Werd keurig bezorgd en vragen meteen beantwoord. Misschien handig als er een indicatie van de levertijd bij vermeld wordt.
Wilde een fir tech spring/ veelzijdigheid dekje bestellen en stuurde toch maar een foto mee voor advies , kreeg gelijk bericht dat ik beter voor een full dekje kon gaan en deze past inderdaad prima .... Voir plus
Even though delivery was a bit delayed, it was well communicated and a personal letter containing a 10% discount code arrived with the item. The item was exactly what I had hoped for, was high quality... Voir plus
"Webshop met artikelen voor ruiter en paard! Met het merk o.a. van Catago. Persoonlijk advies over de therapie producten. Voor een gezond en fit paard!"
Klaster 1B, 8584va, hemelum, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Hele snelle levering. Hele goede service en persoonlijke aandacht. Echt top. Ik kwam eigenlijk per ongeluk op de site terecht. Ik wilde graag voor beide paarden dezelfde deken. Deze was niet meer leverbaar in 1 maat bij een andere leverancier. Bij DL besteld. Daar hadden ze ‘m wel. Spijt dat ik daar de andere deken ook niet bij DL besteld heb.

Réponse de Dl Horses
Goede producten voor een nette prijs en vlug bezorgd.

Réponse de Dl Horses
Ik had eind van de middag besteld, binnen half uur al bericht dat het verzonden was , en volgende dag ook binnen , met een persoonlijk briefje , heel netjes !

Réponse de Dl Horses
Snelle reactie op een vraag en snel verstuurd. Top!

Réponse de Dl Horses
Super mooie en fijne singel. Goede service, leuk presentje bij de bestelling!

Réponse de Dl Horses
Supersnelle verzending en vergezeld van een handgeschreven briefje!! Wordt zeer gewaardeerd! Volgende keer zeker weer bij DL-Horses bestellen

Réponse de Dl Horses
Hoe leuk is de persoonlijke aandacht. Een handgeschreven kaart bij de bestelling. Echt verrast

Réponse de Dl Horses
Artikel wurde schnell geliefert. Er passt perfekt und ist von guter Qualität. Die persönliche Nachricht hat uns sehr gefreut und angenehm überrascht.

Réponse de Dl Horses
Super snelle levering, en ontzettend vriendelijk en persoonlijk contact toen ik een vraag had. Een dikke aanrader!

Réponse de Dl Horses
Er is geen factuur nummer en het product is te klein

Réponse de Dl Horses
Goede hulp gekregen met het bestellen van de juiste benodigdheden voor de cap. Nu past alles perfect en ben ik super blij met de goede hulp en de prachtige nieuwe cap

Réponse de Dl Horses
Snelle bezorging en een leuk persoonlijk geschreven bericht erbij.

Réponse de Dl Horses
Mijn paard heeft moeite met loslaten van het atlas gebied. En daarom heb ik de hoofd beschermer gekocht. Na het opdoen begon hij meteen te gapen en te ontspannen.

Réponse de Dl Horses
Bestelling liet even op zich wachten. De tussentijdse communicatie hierover was zeer duidelijk vanaf de zijde van Dl Horses. Bij de levering zat nog een extra , persoonlijk geschreven, excuus briefje. Geweldige ervaring dus.