Op mijn Dutch ID e-bike heb ik sinds 23-7-2024 29.200 km gefietst. De versnellingsnaaf moest vervangen worden evenals de achtervelg en spaken. Via mijn dealer heeft de afdeling aftersales van Dut... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mijn eerdere Dutch ID was een City, altijd bijzonder veel plezier aan beleefd. Toen het tijd was voor een andere fiets kwam de Infinity in beeld.Kort geleden gekocht en tot nu toe bevalt deze aankoo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Heb de phantom met enviolo nu 3 jaar, via Theo Bruning zijn beurtjes gehad en nu 12000 km zonder problemen gereden. Heerlijke fiets. Mijn vrouw heeft een probleem gehad met remschijf achter welke... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb de Phantom 65 Heerlijke fiets zeer fraaie afwerking trapt perfect goede motor. Minpunt. de remmen maken veel lawaai .voorrem div malen voor teruggeweest Nieuwe remklauwen gemonteerd probleem n... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dé specialist in handgebouwde E-Bikes met ongekend rijplezier. Elektrische fietsen met Bosch middenmotor. 100% hand built in Holland!
Écrit par l'entreprise

Beveland 2, 1948 RA, Beverwijk, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Premium bike,
Een maand geleden de Shadow S75+ Automatic in Deep Green gekocht. Wat een dijk van een fiets!
Ligt als een plank op de weg en stuurt heerlijk. De enviolo automatic is een echte meerwaarde.
Vanuit stilstand vertrekken in kleinere versnelling om daarna in zelf gekozen cadans verder te rijden. Ik krijg er maar geen genoeg van!
(stoplichtfunctie waarbij de fiets automatisch in een lagere aandrijving wordt gezet, voorlopig alleen aan te passen in de enviolo-app. In 2025 in het Flow app van Bosch)
In optie nog de achterdrager gemonteerd met langere vijzen. Zo kan ik een zijtas op de horizontale rail monteren en een truck-tas op de bagagedrager. Om geen beschadigingen te hebben aan de lak van het frame. Gekozen voor een tas van Ortlieb QL3.1. Met de montageset hangt je tas iets van het frame weg.
De verende zadelpen vervangen door een Cane Creek Thudbuster LT voor meer premium comfort. Met mijn 68 kg voldoet de standaard zadelpen niet voor mij.
Het kunststof verlengstuk van het achterspatbord is wel fragiel.
De Bosch connect module heb ik door de fietsenmaker laten installeren. Dutch Id heeft ook een gps-tracker, maar dan heb je nog een app om je fiets te bedienen. Nu zit alles in de Flow-app.
Na 500 km nog altijd een droom!!!

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Beste E-bike en fiets die ik tot nu toe in bezit gekregen (gekocht) heb.
Wat een mooi model, prachtige afwerking, prima vering en met name de voorvork. Een plaatje om te zien, veel bekijks wanneer ik ergens stil sta en heerlijk om veel kilometers te rijden.

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Stevige perfect afgewerkte E bike.
Ik heb de Phantom 75R automaat.
Het enige wat me tegenvalt is het geluid van de Bosch motor.
Ook bij weg fietsen hoor je duidelijk de motor en automaat

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Sinds een maand een nieuwe dutch id phantom aangeschaft in copper kleur
Wat een top fiets met enviolo
Het schakelen gaat perfect en daarbij de kiox 500 aangeschaft.
Het frame is goed stijf en degelijk met goede materialen afgebouwd
Remt perfect en je hoeft alleen de trapfrequentie in te stellen
Enige nadeel is dat de fietstassen het frame beschadigd.
De.fietsendrager is binnen het frame gemonteerd hierdoor komt de fietstas tegen het frame aan.
Het frame heb ik nu met stickertjes afgeschermd maar dat ziet er niet zo mooi uit.
Het lak beschadigd snel

Réponse de Dutch ID E-Bikes
In mei 2024 bij Vermare Krabbendijke,hebben we onze 2 DI infinity 50 Navy Blauw met zwaarste accu en ketting gekocht.
Vanaf de eerste minuut werkelijk 1 groot feest!
Je voelt gelijk dat je op een degelijke en stoere fiets zit.
Stuurt strak, ook stabiel in de bochten.
Verende voorvork en zadelpen.
Kabels strak weggewerkt door het frame.
Wel heb ik de handvaten laten omwisselen voor lederen ivm " plak handen".
Ook hebben we na 1000 km fietsen , toch andere zadels laten aanmeten en monteren.
Wij hebben na 1500 km. nog geen punten van kritiek kunnen ontdekken!
We hopen nog jaren op Dutch ID te kunnen fietsen!

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Fietsen zijn ok maar waarom in de ene fiets we track en trace en in de andere niet? Zo een lagere prijs aanbieden. Je moet hem toch kopen boven €4500. Het antwoordt wat ik kreeg op een email was ronduit slecht.

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Het is een prima fiets. Heb hem nu een goed half jaar en bevalt goed. Lekkere brede banden en een fijn Kiox display. Hiervoor ook een Dutch ID gehad en die was ook oké.
Het is alleen jammer dat er als service geen lakstift gestuurd kan worden voor een fiets die toch behoorlijk prijzig is bij aanschaf.
De lak van de fiets blijkt erg kwetsbaar: zowel de gekleurde lak als de zwarte lak. Bij het minste wat er tegen aan komt is er al snel een beschadiging aan de lak. Ik heb zelfs al tape geplakt op de plekken waar de fietstas hangt. Ik ben zelf heel voorzichtig maar bij een fiets van een goed half jaar mag je toch wel iets meer verwachten.

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Een handrem van de dochter van mijn fiets was kapot. Ze hebben hem gelijk kosteloos gerepareerd. Wat een vriendelijke mensen.

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Fantastische fiets! De automaat werkt heel fijn en is goed persoonlijk af te stellen.
Enige minpunt is dat het mogelijk zou moeten zijn om een route te plannen vanuit komoot naar de mobiel en display. Dat is mij - nog - niet gelukt.
Ik ben 100% tevreden over mijn fiets, deze voldoet geheel aan mijn verwachtingen!
Heel fijne probleemloze fiets om mee te rijden, alles werkt perfect waar het voor bedoeld is. De servicebalie van de fietswinkel in Spijkenisse heeft mij uitstekend geholpen bij de installatie van het nodige. Qua onderhoud is mijn fiets nog te nieuw, vandaag de 1000 km afgetikt.
Heerlijke en bedienbare e bike.
Geluidloze motor.
Prima bediening van de versnelling en e motor.
Om via de iPhone de instellingen aan te passen zijn erg onduidelijk.
Niemand is bereikbaar

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Ervaring verkoop was goed.
Een opmerking wat betreft aandrijfgeluid motor,deze is luider t.o.v. andere Dutch Id met precies de zelfde motor.
Ik heb de Phantom S75 pas aangeschaft en ben werkelijk verrast hoe heerlijk deze e-bike op de weg ligt, hoe fijn het is om tijdens het rijden tussen de 4 standen te schakelen en de ene keer echt je eigen kracht te gebruiken en zodra nodig de kracht van de bike in te zetten. De app is super met betrekking tot het overzicht, het kunnen wijzigen van de ondersteuning en de routes in beeld te brengen.
Top