Opzoek naar de Barefood White Zinfandel rosé. Uitgekomen bij enkele andere online aanbieders & Drink Heroes. Wat Drink Heroes fijn ( en blijkbaar uniek) maakte was de mogelijk om per fles te kunnen be... Voir plus
Snelle en goede levering voor mooie prijzen. Alles zat goed verpakt en netjes geleverd. Contact met de klantenservice helaas iets minder. Bij besteding vanaf 100 euro zou je een gratis karaaf krijg... Voir plus
Met de zending was er een probleem. Echter de dame van de klantenservice heeft met uiterste zorgvuldigheid en aandacht deze vergissing opgelost. Dat gaf mij enorm veel vertrouwen en zij verdient sam... Voir plus
Ik heb echt een supergoede ervaring met dit bedrijf. Mijn bestelling werd mega snel geleverd en alles kwam netjes verpakt aan. De prijs-kwaliteitverhouding is top, en ik vind het chill dat ze zo’n b... Voir plus
Drinkheroes.nl is, sinds begin 2024, dé plek om online wijn te bestellen. Bij Drink Heroes koesteren we een diepgewortelde passie voor de beste en lekkerste wijnen. Deze passie houden we niet voor onszelf; deze delen we graag met jou! De mooiste rode wijn, witte wijn, rosé of fles bubbels staan voor jou klaar. Bestel je voor 14:30 uur? Dan wordt je bestelling vandaag nog verzonden. Proost!
Galvanistraat 17, 3861 NJ, Nijkerk, Pays-Bas
Top wijnen, snelle levering en zeer scherpe prijzen. Wij gaan weer genieten 🍾😄

Réponse de Drink Heroes
Alles goed geregeld , groot assortiment, pakket keurig verpakt

Réponse de Drink Heroes
Leuke site om nieuwe wijnen te vinden! Super overzichtelijk zoeken en mooi aanbod. Ik heb twee heerlijke wijnen besteld en deze binnen no-time ontvangen. Thanks!

Réponse de Drink Heroes
Ik heb de Rosé van Monte Clain al eens op locatie geproefd en was onder de indruk.
Heerlijk, niet zo zoet en mooi van kleur.
Erg blij mee dat ik deze kon bestellen.

Réponse de Drink Heroes
De wijn is op tijd bezorgd. De verpakking had steviger gemogen maar alle flessen waren heel. We zijn heel tevreden over de wijn, voor herhaling vatbaar!

Réponse de Drink Heroes
Order was snel bezorgd en het was heerlijke wijn! Daarnaast is het een fijne site met duidelijke uitleg over de wijnen.