Vi er for nylig flyttet fra Samsø til Aabenraa og valgte at bruge DM Flytteforretning – og det har vi på ingen måde fortrudt! Hele oplevelsen var virkelig god fra start til slut. De var ekstrem... Voir plus
Lisez les avis des autres
Kan kun anbefale DM flyt Flyttede fra 175 m2 2 plans hus med besværlig trappe, trange parkeringsforhold og mange andre udfordringer. Ikke noget bøvl, trods ikke alt var kendt på forhånd, de gj... Voir plus
Klar anbefaling herfra! Aldrig har vi mødt SÅ positive og professionelle flyttemænd! Først pakker de alt omhyggeligt og nænsomt ned, med et smil og utroligt godt humør. Dernæst forbløffes... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi har sammenlagt over 35 års erfaring med flytninger i ind og udlandet, samt diverse transport og koordineringsløsninger. Vores drøm er at give vores kunder den bedste flytte oplevelse. Det vil vi gøre ved at være troværdige, effektive og give god gammeldags gedin service med godt humør og et smil på læberne.
Coordonnées de contact
Lille Kolstrup 32A, 6200, Aabenraa, Danemark
- 72 15 62 00
- info@dmflyt.dk
- dmflyt.dk
Super professionelt flyttefirma fra…
Super professionelt flyttefirma fra start til slut.
Det var en fornøjelse og trygt at overlade flytningen fra Aabenraa til Århus. Alle henvendelser blev besvaret prompte og deres serviceniveau var meget højt.
2 stærke og flinke fyre flyttede nænsomt vores indbo. De var meget høflige, arbejdsomme, fleksible og virkede meget glade.
Vi vil anbefale DM Flytteforretning med 10000 stjerner.
Vi er for nylig flyttet fra Samsø til…
Hele oplevelsen var virkelig god fra start til slut. De var ekstremt professionelle, arbejdede hurtigt og effektivt, og samtidig var de meget grundige med vores ting. Man kunne tydeligt mærke, at de havde styr på det, de lavede.
Derudover var de også utrolig rare og imødekommende – virkelig flinke fyre, som gjorde en ellers stressende flytning meget nemmere og mere behagelig.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til DM Flytteforretning!
SUPER professionel service
SUPER professionel service.
Både tilbudsgivning, fleksibilitet og venlighed.
To fantastiske flyttemænd der trods udfordringer med is og frost bare knoklede uden beklagelse ..
Kan kun anbefale - 5000 stjerner herfra🌺
kæmpe positiv oplevelse med 2 super…
kæmpe positiv oplevelse med 2 super søde gutter. de sad fast med bilen ved indkørslen, og gik bare i gang med at skovle. Ingen brok. De arbejdede bare på og havde super humør hele vejen. Største Kæmpe anbefaling herfra :-)
Fantastisk flyttefirma.
Fantastisk flyttefirma.
Jeg valgte dem til opgaven, da jeg havde hørt godt om dem.
De klarede opgaven perfekt. Flytningen var fra 2 kælderrum og en lejlighed på 1 sal og alt skulle flyttes til et lille skævt byhus med en mini trappe op til førstesalen.
Hele flytningen foregik med en super optimisme og højt humør, og jeg stod tilbage med en oplevelse af at en flytning kan være super sjov.
Så derfor vil jeg klart anbefale dem til alle der overvejer at flytte.
Super kompetent flytning
Super professionel tilbuds fase, de var fantastiske til at tømme vores ca.300m2 hus (3 etager) med en omhyggelig og nænsom håndtering af hus og flyttegods samt super professionel logistisk pakning af flyttevogn - og ved tømning ligeså, hvor ALT blev placeret jf labels - og stuen var ligefrem indrettet lige til at tage i brug .
Vi kan KUN give vores ALLERBEDSTE ANBEFALING - og prisen var totalt OK
Mvh 🙋♀️ Hanne og John 🙋♂️
Fremragende service! 🍀🙏🏻
Fremragende service, høj servicekvalitæt og søde ejer/medarbejder!
Vi fik leveret vores elskede klaver fra vores gammelt hus til vores nye hus, og Mikael og Daniel klarede det udmærket!
Meget professionelt og hurtigt, men med den nødvendige ro for en sikker transport uden skader.
Helt klart anbefaling af DM Flytteforretning. 👌🏻
Tak, I to! 🙏🏻
Vi havde en super god oplevelse med…
Vi havde en super god oplevelse med Michael og Daniel, de er bare super seje og mega effektive og hurtige til deres arbejde, kan kun anbefale DM flytteforretning.
En virkelig god oplevelse helt fra…
En virkelig god oplevelse helt fra første henvendelse. Henvendelser blev besvaret hurtigt. Flyttegodset blev behandlet ordentligt, og Daniel og Michael var både hurtige til deres arbejde og rare at have gående.
Virkelig tillidsskabende
DM Flytteforretning flyttede for os i dag.
Super punktlig, enorm tillidsskabende medarbejdere og bare omhyggelige med alt hvad de foretog sig.
Vores allerbedste anbefaling.
Tak for hjælpen 👋
Fantastisk oplevelse med DM…
Fantastisk oplevelse med DM Flytteforretning
Jeg havde fornøjelsen af at bruge DM Flytteforretning i går, og det var en virkelig god oplevelse. De to brødre arbejdede utroligt omhyggeligt og professionelt med alt, hvad der skulle flyttes. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og alt blev håndteret med stor respekt og omtanke.
Jeg kan til enhver tid varmt anbefale DM Flytteforretning!
Helt fantastisk god flytteoplevelse
Helt fantastisk god flytteoplevelse, alt gik perfekt uden problemer - kan varmt anbefale DM Flytteforretning - rigtig god service og en pris der matcher - der findes vist ikke noget flyttefolkene ikke kan flytte👍stor tak for indsatsen
Super fin service- samt godt humør
Super fin service- samt godt humør.
Meget pålidelige fra første kontakt.
Spørgsmål blev besvaret på mail, flexibilitet mht flyttedagsbestilling - og sidst men ikke mindst en meget fin flexibilitet på selve flyttedagen da lejligheden ikke var færdigrengjort til tiden. Så måtte de vente- ig det gjorde de med et smil.
Effektiv, professionel og nænsom håndtering af flyttegodset.
Alle aftaler overholdt. Effektiv, professionel og nænsom håndtering af flyttegodset. Behagelig og positiv kommunikation. Selve flytningen foregik i god ro, med overblik og i en munter tone. Kun gode anbefalinger herfra.
Ekstremt positiv og professionel oplevelse!
Klar anbefaling herfra!
Aldrig har vi mødt SÅ positive og professionelle flyttemænd!
Dernæst forbløffes vi af deres yderst positive tilgang til, at skulle flytte afsindigt tunge og uhåndterlige møbler op på 2 sal i en bygning fra 1880, ergo uden elevator….
Vi takker for en fantastisk service, og sender specielt en taknemmelig tanke afsted til Alexander og Gretar for deres hårde indsats!
Alt det bedste fra Heidi og Toni
Fremragende!!!
Vores flytning gik over al forventning…
Vores flytning gik over al forventning takket være de to stærke Dan og Michael fra DM flytte forretning. De ankom præcis på dagen og fik alle ting hurtigt læsset og ligeså hurtig losset ind i vores nye hjem. Mange tak for rigtig god service.
Professional, Friendly, and Fair Priced Moving Service
I recently used DM Flyt for my move from Aabenraa to Aarhus, and I can highly recommend them. Their team was very professional, friendly, and easy to work with. The price was fair, and the whole process went smoothly.
What I really appreciated was their clear communication, and they used email to make everything transparent and always responded quickly.
Overall, a very positive experience, reliable, professional, and affordable.
Fantastisk flytteoplevelse
Vi har rykket teltpælene op fra Rødekro til Fredericia, og selvfølgelig bookede vi DM Flyt til opgaven:
Altid parat til svar på diverse spørgsmål vedr. opgaven.
Udlån af flyttekasser.
Punktlige.
Humoristiske.
Ihærdige.
En helt igennem super oplevelse fra Michael og Alexander. Stor ros herfra!
Jeg arbejder til dagligt hos Svane Køkkenet, hvor vi også bruger dem til lagerhotel opbevaring og diverse andre opgaver.
Kan kun anbefale disse drenge - både til Privat og Erhverv.
/ Morten M. Sørensen
Daniel og Michael super dygtige
DM Flyt laver et fantastisk stykke flyttearbejde.
Flere møbler var svære at få ned af en smal trappe, men Daniel og Michael gjorde det uden at kny.
Alt stillet som ønsket, og de samlede endda en sovesofa, hvor beslag skulle flyttes.
Og der blev lagt tæppe under sofa og stole uden at det var aftalt.
Stor ros til Daniel og Michael for et perfekt stykke arbejde.
De varmeste anbefalinger herfra
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.