Jeg har igen købt et rigtig fint produkt. En iPhone, som angiveligt skulle være “genbrug”. Den stod som ny og virker til at være i bedste kvalitet. Forstår godt de tør give 2 års garanti på deres ting... Voir plus
Lisez les avis des autres
Skulle have ny telefon, ville ikke binde mig til et dyrt abonnement, men samtidig ville jeg heller ikke betale i dyre domme for en telefon uden. Trods navnet, og en smule skeptisk, gik jeg for en bru... Voir plus
L'entreprise a répondu
Købte 2x ps5, med 2x controllere til hver, og havde enlig bøvl med controllerne da der var "stick drift" vi nåede igennem 10 controllere tror jeg før de fungerede De var lyttende og løsnings orient... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har været forbi og hente en fin brugt iphone til en af vore medarbejdere. Mødte smilende personale og modtog en god service.
À propos de l'entreprise
- Magasin d'électronique
- Magasin de téléphonie mobile
- Fournisseur d'équipements de télécommunications
- Magasin d'ordinateurs d'occasion
Écrit par l'entreprise
DULO er en specialiseret virksomhed, der fokuserer på at købe brugt elektronik, reparere det og videresælge det. Vores primære kunder er virksomheder, der ønsker at sælge eller opgradere deres elektronikudstyr. Vi er stolte af at påtage os et stort socialt ansvar. DULO har et markant fokus på at aktivere personer, der normalt står uden for arbejdsmarkedet. Mange af vores ansatte har fysiske eller psykiske udfordringer, men gennem vores initiativer har de fået muligheden for at finde deres plads i arbejdsfællesskabet. Ved at fremme den cirkulære økonomi sikrer vi, at produkter forbliver i kredsløbet med maksimal værdi i længst mulige tid. Dette engagement for bæredygtighed og social ansvarlighed er kernen i vores drift og bidrager til at skabe positive forandringer i både samfundet og miljøet. Hos DULO er vi ikke blot en virksomhed, men en aktiv deltager i en større bevægelse mod et grønnere og mere inkluderende samfund.
Coordonnées de contact
Danemark
- dulo.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Hurtig levering og god service
Hurtig levering. Produktet svarede 100% til forventningerne. På et opfølgende spørgsmål, blev jeg mødt af en særdeles hjælpsom og servicemindet medarbejder. Jeg handler gerne igen

Réponse : Dulo
Var i butikken i Rødekro.
Var i butikken i Rødekro.. god betjening og godt produkt 👍

Réponse : Dulo
Udsøgt service og hurtig betjening
Udsøgt service og hurtig betjening. Jeg købte en brugt iphone 13, og den er som ny.

Réponse : Dulo
Jeg bestilte en PlayStation-controller…
Jeg bestilte en PlayStation-controller fra siden, men modtog ved en fejl en anden model end den, jeg havde bestilt. Jeg skrev til kundeservice, og allerede dagen efter fik jeg et super venligt svar, hvor de beklagede fejlen. De lod mig beholde den controller, jeg havde modtaget, og sendte straks den rigtige afsted. To dage senere havde jeg den i hånden.
Jeg er virkelig imponeret over servicen – hurtig, imødekommende og helt uden problemer. Kvaliteten på deres brugte varer er også virkelig god, og jeg synes det er fedt, at man kan få ting med 2 års garanti.
Kan varmt anbefales! 🌟

Super produkt og fin pris
Super produkt og fin pris
Dejligt med 24 mdr garanti på brugt produkt det giver tryghed

Réponse : Dulo
Købte en brugt Iphone 12 pro til min…
Købte en brugt Iphone 12 pro til min datter i "flot" tilstand - den var ualmindelig flot - der var ikke en ridse eller andet nogle steder - og den fungere upåklageligt. Kan kun anbetale Dulo.

IPAD gen 9
IPAD gen 9 - 10,2
Bestilte ovennævnte ipad som iflg beskrivelse var i fremragende stand - og der var den. Alt i alt en positiv oplevelse på nør det som andre også har oplevet, at leveringstiden bliver for land, når man selv kører varerne til afleveringsstedet efter at de ikke kommer med samme dag

Réponse : Dulo
Flotte produkter, men lidt langsom afsendelse
Flotte produkter til en fair pris.
Eneste grund til at jeg giver 4 stjerner er at der stadig sendes via pakkeshop, altså er leveringstid minimum 3 dage, hvilket kunne undgås, hvis man fik afhentet fragt direkte.
Og det ville jeg forvente af en butik i Dulo’s størrelse.
Men produkterne kan jeg ikke sætte en finger på.
Jeg har ikke haft brug for kundeservice, så den del er for mig irrelevant at vurdere.

Réponse : Dulo
Som altid en fornøjelse at handle med…
Som altid en fornøjelse at handle med Jer. Vi ses igen🙌

Meget søde og hjælpsomme
Meget søde og hjælpsomme. Modtog de købte varer efter 2 dage. Ingen problemer med ombytning af en pc, da jeg hellere ville have en anden.

Kæmpe anbefaling
Jeg købte en Macbook Pro som trods at den kun var i "god" stand faktisk fungerede rigtig fint - ja, der var nogle ridser hist og her men det var hvad man kunne forvente.
Efter jeg havde haft den i et par dage fandt jeg ud at op-knappen ikke virkede ordentligt. Jeg skrev til Dulos kundeservice og spurgte om den kunne fikses, de var hurtige til at svare at hvis jeg sendte computeren tilbage til dem, kunne de fikse den samme dag som de fik den leveret og også sende den retur til mig samme dag, det sagde jeg ja tak til og fik tilsendt en returlabel som jeg kunne sætte på.
Et par dage efter får jeg et opkald om at det viser sig at de ikke kan fikse den samme dag, da det er et lidt mere besværligt problem end forventet og så fik jeg valgmuligheden at jeg kunne vente nogle dage på at få den fikset, eller jeg kunne samme dag få tilsendt en nyere Macbook Pro i bedre stand, med mere plads osv, så det valgte jeg selvfølgelig, ingen kvaler der, der gik et par dage så havde jeg modtaget den og jeg er super glad for den.
Så tak for en rigtig god kundeservice i verdensklasse - Dulo får en kæmpe anbefaling fra mig :)

Har købt nogle fede EarPods
Har købt nogle fede EarPods, og der var hurtig levering

Réponse : Dulo
Jeg har købt en brugt mobil hos Dulo
Jeg har købt en brugt mobil hos Dulo for første gang og er meget positivt overrasket. Telefonen var i flot stand, præcis som beskrevet, og leveringen var hurtig. Det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg kigger efter en telefon hos Dulo.

Réponse : Dulo
Købte Brugt og viste sig og være et rigtig godt produkt
Det tog et par dage inden den dukkede op, en del senere end forventet... Og nu når jeg endelig har pakket den op med min søn, fandt vi ud af at den en controller ikke videre... Den "trækker" iden ene controller pind...(Købte en Ps5 m. 2 controllere til 3000dkr, brugt!)
Og billigt... Jeg har helt puf over det..men desværre er kun to stjerner herfra...
Jeg har fået ordnet "pind' på controller..
Så ændrer min anmeldelse til 4 stjerner... for over all,,,,.. så syns jeg det hele var fint, godt pakket ind og det hele....

Réponse : Dulo
God service og ansatte der tager kunden…
God service og ansatte der tager kunden seriøst. Jeg er rigtig godt tilfreds med både køb og ombytning.

Fin service
Fin service men ville foretrække at I sender med andre end PostNord.

Rigtig god købsoplevelse
Nem hjemmeside, rigtig gode priser, mulighed for at købe genbrugs-IT, god snak ved udlevering. Jeg handler gerne hos Dulo igen.
Det eneste der umiddelbart trækker ned, er at Manning kunne betale med Dankort.

Réponse : Dulo
Problemer med produkt løst hurtigt og nemt
De var lyttende og løsnings orienteret og har som resultat gennemgået hele deres lager og ændret deres test for bedre at opfange dette problem
5/5 oplevelse, søde, rar og imødekommende personale.
Handler der nok igen hvis de har et produkt jeg mangler

Lidt blandet oplevelse.
Rigtig fedt ur, som er fuldstændig som lovet. Jeg er rigtig glad for det, og det lever fuldt ud op til mine forventninger.
Dog tog forsendelsen virkelig lang tid, og ikke en til tre dage som lovet. Jeg blev ikke opdateret om forsinkelsen, og måtte selv skrive og rykke for hvornår mit ur blev leveret, hvilket var virkelig irriterende. Efter en uge endte jeg også med at skrive, at de gerne måtte tilbageføre mine penge, da jeg ikke ville vente længere, og først derefter skete der noget.
Derfor kan jeg desværre kun give tre stjerner.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.