Op mijn Dutch ID e-bike heb ik sinds 23-7-2024 29.200 km gefietst. De versnellingsnaaf moest vervangen worden evenals de achtervelg en spaken. Via mijn dealer heeft de afdeling aftersales van Dut... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mijn eerdere Dutch ID was een City, altijd bijzonder veel plezier aan beleefd. Toen het tijd was voor een andere fiets kwam de Infinity in beeld.Kort geleden gekocht en tot nu toe bevalt deze aankoo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Heb de phantom met enviolo nu 3 jaar, via Theo Bruning zijn beurtjes gehad en nu 12000 km zonder problemen gereden. Heerlijke fiets. Mijn vrouw heeft een probleem gehad met remschijf achter welke... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb de Phantom 65 Heerlijke fiets zeer fraaie afwerking trapt perfect goede motor. Minpunt. de remmen maken veel lawaai .voorrem div malen voor teruggeweest Nieuwe remklauwen gemonteerd probleem n... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dé specialist in handgebouwde E-Bikes met ongekend rijplezier. Elektrische fietsen met Bosch middenmotor. 100% hand built in Holland!
Écrit par l'entreprise

Beveland 2, 1948 RA, Beverwijk, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ik was verrast door de goede afwerking en de fantastische rij eigenschappen. ik had nog nooit van Dutch id gehoord maar ik ben van mening dat deze op heel veel fronten de gedegen merken zoals Gazelle overtreft, temeer omdat ik zelf ook eerder een top fiets uit hun segment heb bezit en kan naar alle redelijkheid beamen dat Dutch id met kop en schouders boven Gazelle uit steekt.
De best fiets die ooit bereden heb.
Prima ondersteuning bij welke fietsomstandigheden dan ook.
Een zeer goed, stevig en mooi ontwerp.
Heb gisteren mijn tweede dutch id gekocht. Deze die ik inruil is de dutch id wave..super fijne fiets..in november wordt hij 2 en al 6200 kilometer mee gefietst..nooit iets mee gehad..echt schik mee gehad..nu een stapje hoger..de nieuwe dutch id phantom besteld..s75..ben benieuwd als hij binnen is ..gisteren stukje mee gefietst een demo..super fijn en licht schakelen ..zitten veel opties op..dutch id. Jullie maken mooie fietsen..ga zo door..
Een fijne fiets om mee te fietsen enige nadeel is geen jasbeschermers. Nu tot 2 keer toe de kleding tussen de ketting gehad. Best wel erg gevaarlijk, gelukkig fietste ik op dat moment niet alleen. Kreeg de kleding er niet tussenuit.

Réponse de Dutch ID E-Bikes
2 Shadow fietsen gekocht via de dealer in Loosdrecht, ruim € 10.000,00. Bij de fietsen ook 2 tassen van Dutch ID aangeschaft, omdat de fietsen zo kostbaar zijn moet er ook een stevig slot mee, maar de tassen lopen continue tegen de spaken aan, de dealer verwijst naar Dutch ID en Dutch ID suggereert dat wij zelf de tassen moeten aanpassen omdat deze niet echt geschikt zijn…
Ik ervaar de “klantenservice” van Dutch ID alsmede de dealer in Loosdrecht zeer ondermaats.

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Fantastische en solide fiets met fenomenaal accu bereik en heerlijk rijgenot. Traploos schakelen erg prettig in gebruik. Bosch systeem met app vol mooie mogelijkheden.
De Phantom is een zeer degelijke en geweldige fiets om lange rondritten mee te doen. De Kiox 300 display is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Je kan er perfect routes op aflezen die je via de app naartoe verstuurt. Heb zelf het model met de zwaardere Bosh motor van 85Nm en grotere accu. Deze is wel nodig als je langere ritten wil doen. Superfiets!
Winkel in Belfeld heeft ons super geholpen om de juiste fietsen te kiezen. Wij zijn super tevreden over de deskundigheid, service en klantvriendelijkheid.
Sinds 28 juni 2024 in het bezit van de Dutch-ID phantom S75 automatic, met 625wh accu. Voor de prijs van €5199
Een schitterend mooie fiets kwa uiterlijk en brengt mij met gemak waar ik wezen moet, door weer en wind en over de van Brienenoordbrug.
De fiets ligt heel goed op de weg. Remt goed, is snel met “optrekken”.
Ik ben echt superblij met de Phantom-ID maar vind de aanschafprijs aan de hoge kant tov de magere actieradius.
Minpunten:
- geen snelbinders aanwezig
- motor maakt best wel herrie
- slechte actieradius ondanks upgrade accu 625wh
- zadel zit niet lekker
- hoge aanschafprijs
Pluspunten:
- ligt goed op de weg
- cadans werkt perfect
- sterke motorondersteuning
- remt goed
- goeie zithouding: half relaxed/half sportief
- stuur verstelbaar
Ik vind mij infinity belt lekker stabiel en het stuurgedrag is gewoon goed ook bij nat weer. Onderdelen die gebruikt zijn voelen solide. Vind vooral de schijfremmen een grote plus t.o.v vorige fiets bij nat weer.
Graag maak ik van deze mogelijkheid gebruik om een review te schrijven. Begin juni 2024 heb ik een DID Phantom S75, lage instap, 48 cm, met een 625 Wh accu gekocht voor € 4.799.
Positief vind ik het design, de kleur (matt copper), het stijve frame, en de innovatieve afdekkap van de accu, evenals het hardkunststof klepje van de oplaadpoort. Het “rijgevoel” is top en de fiets voelt solide aan. De Boschmotor past goed bij deze fiets. Het licht is uitstekend en de zitpositie is voor mij optimaal.
Helaas heb ik ook een paar minpuntjes ervaren:
- Bij het metalen plaatje voor de magneet van de afdekkap van de accu was een stukje lak afgesprongen (kwaliteitscontrole?). Dit is door de handelaar vakkundig bijgewerkt.
- Na een paar dagen begon mijn zadel te piepen. Volgens de handelaar zat er geen vet op de veer in de zadelpen (kwaliteitscontrole?).
- De (twee) kabelbinders vind ik persoonlijk een beetje “goedkoop” aandoen voor zo'n dure fiets. Dit doet Gazelle beter met hun S-klemmetjes. Ik heb er ook nog een stukje van afgeknipt omdat het uitstak.
- Het klepje van de oplaadpoort flappert en kan niet goed worden vastgeklikt.
- Wat mij echter het meest irriteert, is het klapperen van de trapas (?) als je freewheelt. Bij elk hobbeltje “klakt” het dan.
Ik geef vier sterren, maar eigenlijk zou ik vanwege bovenstaande minpunten er drie-en-een-half willen geven, wat helaas niet mogelijk is.
Na enig uitzoekwerk kwam ik uit op een DUTCH ID Shadow. Mooie fiets. Als je op internet gaat zoeken kom je op de BIKE TOTAAL winkels uit. Allemaal hanteren ze de advies prijs en klik je door naar de site dan poppen de gazelle en andere merken op. Dit zijn fietsen waarvan de vertegenwoordigers van de leverancier wel aanbiedingen toestaan. Ook in de winkels (waar via de site van Dutch ID naar wordt verwezen) staan de fietsen niet of wordt er een andere fiets aangepraat.....

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Heel goede fiets ben er supper tevreden van gebruik hem elke dag om naar het werk te gaan,
Ook heel goede hulp gekregen in de winkel om voor mij de juiste fiets te kiezen
Een ogenschijnlijk leveringsprobleem werd na emailcontact, door Dutch-Id snel opgelost. Nu geniet ik van mijn Phantom s75
Waarvoor is dat kleine bitje dat ik kreeg bij de fiets? Zeskant met ster er op.
Wel tevreden met mijn Shadow 85