Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Sinds de nieuwe site functioneert het niet als voordien. De medewerker is ook niet behulpzaam als je door een fout van hun systeem niet kunt uploaden. Beantwoording op mail erg onvriendelijk.Wij beste... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Besteld een buitenposter, zoals meerdere keren eerder, wederom een bijzonder mooie poster, 😊 Echter zaten de bevestigings ringen niet op de voorgedrukte posities, wat enorm jammer was en de pos... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik bestel vaker bij Drukbedrijf en altijd tevreden met de uitkomst. Altijd op tijd en de producten zijn kwalitatief ook goed

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor een beurs bij Drukbedrijf een textielframe met doek besteld als achterwand. Hier zat een strakke deadline op omdat de beurs al over 3 dagen was. Ondanks de tijdsdruk heeft Ali van Drukbedrijf zij... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'impressions et de signalisation
  2. Magasin de vêtements imprimés

À propos de Drukbedrijf.

Écrit par l'entreprise

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!

De scherpste tarieven voor topkwaliteit Doordat we grote volumes drukken en printen in onze drukkerij in Amsterdam, kunnen we je zeer scherpe prijzen bieden - zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.´Eerlijke´ prijzen noemen we dat. Daarom vind je ook geen verborgen kosten in onze tarieven. Geen administratiekosten. Geen verzendkosten. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt.

Snel of nog sneller?
Morgen drukwerk nodig? Dan regelen we dat – als je het vandaag vóór 12.00 uur bestelt. Maar als je iets meer tijd hebt, kunnen we ook uitwijken naar onze drukpersen in Duitsland en België. Voor iedere opdracht kiezen we de best optie voor jouw drukwerk. Je krijgt dus altijd de beste kwaliteit – bij zowel een Budget-, een Standaard- en een spoedlevering.

Alles kan
Offset drukwerk of liever digitaal? In een standaard formaat voor je briefpapier of op afwijkend formaat voor een opvallende reclamecampagne? We komen er altijd uit. Wij hebben zelf slechts één wens: dat we op het milieu mogen letten door jouw opdracht op FSC gekeurd papier te drukken (dat heeft geen invloed op de prijs of de kwaliteit, wél op ons klimaat). Bestel het SampleBook voor alle papiersoorten en afwerking en maak kennis met ons drukwerk.

Niet goed komt altijd goed!
Wij maken ons oprecht druk over jouw drukwerk. Maar niemand is perfect. Zelfs wij zijn niet onfeilbaar. In die ene héél kleine kans dat er toch iets fout gaat, doen we niet moeilijk. Dan komen we met een gepaste oplossing. Beloofd.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 1 sur 5 étoiles

Nakomen van afspraken blijkt lastig, klant is de dupe.

Helaas een minder goede ervaring. Afspraken die telefonisch zijn gemaakt zijn niet nagekomen en de kosten waren wel voor mij als klant. Ook na regelmatig contact, ook per mail, bleef de actie anders dan eerdere communicatie.
Ik ben zwaar teleurgesteld in de werkwijze en het je niet houden aan toegezegde acties.

Reactie op de reactie van Drukbedrijf: ik snap het beleid. Er zijn alleen telefonisch andere zaken gezegd dan dat beleid. Dat was in de communicatie ook niet onduidelijk. Het is gewoon niet zo gedaan en uitgevoerd zoals gezegd. Daar zit de teleurstelling. Het je niet houden aan wat gezegd is.

17 novembre 2025

Hi Wilfred,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te horen dat je onze communicatie als onduidelijk hebt ervaren, dat is uiteraard nooit onze bedoeling. We nemen je feedback serieus en lichten het graag nog even toe zodat er geen misverstanden blijven bestaan.

Voor de waterflessen hebben wij zoals afgesproken een credit aangemaakt en het bedrag volledig naar je teruggestort. Dat is inmiddels afgerond.

Voor de notitieblokken hebben we per mail aangegeven dat we deze retour moeten ontvangen om een credit te kunnen verwerken. Dat is een vaste voorwaarde, omdat producten beoordeeld en teruggestuurd moeten worden voordat we iets kunnen crediteren. De notitieblokken zijn helaas nooit retour gekomen en inmiddels (gedeeltelijk) gebruikt. In dat geval kunnen wij, hoe graag we dat ook zouden willen oplossen, geen credit meer verstrekken.

We vinden het oprecht vervelend dat dit zo is gelopen en dat het niet heeft gevoeld zoals je had gehoopt. Als je nog vragen hebt of als we je ergens anders wél bij kunnen helpen, denken we graag met je mee. Je kunt ons altijd bereiken via de mail of telefonisch.

Team Drukbedrijf

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle service en hoogwaardig drukwerk

Snelle service en hoogwaardig drukwerk. Een systeemfout werd direct opgepakt en keurig opgelost ... echte toppers!

21 novembre 2025

Hi,

Bedankt voor de positieve review! Dit soort feedback horen wij graag :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle reactie op vragen, snel geleverd

Snelle reactie op vragen, snel geleverd. Mooi boek geworden. We zijn er blij mee! We bestellen een volgende keer zeker weer!

17 novembre 2025

Hi,

Bedankt voor jouw review, hier doen we het voor! Veel plezier van jouw boek :)

Communicatie niet best

De communicatie leek eerst goed de verlopen voor onze Almanakken. Ruim van te voren besteld zodat ze op tijd zouden aankomen. Door miscommunicatie is dat dus uiteraard niet gebeurd. 1 keer op de mail toegezegd dat het een order moest worden dus ging er vanuit dat er gedrukt werd heb dit ook gevraagd over de mail, maar geen reactie. Niet gelukt, opnieuw bestanden gestuurd kreeg van iemand aan de telefoon te horen dat ze nog op tijd konden worden geleverd, spoed op de druk gezet. Dag daarna gebeld en kreeg dus te horen dat ze werden bedrukt. Werden ze niet. Hadden nogmaals bestanden nodig. Weer geleverd en toen hebben we nog weer heel veel mailtje gehad aan wat er elke keer nog niet goed was aan de bestanden. 1 keer een mail met hoe ze moeten worden aangeleverd was makkelijker geweest. Boeken waren niet meer op tijd dus gevraagd voor compensatie voor de slechte service en vooral communicatie en dat de spoed van de levering kan worden gehaald omdat ze immers toch niet meer op tijd konden zijn. Meerde keren geen reactie gehad aan de telefoon word je doorgestuurd en doorverbonden beloven ze je terug te bellen na 2x gebeld te hebben die dag en krijg je nog steeds geen belletje of mailtje terug. niet tevreden over hoe het is verlopen en bestel ook zeker niet nog een keer mijn Almanakken hier.

19 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

altijd snel en optijd geleverd

altijd snel en optijd geleverd! consistente resultaten!

5 novembre 2025

Hi Luna,

Bedankt weer voor jouw review! Altijd fijn om te horen als je bestelling bij Drukbedrijf. wederom goed is verlopen :)

Mooi drukwerk

Mooi drukwerk, duidelijke info online en snelle service

1 novembre 2025

Réponse de Drukbedrijf.

Bedankt voor jouw mooie woorden! Hier doen we het voor :)

Zeer tevreden!

Erg tevreden met het drukwerk wat ik heb uitbesteed aan Drukbedrijf. Denken goed met je mee en zorgen hierdoor voor het juiste eindresultaat. Kan het iedereen aanbevelen. Nogmaals dank team drukbedrijf.

28 octobre 2025

Hi Danny,

Bedankt voor jouw positieve review! Super om te lezen dat je je goed geholpen voelt en jouw bestelling helemaal naar wens is!

Noté 1 sur 5 étoiles

Fouten en service tot aan de voordeur

We hebben voor meer dan €6.000 aan prints besteld (voornamelijk banners en roll-ups). In eerste instantie leek alles goed – ze kwamen zelfs bij ons op kantoor langs om de plannen door te nemen. Maar daarna begon de ellende.

Een deel van de levering haalde de deadline niet, en nog erger: we kregen de verkeerde producten. Mijn team heeft dit direct gemeld. In plaats van mee te denken over een oplossing, verschool de verkoper zich achter algemene voorwaarden. Terwijl wij zelfs hebben aangeboden de correcte bestelling volledig te betalen, én de verkeerd geleverde producten zodra deze alsnog juist geleverd zouden worden.

Hun reactie? Een advocaat op de zaak. Geen telefoontje, geen poging om samen een oplossing te vinden, alleen juridische dreiging.

Zo doe je geen zaken. Betaal je een premium prijs, dan verwacht je service en samenwerking – niet vijandigheid. Mijn advies: vermijd dit bedrijf ten koste van alles. Ik zal deze review bijwerken zodra de rechtszaak verder loopt.

24 octobre 2025

Beste Lennart,

Wat jammer om te horen dat je onze samenwerking op deze manier hebt ervaren. Wij nemen ieder project serieus, zeker grote orders zoals die van jullie, en streven er altijd naar om te leveren volgens de afgesproken specificaties.

Onze collega is bij jullie op kantoor geweest om het project tot in detail te bespreken. Op basis van dat gesprek is een offerte opgesteld waarin alle producten, materialen en specificaties duidelijk stonden omschreven. Deze offerte is door jullie goedgekeurd, en de geleverde producten kwamen volledig overeen met de specificaties uit die goedgekeurde offerte.

We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer het eindresultaat niet aan de verwachtingen voldoet. Aangezien de producten echter zijn geproduceerd volgens de goedgekeurde details en er geen overeenstemming is bereikt over de openstaande factuur, is de zaak uiteindelijk overgedragen aan een extern incassobureau. Voorafgaand aan deze stap hebben we meerdere pogingen gedaan om contact op te nemen met jullie team om de situatie te bespreken, maar helaas zonder reactie.

Dit is niet de manier waarop wij graag samenwerken met onze klanten. Wij streven er altijd naar om zaken via open communicatie op te lossen en samen tot een constructieve oplossing te komen.

Team Drukbedrijf.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne webshop en goede kwaliteit

Duidelijke website, prima prijs/kwaliteit verhouding. Goede communicatie en de bestelling was snel en netjes geleverd! Bedankt!

15 octobre 2025

Hi Annemiek,

Hartelijk bedankt voor jouw review. Super om te horen dat je tevreden bent met de service en diensten van Drukbedrijf.!

Rampzalige service

Rampzalige service. Eerder een foutieve levering waar zij zelf schuld aan gaven, en nu een pakket dat niet eens fatsoenlijk wordt bezorgd. Eén keer aangeboden, direct naar een afhaalpunt 30 minuten verderop — en dan verwachten ze dat ík opnieuw verzendkosten betaal.
Klantgerichtheid bestaat hier blijkbaar alleen op papier. Voor mij de laatste keer dat ik ooit iets bij dit bedrijf bestel.

19 octobre 2025

Hallo Kelly,

Bedankt voor uw bericht en voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons oprecht te horen dat de levering niet naar wens is verlopen, dat is natuurlijk nooit de bedoeling. We begrijpen goed dat dit vervelend voor u is geweest.
Hoewel wij ons niet volledig herkennen in uw weergave van de situatie, willen we graag toelichten wat er is gebeurd. Uw bestelling is inmiddels tweemaal kosteloos verzonden. Beide keren is het pakket volgens de informatie van de bezorgdienst tweemaal bij u aan de deur aangeboden, in totaal dus vier keer, waarna het nog enige tijd bij een afhaalpunt is blijven liggen. We begrijpen dat het afhaalpunt voor u niet dichtbij was, maar helaas lag de verdere afhandeling toen buiten onze invloed.
Uiteraard helpen we u graag nogmaals, maar bij een derde verzending moeten we helaas een vergoeding vragen voor de verzendkosten, zodat we de gemaakte kosten deels kunnen dekken.
We hopen dat u ondanks deze ervaring begrijpt dat we steeds hebben geprobeerd uw bestelling netjes te bezorgen, en we waarderen het dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Great quality at competitive prices

I have been working with Drukbedrijf for our printing needs for 4 years now and I have never been disappointed. Banners, flyers, Tshirts, posters, stickers… Great quality, competitive prices and quick deliveries. Customer service is also very good.

17 octobre 2025

Dear Elena,

Thank you very much for your review, we really appreciate it! Nice to hear that you are satisfied with all your orders at Drukbedrijf. in the past 4 years :)

Noté 5 sur 5 étoiles

We bestellen met kantoor al jaren naar…

We bestellen met kantoor al jaren naar volle tevredenheid bij Drukbedrijf. Snelle communicatie en prima kwaliteit visitekaartjes.

13 octobre 2025

Beste Esther,

Ontzettend bedankt voor de 5 sterren. Super om te horen dat jullie al jaren tevreden klant zijn bij Drukbedrijf.! Daar doen we het voor :)

Netjes gedrukt, conform verwachtingen

Netjes gedrukt, precies op tijd en het bestelproces was handig.

10 octobre 2025

Hi Paul,

Goed om te lezen dat je tevreden bent met jouw bestelling bij Durkbedrijf.! Bedankt voor de mooie review.

Noté 4 sur 5 étoiles

Eigen accountmanager voor bedrijfsopdrachten. De kwaliteit van het gedrukt boekje was erg mooi.

29 août 2025

Réponse de Drukbedrijf.

Bedankt voor jouw review!

Noté 4 sur 5 étoiles

Tevreden

Na het aanleveren van de bestanden voor buttons nam het bedrijf contact op om af te stemmen of de preview overeen kwam met wat ik wilde. Pas toen ik tevreden was, gingen de buttons in productie. De buttons zagen eruit zoals verwacht. Uiteindelijk heb ik er meer gekregen dan besteld maar niet alle buttons waren even netjes om de rand gevouwen.

26 septembre 2025

Hi,

Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat je tevreden bent met jouw bestelling bij Drukbedrijf.!

Geweldige service

Geweldige service voor grote en kleinere bestellingen.

Altijd op tijd en goede kwaliteit

4 septembre 2025

Réponse de Drukbedrijf.

Bedankt voor je positieve review, hier doen we het voor!

Noté 5 sur 5 étoiles

I had a positive experience printing a…

I had a positive experience printing a large banner (2m) and stickers on a roll. Joey was pleasant and helpful to work with. Thank you Joey :) I appreciated being able to talk to someone on the phone when I had questions. Delivery was fast and even 1 day earlier than I expected. I will be ordering more items!

1 septembre 2025

Hello Aura,

Thanks for your kind words. We really appreciate it. Nice to hear that you are happy with our service, delivery time and quality!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus