Banner for Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Dunstan häst- & gårdsförsäkring Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Fantastiskt försäkringsbolag! Otroligt ödmjuka och förstående och inga problem alls med att betala ut ersättning. Bytte från agria och betalar halva (!) priset och har till och med bättre villkor än i... Voir plus

Första samtalet när jag ville byta försäkringsbolag kände jag att WOW jag har hittat det! Gick från agria (svindyrt), till ert som var betydlig mer ekonomiskt MEN innehöll mer samt ett otroligt fint... Voir plus

Mitt livs absolut sämsta beslut var att byta bolag till Dunstan. !! Hade det gått att ge minus stjärnor så hade det blivit många !! Jag ångrar det så mycket. Detta hade aldrig hänt hos ett... Voir plus

1. Compagnie d'assurance animaux
  2. Compagnie d'assurance accidents
  3. Compagnie d'assurance aux entreprises
  4. Compagnie d'assurance habitation
  5. Agence d'assurance
  6. Compagnie d'assurance propriétaire

À propos de Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Häst- och gårdsförsäkringar för dig som älskar hästgårdslivet.

Hästförsäkring
Hos oss kan du försäkra alla hästar oavsett ras, disciplin eller användningsområde. Vi erbjuder dessutom omfattande foster- och fölförsäkringar för att kunna ge din häst en trygg start i livet.

Gårdsförsäkring
När du försäkrar din gård hos oss kan du vara trygg. Våra försäkringar täcker allt från bostadshus till stall, ridhus, skrittmaskin och ekonomibyggnader. Dessutom har vi många trygga försäkringar för dig som bedriver verksamhet på din hästgård.

Andra försäkringar för hästfolk
Vi erbjuder klart andra försäkringar för hästgårdslivet, till exempel en bra hästtrailerförsäkring med skydd för incident på resa, en sadelförsäkring som hjälper dig om olyckan är framme och så klart har vi olycksfallsförsäkringar anpassade för livet på hästgård!

Vi tror på kunskap
Vi har specialiserat oss på att försäkra häst och gård, för det är den verklighet vi kan och kommer ifrån.

Vi vet att utbildning och kunskap bidrar till ett säkrare häst och gårdsliv. Därför belönar vi dig som arbetar förebyggande.

Du tjänar bonuspoäng genom att arbeta förebyggande och gå våra utbildningar. Då samlar du poäng som du kan använda till att handla i vår webshop, sänka din självrisk eller premie. Bra va?

Digitala Kliniken
Som kund hos Dunstan har du alltid kostnadsfri tillgång till videorådgivning med FirstVets hästveterinärer när du inte har tillgång till Dunstans egna hästspecialister. Gäller vid symtom, skada eller sjukdom som omfattas av din försäkring.

✓ Träffa snabbt en erfaren hästveterinär via video
✓ Få råd och undvik onödiga resor och stress
✓ Använd FirstVet när du inte har tillgång till Dunstans egna veterinärer

Alltid 14 dagars ångerrätt

Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka

Hos Dunstan får du alltid 14 dagar på dig att göra dig bekant med din försäkring. Oavsett om du köper försäkringen via vår webb, genom att ringa till oss eller om du tecknar en försäkring när du träffras oss ute i hästvärden. Du har alltid 14 dagars ångerrätt hos Dunstan, vi vill att du ska känna dig trygg och nöjd med oss!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

175 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

61 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Väldigt nöjd såhär långt

Väldigt hjälpsam och trevlig kvinna jag pratade med!
Har varit kund i knappt en timme ännu, men om det fortsätter såhär när/om det dyker upp ett ärende så lär jag vara supernöjd!

24 janvier 2024

Réponse de Dunstan häst- & gårdsförsäkring

vi hoppas såklart att du inte ska behöva få användning av din försäkring (men ibland är ju oturen framme) och om du har några funderingar eller behöver rådgivning kan du alltid höra av dig till vårt servicecenter.

Som ny kund vill jag uppmuntra dig att titta på vårt utbildningsprogram, du hittar det på Mina Sidor. Kunskap gör att man har otur lite mer sällan, och dessutom kan du samla poäng som du kan använda i vår trygghetsshop eller till att sänka din premie/självrisk. Bra va?

Bra villkor och priser

Bra villkor och priser. Kunnig personal som har erfarenhet inom häst och gård. Har både gård och häst försäkrad

12 janvier 2024

Réponse de Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Vad glada vi blir att du är nöjd med oss! Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Smärtfritt och enkelt

Smärtfritt och enkelt. Mer en så behövs inte.

8 janvier 2024

Réponse de Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Precis så tycker vi också att det ska vara! Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Mycket trevligt bemötande

Mycket trevligt bemötande. Svarade tålmodigt på mina frågor och funderingar. Fick mig att känna mig välkommen. Önskade mig lycka till med min nya häst.

27 décembre 2023

Réponse de Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Vad roligt att du är nöjd. Vi svarar så gärna på alla frågor! Hoppas att du får många glada stunder med din nya häst!
Hälsningar Kat

Bra och trevlig service. Bra priser

Alltid bra service. Konkurrenskraftiga priser.

2 janvier 2024

Réponse de Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Vad roligt att du är nöjd med oss!
Du vet väl också om att du kan samla poäng som du sedan kan använda till att sänka din självrisk, minska din premie eller till att handla i vår webbshop? Läs mer om hur det fungerar här: https://dunstan.se/premieprogram/

Hälsningar Kat

Jag har försäkrat,ändrat,köpt & sålt…

Jag har försäkrat,ändrat,köpt & sålt mina hästar!
Aldrig har det vart nåt krångel med någonting,personal tillgänglig & hjälpsam när helst man hör av sej!
Har verkligen inget negativt att skriva❤️

23 décembre 2023

Réponse de Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Tack för dina fina ord! Du vet väl att du kan använda vårt köpeavtal, som är skrivet av en riktigt duktig jurist, när du köper och säljer häst? Kontakta oss på info@dunstan.se så skickar vi över det 🙂
Hälsningar Kat

Man får snabb hjälp vid eventuell…

Man får snabb hjälp vid eventuell olycka och bonus systemet är toppen 👌🏼

22 décembre 2023

Réponse de Dunstan häst- & gårdsförsäkring

kul att du har hittat till vårt premieprogram! Gå gärna in och kolla bland våra utbildningar, vi kommer släppa flera nya avsnitt under våren 😀
Hälsningar Kat

Otroligt prisvärd och mycket täckande försäkring

Otroligt prisvärd och mycket täckande försäkring. Nöjd då jag fått hjälp direkt.

Réponse de Dunstan häst- & gårdsförsäkring

vad kul att höra att du är nöjd! Vi försöker alltid ha bra villkor och snabb kundservice, så det värmer att du fått bra hjälp 🫶

Bra & smidigt

Bra bemötande, trevlig service och enkelt att försäkra!

Réponse de Dunstan häst- & gårdsförsäkring

tack för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse!
Hälsningar Kat

Proffsigt bemötande och snabba i sin…

Proffsigt bemötande och snabba i sin respons 👌

Réponse de Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Hela teamet på Dunstan tackar för dina fina ord!
Hälsningar Kat

Försäkring för hästmänniskor, av hästmänniskor

Hästkunnig personal som hjälper dig att teckna den försäkring som passar just dina och din häst behov. Ingen fast självrisk är också ett plus.

Ett slags bonussystem där du tjänar på att arbeta förebyggande med din häst genom vet.check, tandkontroll, equiterapeut... utbildning osv.

4 septembre 2023

Réponse de Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Hej, vad roligt att du är nöjd med det bemötande du fått från oss 🤩

Vi blir också glada av att höra att du gillar vårt koncept – det ska löna sig att ta väl hand om sin häst och att arbeta skadeförebyggande 🐎

Mycket snabb återkomst

Mycket snabb återkomst. Mycket trävlig handläggare. Mycket trävligt avtal.

1 septembre 2023

Réponse de Dunstan häst- & gårdsförsäkring

vad roligt att du är nöjd med oss! Vi har lagt ner mycket tid på att utforma avtal anpassade för häst och hästgårdslivet, så lite extra kul att höra att du tycker de är bra! 👍

Kat

Kunnig och mycket hjälpsam personal

Kunnig och mycket hjälpsam personal. Bra innehåll i försäkringen till ett bra pris.

28 août 2023

Réponse de Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Vi blir så glada av att höra att vi lyckats hjälpa dig på ett sätt som du är nöjd med🤩 Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Kat

Bra och trevligt bemötande.

Bra och trevligt bemötande.

17 août 2023

Réponse de Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Tack för dina fina ord, och tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme 🐎

Proffsig personal

Proffsig personal, och bra försäkring till bra pris.

4 août 2023

Réponse de Dunstan häst- & gårdsförsäkring

tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse😄 Tveka inte att höra av dig om du skulle ha några frågor🐎

Bra kundservice och prisbild

Bra kundservice med snabba, tydliga svar och bra bemötande. Bra prisbild.

20 juillet 2023

Réponse de Dunstan häst- & gårdsförsäkring

vad roligt att du är nöjd med det bemötandet du fått av oss, och tack för att du delar med dig av din upplevelse 😀

Håller vad de lovar

Håller vad de lovar! Gör inviduella skadebedömningar och är väldigt bra att stötta under skade processen. När det är upp till bevis ställer de upp även i lägen då de hade kunnat skylla på annat och slippa undan utan att det inte vore fel. Så oerhört nöjd och trygg med att ha mina hästar försäkrade hos Dunstan. Lätt att lova innan men stod i ett läge där både Agria och Dunstan var involverade. Agria smet men Dunstan klev in!

5 juillet 2023

Réponse de Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Vi gör alltid vårt bästa för att det ska blir så bra som det bara går, även under tråkiga omständigheter.
Vad roligt att du är nöjd med oss 🥰

Trevligt bemötande

Mycket trevligt bemötande. Kändes som hon hade stort kunnande om försäkringen. Bra pris och trevligt med bonussystem

28 juin 2023

Réponse de Dunstan häst- & gårdsförsäkring

vad roligt att du är nöjd med hur du blivit bemött av oss😀 Det är ju alltid trevligt med en win-win, och det är ju precis det som vårt poängsystem bygger på. Du förebygger och vi ger dig kickback för det 👌