.

TEMPUR

Meget tilfreds

Jeg har netop købt og modtaget jeres sengebund, Spring box adjustable, og er meget tilfreds.
Jeg har i 10 år også sovet på en af jeres madrasser og er meget tilfreds.
Jeg sover også med jeres hovedpudde, Original, og er meget tilfreds.
Så her har I en meget tilfreds og trofast kunde.

25 juillet 2024

Hej Heidi
Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive din positive anmeldelse af dine Tempur produkter.

Heldigvis er der rigtig mange mennesker der har stor glæde af vores madrasser, bunde og puder, og vi er meget glade for, at du har fundet de helt rigtige produkter til dig, som du kan have glæde af i mange år.

Kæmpe anbefaling

Vi har købt seng og hovedpuder i Odense C . Super god vejledning.
De har byttet vores hovedpuder x flere, indtil vi fandt nogen der funger for os.
Camille tak for super god behandling og vejledning, vi følte os i trygge kyndige hænder

1 juillet 2024

Hej Sofie
Vi er glade for, at I fandt den rigtige pude til jeres behov.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus