1. Agence de location de voitures
  2. Société de gestion immobilière
  3. Agence immobilière
  4. Agence de location immobilière

Informations provenant de diverses sources externes

Verhuurt huizen, garages en bedrijfsonroerend goed in Emmen, Hoogeveen en Coevorden

• Raadhuisplein 1, 7811 AP, Emmen, Pays-Bas

• domesta.nl

3,2

Moyen

DOMESTA HOUSING ASSOCIATION HOOGEVEEN

DOMESTA HOUSING ASSOCIATION HOOGEVEEN
- LIGHTING INCORRECTLY.
- CONCEALING A NUISANCE.
- PEEKING OVER THE FENCE.
- TAKING PHOTOGRAPHS WITHOUT PERMISSION.
- DIFFICULT TO REACH.
- BUDGET COACH ALSO A SALES ADVISOR.
- HIGH RENT PARTLY DUE TO TARGET RENT POLICY, AND THE LARGER THE ASSOCIATION, THE HIGHER THE MANAGER'S SALES.
- SALARY EXCEEDS STANDARD. DIRECTOR EARNS €350,000 PER YEAR.

10 décembre 2025

Alles zo als afgesproken

Alles zo als afgesproken. Ook order nog kunnen wijzigen van electrisch naar solar. Vriendelijk en vakkundig
personeel, makkelijk bereikbaar en erg behulpzaam.
Geweldig team ga zo door.
Bedank voor alles jullie waren top.

10 juillet 2025

review domesta hoogeveen

Domesta Hoogeveen. Slechte voorlichting. Gluren en fotograferen over de schutting zonder overleg. Vernederend wijzen op grassprietjes in de tuin in aanwezigheid van anderen. Zelf goede sier maken met een beleef tuin. Reageren niet op logboek overlastmeldingen. Verzwijgen overlast bij intrekken in huurwoning. Budgetconsulent werkt met dubbele pet en is feitelijk verkoopadviseur. Andere legale misstanden zogenaamde streefhuur beleid, (te) hoge huren, aanvangshuur verhoging bij nieuwe huurder, huurder kosten in rekening willen brengen voor schutting onderhoud e.d., irritante PR activiteiten.

4 janvier 2025

20sep 2024 Woonconsulent komt langs…

20sep 2024 Woonconsulent komt langs omdat eigenaar huurwoning verhuist.

Blijkt we 2deuren niet geverft hebben die 12j ervoor in zelfde staat waren dan nu. Dus ook niet geverft. Klacht ingediend en das bij zelfde persoon.duuuh , klacht afgewezen natuurlijk. dat is bij de duivel te biechte gaan he.
Het feit de huurder 10 dagen minder huur diende te betalen door het nog niet einde maand was en de nieuwe nog niet direckt er in trok diende ergens gerecupetereerd worden zeker
Dus de nodige verder stappen dan maar zetten.

4 octobre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit