Vi er for nylig flyttet fra Samsø til Aabenraa og valgte at bruge DM Flytteforretning – og det har vi på ingen måde fortrudt! Hele oplevelsen var virkelig god fra start til slut. De var ekstrem... Voir plus
Super professionel tilbuds fase, de var fantastiske til at tømme vores ca.300m2 hus (3 etager) med en omhyggelig og nænsom håndtering af hus og flyttegods samt super professionel logistisk pakning a... Voir plus
Kan kun anbefale DM flyt Flyttede fra 175 m2 2 plans hus med besværlig trappe, trange parkeringsforhold og mange andre udfordringer. Ikke noget bøvl, trods ikke alt var kendt på forhånd, de gj... Voir plus
Klar anbefaling herfra! Aldrig har vi mødt SÅ positive og professionelle flyttemænd! Først pakker de alt omhyggeligt og nænsomt ned, med et smil og utroligt godt humør. Dernæst forbløffes... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vi har sammenlagt over 35 års erfaring med flytninger i ind og udlandet, samt diverse transport og koordineringsløsninger. Vores drøm er at give vores kunder den bedste flytte oplevelse. Det vil vi gøre ved at være troværdige, effektive og give god gammeldags gedin service med godt humør og et smil på læberne.
Lille Kolstrup 32A, 6200, Aabenraa, Danemark
- 72 15 62 00
- info@dmflyt.dk
- dmflyt.dk
Hurtige og effektive
Hurtige og effektive, stort som småt blev flyttet på rekordtid af nogle rigtig søde flyttefolk til en meget fin pris.
Dem vil jeg gerne anbefale.
Rigtig god oplevelse at flytte med DM…
Rigtig god oplevelse at flytte med DM flytteforretning. De passede rigtig godt på vores ting og var super effektive. Varm anbefaling herfra.
Fra Als til Odsherred med succes
Et er at skulle flytte fra Sønderborg til Højby i Odsherred. Men, men med DM Flyt gik det som en leg. Professionelle medarbejdere der pakkede ned, ind i 93 m3 flyttevogn samt en lille extra bil. Det gik over al forventning. 3 dage tog det og nu pakker vi over 220 flyttekasser ud, og intet, som i intet er beskadiget. Beslutningen om at anvende DM Flyt var korrekt og kan kun anbefales - både langdistance og kortdistance flytninger. bh/JMD
Michael og hans team lavede en perfekt flytning
Michael og hans team lavede en perfekt flytning, til tiden, uden skader, masser af hjælp og godt humør. Prisen var meget fin ift. den solide flytning på kort tid som DM Flyt lavede, de kan varmt anbefales
Det var en meget professionel flytning…
Det var en meget professionel flytning og meget søde og behagelige flyttefolk... Jeg blev iøvrigt anbefalet DM flytning fra en kollega. Og jeg er glad for at jeg fulgte denne anbefaling. DM flytning var yderst omhyggelige og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Jeg skulle flytte til en gågade og DM flyt havde også helt styr på dette. Jeg er rigtig glad for min flytning og jeg kan på det varmeste anbefale DM flytning.
Super professionelle
DM Flytteforretning har jeg brugt 3x og jeg kan varmt anbefale dem. De er effektive og flyttelæsset bliver behandlen nænsomt og respektfuld.
Flyttefirma
Havde for første gang bestilt flyttefirma. Søgt informationer og tilbud på nettet og valgte så DM Flytteforretning, Lille Kolstrup 32 i Aabenraa.
Det har jeg ikke fortrudt. To meget venlige mennesker mødte op. De var effektive og alligevel meget omhyggelige i omgangen med mine ting. Tiden i henhold til tilbudet stemte. Ivrigt en god pris i forhold til andre tilbud, jag havde indhentet.
Så jeg kan varmt anbefale DM Flytteforretning.
Ulla Christensen
Kan kun anbefale DM flyt
Kan kun anbefale DM flyt
Ikke noget bøvl, trods ikke alt var kendt på forhånd, de gjorde det bare hurtigt og hyggesnakkede imens.
Passede meget på ikke at lave skrammer.
Hjalp med at få møbler mm. placeret rigtigt.
Meget behagelige mennesker, det var en supergod oplevelse.
Fantastisk flyttefirma
Fantastisk og yderst kompetent flyttefirma!
Ekseptionel kundeservice, gode priser ingen skjulte gebyr, og holder sig til aftalt pris. Det er en fornøjelse at få dem til flytte for en. Selvom de slider og slæber, dagen lang, så er det ikke at se på dem, for det gode humør og sjove bemærkninger bevarer de til det sidste. Daniel og Michael arbejder professionelt, og har virkelig passet på mine ting, selvom de blev udfordret på pladsen med diverse møbler.
Jeg kan ikke rose dem nok, for de har gjort en ellers træls ting (flytning for mit vedkommende), til en yderst god flyttedag. Vil til enhver tid anbefale dem, samt gøre brug af dem igen.
Varmeste anbefalinger herfra..
Et firma ud over det sædvanlige.
Fantastisk kundeservice, godt humør, professionelle folk, gode priser og hjælpsomhed ud over forventningerne, det er hvad vi oplevet her i begyndelsen af Maj, da vi flyttede fra Tyskland til Danmark.
En helt utrolig god dag sammen med Daniel og Michael, utroligt flittige og bestemt ikke bange for at tage fat, og til trods for at det er gået stærkt har vi ikke fundet en eneste skade på nogle af vores ting eller bygningen.
Jeg kan ikke rose dem nok, TAK i to det har været en fornøjelse.
Super dygtige
Havde Michael og Daniel til at flytte til Haderslev centrum for mig.
DM er meget professionelle, venlige og dygtige.
Kan varmt anbefale DM FLYT
11.000 kr
11.000 kr. for at flytte resterne fra en lille 2 værelses lejlighed på 46 m2, hvor lejer er udsat af lejemålet, men har taget det meste med...
Jeg giver besked til min vicevært jeg først skal have en overslag, før de går i gang, høre ikke fra dem, de tømmer direkte.
Det er sidste gang vi handler der....

Réponse de DM Flytteforretning I/S
Top oplevelse!!!
Top oplevelse!!!
Fra første kontakt har det bare været en positiv oplevelse. DM flyt er imødekommende, høflige og super effektive.
De er hårdtarbejdende, som gør alt for, at kunden får en god flytning.
I øjne faldende var at de havde det rigtig godt sammen, så stemningen har været super gode på sådan en dag, der godt kan være lidt presset.
Tak for en rigtig god flytning til DM Flytteforretning.
Den bedste oplevesle
Vi henvendte os til DM flytteforretning, fordi min mor skulle flytte mellem 15. December og jul.
Helt fra første telefonopkald gik det nemt. Vi fik en timepris som var særdeles fair, og vi fandt sammen en dato. Derefter fik vi flyttekasser samt indpakningspapir.
Selve flytningen gik nemt og gnidningsfrit, og der var ikke en eneste skade på noget indbo 😍 Derudover var de hurtige, effektive og i hørt humør, som smittede 😊
Virkelig effektiv flytning
Virkelig effektiv flytning. Alle aftaler overholdt og de kan virkelig tage fat. Meget professionelt. De aller bedste anbefalinger herfra. Frank
Anbefaling
Vi kan klart anbefale DM flytteforretning! De har meget professionelt og nænsomt flyttet og opbevaret vores møbler. De er både punktlige og dygtige til deres fag.
Vi vil enhver tid vil benytte dem igen.
Professionelle fagfolk
Vi havde selv pakket i flyttekasser, og Daniel og Michael tog sig af møbler og kasser. Alt blev håndteret omhyggeligt, effektivt og med godt humør. Ikke en skramme nogen steder.
De bedste anbefalinger herfra!
Super super service
Super super service. Vi er så tilfredse med dem.
Vi flyttede fra Sønderborg til Hjørring og vi ville 100% vælge dem igen.
Så forsigtigt med vores ting og godt humør og hurtige.
Tak for at i gjorde vores flytning nem.
Hilsen Hanna og Bo
Meget professionelt flyttefirma
Vi kan helt klart anbefale DM Flytteforretning.
Dennis og Michael klarede flytningen meget professionelt og er meget påpasselige med tingene
To særdeles venlige fyre