Knut på kundeservice er den mest behjelpelige og serviceinnstilte personen jeg har møtt i år. Han løste problemet, til tross for at dette var teknisk på rekordtid! Fantastisk!
Veldig fine å bestille fra og få flyttet domener over men når det kommer til å gjøre endringer som å kansellere, så er det vanskelige. De skrev selv i epost at oppsigelse skjer via portalen men at je... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg hadde et problem når jeg ikke fikk innkommende mail, hadde endret noe i c-panel for å knytte et nettsted til domene mitt. Tok kontakt på support, fikk svar i løpet av 5 minutter, ble satt ove... Voir plus
Trengte bistand med en litt komplisert oppsett ifbm domene navnet vårt og epostkontoene våre. Benjamin var utrolig behjelpelig i support chatten, og han både skjønte med en gang hva feilen var og varb... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 95 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
tommy er flink
Tommy var hyggelig på telefon og hjalp…
Tommy var hyggelig på telefon og hjalp meg utrolig raskt etter at jeg sendte en henvendelse på e-post.
Får alltid kjempebra hjelp av supporten…
Får alltid kjempebra hjelp av supporten når jeg trenger det
Fikk svært hyggelig og god hjelp av…
Fikk svært hyggelig og god hjelp av Tommy, til å fikse oppsett for epost.
Fikk problemer med mail og DNS i…
Fikk problemer med mail og DNS i forhold til Shopify, og stannget hodet litt i veggen pga liten kompetanse på feltet.
Supporten til Domene.no var veldig behjelpelige, og løste problemene for meg.
En svært god opplevelse
Tommy er imøtekommende , løsningsorientert og dyktig. Jeg fikk svært god hjelp og følte meg ivaretatt.
Meget bra kundebehandling fra Tommy.
Burde være ulovlig slik de opererer.
Burde være ulovlig slik de opererer.
Bruk heller godaddy for norske .no domener. Jeg bruke domene.no for å kjøpe 2 .no domener som jeg endte opp med å IKKE bruke. Jeg fikk ikke noe varsel på at disse domene skulle fornyes og hvor mye dette ville komme på. Når jeg får fakturaen sendt på mail så sier jeg at jeg ønsker IKKE å fortsette å betale for noe jeg ikke bruker. Da får jeg mail tilbake som sier at det er 1 måned oppsigelsesfrist, noe jeg ikke ble informert om i det hele tatt? Ikke merkelig at driftsinntekts kurven ser ut som en e^x graf når dere lurer absolutt alle kundene deres med skjulte kostnader.
Edit etter kommentar: Daniel, du har ikke prøvd å tatt kontakt. Dere raner studenter for 4 sifret summer og sender gebyrer helt til de må sette matbudsjettet sitt på spill for å gjort opp for seg! Gleder meg til vann og knekkebrød resten av April!

God og hyggelig kundeservice ☺️
Villedende praksis og skjulte kostnader
Villedende praksis og skjulte kostnader
Tjenesten fremstår som et klassisk lokketilbud: svært lav pris på domenet i starten, etterfulgt av automatisk fornyelse av tilleggstjenester til en betydelig høyere pris.
Webhotell ble ikke tydelig presentert som en separat abonnementstjeneste som ville fornyes til full pris. Resultatet er at jeg ble fakturert for tjenester jeg verken trengte eller aktivt brukte.
Oppsigelsesprosessen er uklar, og dersom man ikke stopper fornyelsen i tide, blir man automatisk belastet for neste periode.
Dette virker som en bevisst utformet modell for å forvirre kunder og generere uventede kostnader.
Jeg vil sterkt advare andre mot å bruke denne leverandøren.

Réponse de Domene AS
Får alltid den hjelpen jeg trenger
Får alltid den hjelpen jeg trenger, super kundeservice!
Svindlere holder seg unna
Svindlere holder seg unna, de gir deg veldig billige .no-domenenavn i starten, men uten din tillatelse legger de til domenehotell som koster rundt 550 NOK årlig per domene. Så sender de deg noen fakturaer som du bestrider, og de sender dem raskt til Inkasso. Dette er deres måte å lure intetanende brukere på. Hold deg unna, du er advart! De fleste av de positive anmeldelsene deres på Trustpilot er åpenbart falske!

Réponse de Domene AS
Kunden blir holdt fast i abonnement og sendt til inkasso
Jeg har hatt et abonnement hos Domene AS siden 2024, og har forsøkt å avslutte det siden februar 2025. Til tross for gjentatte skriftlige henvendelser har selskapet ikke sørget for en reell avslutning av abonnementet.
Oppsigelsesprosessen er uklar og lite brukervennlig. Det finnes ingen tydelige instruksjoner på nettsiden for hvordan man faktisk avslutter et abonnement eller stopper automatisk fornyelse. I praksis blir man sendt i sirkel mellom kundeservice og selvbetjening uten at noe løses.
Selv etter at jeg klart har gitt beskjed om at jeg ønsker å avslutte, har Domene AS fortsatt å sende betalingskrav og flere ganger sendt saken til inkasso. Dette oppleves som press og en urimelig praksis, særlig når abonnementet er bestridt.
Jeg har allerede betalt betydelig mer enn det som opprinnelig var avtalt, uten å få en fungerende løsning. Saken er nå meldt til både Forbrukertilsynet, Nkom og Datatilsynet.
Jeg kan ikke anbefale Domene AS til andre som ønsker forutsigbare avtalevilkår og en enkel måte å avslutte tjenester på.

Réponse de Domene AS
Rask kundeservice som virkelig kan…
Rask kundeservice som virkelig kan legge seg på rett nivå med tanke på hvem de bistår! Virker som en helt grei pris også.
Svindlerfirmaet Domene AS!!!
Svindlerfirmaet Domene AS!!!
Jeg har aldri brukt noen av tjenestene deres, men de sendte et inkassovarsel via det velkjente svindlerfirmaet Collectio AS. Hvis du får falske fakturaer fra Domene AS som grunnlag for et inkassokrav, må du umiddelbart rapportere inkassofirmaet i Finansklagenemda under INKASSO. De vil ta seg av disse svindlerne for deg.

Find another company
The service Domene provides is fine enough, until you have to cancel. Like many other former customers here, the cancellation process has been a nightmare with misunderstandings, poor communication, and some of the worst customer service I have ever encountered. The interface for cancellation is confusing and I instead opted to cancel in writing. I was billed again two months later. I again tried to cancel over email and the responses keep getting ruder and ruder. I was signed up for a hosting package I never agreed to. I have never experienced anything like it. It has been a very upsetting experience and I recommend finding another website registrar.

Horrible
I've been using Domene.no now, and my Wordpress instance has been reinstalled multiple times because it wouldn't load. I get the same message from support, NO actual good advices, just stuck on the same step.
I also can't use Cloudflare with a nonsense explanation, which is critical because I'm most likely going to grow my website in a short while.
My website won't load, I've deleted (possibly) conflicting records and re-added them, and after weeks, it is not working. Waited hours, nothing after the changes are "saved". Domene.no is bullshit, stay away from them!!!

Réponse de Domene AS
God oppfølging og rask besvarelse av…
God oppfølging og rask besvarelse av spm om endringer - Tommy gjorde en god jobb i å ivareta meg