Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har igen købt et rigtig fint produkt. En iPhone, som angiveligt skulle være “genbrug”. Den stod som ny og virker til at være i bedste kvalitet. Forstår godt de tør give 2 års garanti på deres ting... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte 2x ps5, med 2x controllere til hver, og havde enlig bøvl med controllerne da der var "stick drift" vi nåede igennem 10 controllere tror jeg før de fungerede De var lyttende og løsnings orient... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har været forbi og hente en fin brugt iphone til en af vore medarbejdere. Mødte smilende personale og modtog en god service.

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'électronique
  2. Magasin de téléphonie mobile
  3. Fournisseur d'équipements de télécommunications
  4. Magasin d'ordinateurs d'occasion

Écrit par l'entreprise

DULO er en specialiseret virksomhed, der fokuserer på at købe brugt elektronik, reparere det og videresælge det. Vores primære kunder er virksomheder, der ønsker at sælge eller opgradere deres elektronikudstyr. Vi er stolte af at påtage os et stort socialt ansvar. DULO har et markant fokus på at aktivere personer, der normalt står uden for arbejdsmarkedet. Mange af vores ansatte har fysiske eller psykiske udfordringer, men gennem vores initiativer har de fået muligheden for at finde deres plads i arbejdsfællesskabet. Ved at fremme den cirkulære økonomi sikrer vi, at produkter forbliver i kredsløbet med maksimal værdi i længst mulige tid. Dette engagement for bæredygtighed og social ansvarlighed er kernen i vores drift og bidrager til at skabe positive forandringer i både samfundet og miljøet. Hos DULO er vi ikke blot en virksomhed, men en aktiv deltager i en større bevægelse mod et grønnere og mere inkluderende samfund.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Holder hvad de lover omkring produktets…

Holder hvad de lover omkring produktets stand.

9 juillet 2025

Réponse : Dulo

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏 Vi er glade for at høre, at produktets stand levede op til dine forventninger – præcis som lovet. At kunne levere det, vi lover, er noget vi går højt op i, og det betyder meget at du lægger mærke til det. Tak fordi du delte din oplevelse – og vi håber at se dig igen hos os! 💚

Macbook køb

Købte en Macbook i forlængelse af studiestart. Gode priser og fungerer helt som ny. Kan anbefales.

16 août 2024

Réponse : Dulo

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙌 Vi er glade for, at du har fundet en MacBook hos os til en god pris – og endnu gladere for at høre, at den fungerer som ny! At kunne hjælpe med et godt studie-startskøb betyder meget for os. Tak fordi du anbefaler os – vi håber at kunne hjælpe dig igen, hvis du får brug for nyt IT på studierejsen 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en iPad og der opstod ået lille…

Købte en iPad og der opstod et lille problem, som blev løst på fineste vis. Kan kun virkelig anbefale. God behandling, hurtig levering, produkt der lever op til forventning

28 avril 2025

Réponse : Dulo

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse 💚 Vi er glade for, at du er tilfreds med din iPad – og endnu mere glade for, at det lille problem blev løst på en måde, du er glad for. God behandling, hurtig levering og produkter, der lever op til forventningerne – det er netop det, vi stræber efter hver dag. Tak for anbefalingen – vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

Anbefaling her fra

Gode produkter, dygtig personale, gode priser og god service 👍🏼
Alt i tip top orden - stor anbefaling her fra.

22 avril 2025

Réponse : Dulo

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – den varmer! 🙌  Det glæder os virkelig meget, at du er tilfreds med både vores produkter, priser og service. Og ikke mindst, at vores personale har gjort en forskel!  Alt i tip top orden – det er præcis, hvad vi stræber efter hver dag.  Tak for den store anbefaling – du er altid velkommen hos os 💚

DULO, er der andre 🤩

Handel her.
Jeg blev brændt af , en på dba ang Apple ultra 2gen ur. Så søgte jeg lidt rundt og fandt DOLU. Jeg snakkede med en fyr ( Jesper ) som kunne hjælpe, men bor langt væk ( lukketid ) . Han tilbød at jeg kunne afhente, se og købe det ved ham privat. Ingen penge forud eller andet smart . Vi mødes som sagt og handlede.
Kom hjem og det drillede lidt, så sendte sms og han ringede tilbage med det samme , kl er nu 21. Han guidede mig igennem hva jeg skulle og vi aftalte han ringede kl 7.45 næste morgen , og det gjorde han. Alt køre og spiller
Hør derude , brug DOLU , fine produkter og priser. Var heldig at Jesper opl de kørte kampagne , så sparede 700kr. Havde han ikk sagt det .havde jeg vidst/ set det.
Så igen . Tak for super service og betjening , fortsæt det også når i bliver kæmpe store.

24 avril 2025

Réponse : Dulo

Tusind tak for din anmeldelse – det er helt fantastisk at læse! 🙌 Vi er virkelig glade for, at Jesper kunne hjælpe og tage sig tid, selv uden for normale åbningstider. Det betyder meget for os, at du følte dig tryg i hele processen – fra mødet til den tekniske support og det personlige engagement. Tak fordi du deler din oplevelse, og hvor fedt at du også fik glæde af kampagnen! Din historie og anbefaling giver kæmpe motivation – og vi håber bestemt, at vi kan bevare den samme nærhed og service, uanset hvor store vi bliver 💚 Du er altid velkommen hos os – og endnu engang tak for tilliden.

Skulle have ny telefon

Skulle have ny telefon, ville ikke binde mig til et dyrt abonnement, men samtidig ville jeg heller ikke betale i dyre domme for en telefon uden. Trods navnet, og en smule skeptisk, gik jeg for en brugt 15pro ved DULO - Og må sige jeg kun er blevet positivt overraskede. Lever 100% op til beskrivelsen, levering gik som lovet.
Alt i alt, kunne jeg ikke være mere tilfreds og samtidige sparet en del penge.

3 mars 2025

Réponse : Dulo

Tusind tak for din fine og ærlige anmeldelse! 😊  Vi forstår godt, at man kan være lidt skeptisk i starten – derfor er det ekstra dejligt at høre, at du er blevet positivt overrasket.  Det glæder os, at telefonen lever op til beskrivelsen, og at leveringen gik som lovet. Og ja – det føles altid godt at spare penge, uden at gå på kompromis!  Tak fordi du delte din oplevelse – du er altid velkommen hos DULO 💚

Super god oplevelse

Havde en super god oplevelse da jeg handlede ved Dulo. Købte en MacBook Pro der fremstod fuldkommen som ny. Super god service og godt koncept. Ikke sidste gang jeg handler ved Dulo.

12 avril 2025

Réponse : Dulo

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌 Vi er rigtig glade for at høre, at din MacBook Pro lever op til forventningerne – og at du havde en god oplevelse med både service og koncept. Det betyder alverden for os, når vores arbejde skaber tilfredshed hos kunderne. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen – du er altid velkommen hos DULO 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet hos DULO flere gange

Jeg har handlet hos DULO flere gange, og jeg er aldrig blevet skuffet. Kvaliteten af deres produkter er altid til at regne med!

18 avril 2025

Réponse : Dulo

Tusind tak for din trofaste støtte og din flotte anmeldelse! 🙌 Vi er utroligt glade for, at du vender tilbage – og endnu mere stolte over, at vi gang på gang lever op til dine forventninger. At kvaliteten er til at regne med, er noget vi arbejder benhårdt på, så det giver kæmpe motivation at høre, at det bliver værdsat. Tak fordi du deler din oplevelse – du er altid velkommen hos DULO 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

God kundeservice og hurtig levering.

God kundeservice og hurtig levering.
Skulle bytte et fejlkøb, som gik nemt og problem frit. Varen var i orden og personalet var venlige og hjælpsomme.
Kan varmt anbefale at handle med dem.
5 stjerner.

17 avril 2025

Réponse : Dulo

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🙌 Vi er rigtig glade for, at bytteprocessen gik nemt og problemfrit – og at du har haft en god oplevelse med både produkt og vores personale. Venlighed, hjælpsomhed og god service er præcis dét, vi ønsker at levere hver gang, så det varmer virkelig at høre, du mærkede det hele vejen igennem. Tak for din anbefaling – og du er altid velkommen hos DULO 💚

Super god service.

Super god service og nem at navigere rundt på.
Standen på den mobil jeg har købt passer meget godt over ens med beskrivelsen på hjemmesiden så man får hvad man bestiller.
Hurtig og nem levering.

Alt i alt en god oplevelse

16 avril 2025

Réponse : Dulo

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse! 🙌 Vi er rigtig glade for at høre, at både produktet og servicen levede op til dine forventninger – og at du fandt det nemt at finde rundt på hjemmesiden. Det betyder meget for os, at du føler du fik præcis dét, du bestilte, og at leveringen var hurtig og problemfri. Tak for de pæne ord – du er altid velkommen hos DULO 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en super god oplevelse med…

Jeg har haft en super god oplevelse med DULO. Det var nemt at handle på webshoppen, og leveringstiden var hurtig.
Det er fedt at kunne købe brugt elektronik og samtidig støtte en virksomhed med fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed. Jeg kommer helt klart til at handle hos DULO igen med de skarpe priser de har, og anbefaler dem gerne til andre!

10 avril 2025

Réponse : Dulo

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙌 Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse – både med webshoppen, levering og dit køb. Det betyder enormt meget for os, at du værdsætter vores fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed. Det er hjørnesten i hele DULO-konceptet, og det motiverer os enormt, når det bliver lagt mærke til. Tak fordi du anbefaler os – og du er altid hjertelig velkommen tilbage! 💚

iPhone 15 Pro i okay stand

Produkter til gode priser og yderst god service. Jeg vil klart anbefale det til alle jeg kender, så man tænker på miljøet. Genial koncept!

15 avril 2025

Réponse : Dulo

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og anbefaling! 🙌 Vi er så glade for, at du værdsætter både vores gode priser, servicen og ikke mindst det bæredygtige koncept – for det er hjertet i alt, vi gør. Når du anbefaler os videre, hjælper du ikke bare os, men også miljøet – og det sætter vi kæmpe pris på. Tak for tilliden – du er altid mere end velkommen hos DULO 💚

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus