Drivigo Avis

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Jeg oprettede et lift for nogle måneder…

Jeg oprettede et lift for nogle måneder siden og fik en med op og køre uden problemer. Bagefter fik jeg dog en dårlig fornemmelse ift de oplysninger de forlangte ifbm udbetaling til mig. Jeg forsøgte at kontakte firmaet men ingen respons og nu kan jeg ikke logge ind. Så de penge ser jeg nok aldrig.

23 avril 2026

Tror at det er et snydefirma

Tror at det er et snydefirma. De svarer ikke på mails, og har nu lukket min konto. De skylder mig over 430,- for en tur. Man kan desuden ikke finde et telefonnummer, og det som AI kan finde, er til en privatperson.

16 juin 2026

Lad være med at spilde jeres tid med den e service

Lad være med at spilde jeres tid med denne service.

Til tidligere GoMore-brugere: Lad være med at spilde jeres tid med denne service. De får dine personoplysninger, dernæst hører man aldrig fra dem igen omkring godkendelse og overførsel af ens kørsler og anmeldelser fra GoMore til Drivigo. Jeg har det seneste halve år ikke hørt fra dem, heller ikke på mine mange henvendelser om, at man ikke kan logge ind og at SMS'en til at blive godkendt som chauffør aldrig kommer frem grundet fejl fejl og atter fejl på hjemmesiden.

26 juin 2026

Fake firma.

Fake firma.
Jeg havde anmodet om en tur fra Jylland til Kbh fra 4 private chauffører via appen. Og der står at pengene ikke bliver trukket medmindre turen godkendes af chaufførerne. Alle ture blev annulleret, da de ikke kunne medbringe mig, og et samlet beløb på ca. 600DKK for alle 4 ture blev trukket fra min bank konto.

Jeg har skrevet til Drivago.dk 2 gange, ingen svar.
Jeg ringede til deres hovedkontor i Tyskland, og jeg fik fat på en aggressiv leder, som ikke ville præsentere sig selv eller firmaet, og som benægtede at de skulle have trukket penge, og lagde problemet hos min bank..
Jeg har nu spærret mit bank kort og har politianmeldt Drivago.dk.
Scam firma.

27 mai 2026

great experience

great experience with great people. the page is mainly in danish but it is so easy to navigate even for a non native danish speaker

2 avril 2026